Blog

Download din software black Friday og spar mange penge

Musta perjantai on Yhdysvalloista peräisin oleva perinne, ja sitä pidetään marraskuun lopulla, jossa kaupat merkitsevät amerikkalaisen kiitoksen juhlaa ja joulumyynnin alkua. Tämä tapahtuu suurilla säästöillä monissa eri tuotteissa. Ensin elektroniikka, kuten televisiot, tietokoneet, älypuhelimet jne., Jotka voisivat olla suurimmat alennukset, mutta tämä on muuttunut, ja nykyään voit saavuttaa valtavasti suuria säästöjä lähes kaikissa ohjelmissa. Musta perjantaina tuli Tanskaan vuonna 2013, jolloin useat verkkokaupat otti amerikkalaisen perinteen, mutta siitä lähtien lähes kaikki verkkokaupat ja fyysiset myymälät ovat osallistuneet tämän vuoden suurimpaan ostopäivään. Koska musta perjantai saapui Tanskaan, päivä on osunut vuosittain useita levyjä, ja viime vuonna enemmän rahaa myytiin kuin koskaan ennen Dankortin maksuista. Kuten edellä mainittiin, musta perjantaina Tanskassa alkoi lähinnä online-tapahtumana, ja Internetissä löytyy myös parhaita tarjouksia. Internetissä voit muun muassa etsiä etsimäsi ohjelmiston parhaita tarjouksia. Useat portaalit ovat jo alkaneet valmistautua mustaan ??perjantaihin, vaikka se onkin hyvä viisi kuukautta.

Lataa peli suosikki pelikonsolisi

Mikään ei ole enää uutta, koska sinun ei tarvitse enää mennä paikalliseen elektroniikkakauppaan ostamaan viimeisintä maksullista puhelintasi PC: lle tai playstationille. Nyt voit ladata pelin suoraan konsolin omasta verkkokaupasta. Tietenkin näissä verkkokaupoissa mustana perjantaina juhlitaan, joten voit löytää suuria alennuksia jopa uusimmista peleistä. Nämä alennukset ovat täydellisiä itsellesi tai jos haluat antaa pelin pois jouluksi.

Saavuta suuria säästöjä kouluun liittyviin ohjelmistoihin

Nuorten koulu muuttuu koko ajan, eikä nykyään enää riitä tavata muistikirjaa ja lyijykynällä varustettua lyijykynää, mutta nykyään pienryhmissä olevien lasten on käytettävä tietokonetta luokkahuoneessa. Kun alat päästä korkeampiin luokkiin, lukioon ja jatko-opintoihin, käytät enemmän ohjelmistoja kouluissasi. Tämä ohjelmisto voi olla melko kallis hankkia ja voi siis olla järkevää etsiä kouluihin liittyviä ohjelmistoja, kuten Microsoft Office Black Friday.

Ohjaa molemmat ohjelmat tietokoneellasi, tablet-laitteellasi ja älypuhelimellasi

Kaikki monet mustat perjantaisin tarjoamat tarjoukset eivät ole vain löytyneet tietokoneen eri verkkokaupoista, mutta kaikki paikat, joissa on mahdollista tehdä ostoksia, on mahdollista säästää rahaa mustalla perjantaihin. Siksi sekä halpoja ohjelmistoja että halpoja sovelluksia tableteille ja älypuhelimille löytyy.