Blog

Find din nye hobby via menneskets bedste ven computeren

Nykyään on monia tapoja käyttää tietokonetta. Se on ihmisen paras ystävä vain sen monien piirteiden vuoksi. Tietokone, jota käytämme uutisten ja artikkeleiden lukemiseen, Google etsii, mitä sairauksia meillä on nyt saatu, kirjoittaa muistiinpanoja studiolle, tehdä tenttitöitä tai tehtäviä töihin, tarkastaa vero tai sähköposti ja paljon muuta. Monille kuitenkin tietokone on myös tullut väline harrastus tai elämäntapa, joka voidaan suorittaa vain tietokoneen kautta.

CS: GO

CS: GO on lyhenne Counter Strike: Global Offensive, ja on ammuntapeli ampua vihollisia. CS: GO on liian monta, mutta ei vain ammuntapeli vaan pikemminkin harrastus tai elämäntapa, jossa kilpailet korkealla tasolla toisia vastaan, mitä kutsutaan E-urheiluksi. E-urheilu on yhä suosittua ja on vähitellen tullut tunnustettu urheilulaji, jossa turnaukset näkyvät televisiossa ja palkinnot ovat yhä suurempia. Se on erityisen suosittu Tanskassa, joka on itse asiassa E-urheilun parhaiden pelaajien kolmesta parasta. Hanki parempaa CS: GO: lla osoitteessa Tricked Esport, joten voit myös osallistua turnauksiin.

Blogi

Jos olet tyyppi, jolla on sekä taito kirjoittaa hyvä teksti ja laittaa verkkosivusto yhteen mukavasti, voi olla, että sinulla on bloggaaja vatsaasi. Voit blogata monista eri asioista, eikä sinun tarvitse välttämättä jakaa kaikkea yksityiselämästäsi. Voit halutessasi jakaa intohimosi tietokonepeleistä muiden kanssa, ja Blogisi keskittyminen on siis yksinomaan tässä asiassa. Näin voit kehittää taitojasi kirjoittamalla, luoda esteettisesti kauniin verkkosivuston ja kirjoittaa siitä, mihin olet kiinnostunut. Monet yhdistävät Blogin olemalla YouTuber, saadakseen lisää menestystä sen kanssa, kun se tavoittaa laajemman yleisön.

YouTube

Tänään on useita YouTubereita, joita kutsutaan hieman. YouTubere tarjoaa laadukkaita videoleikkeitä Mac-tietokoneisiinsa, ja siinä on sisäänrakennettu ohjelma ammattimaisten videoiden tekemiseen. Se voi olla hauska harrastus, jos olet teknisesti ammattitaitoinen, haluat tehdä videoita ja olla mukana. Kuten bloggaaminen, voimme keskittyä raportoimaan tietokonepelejä tai selittämään kuinka jotkut kehittyneet sovellukset kuten Photoshop toimivat. Monet YouTube-käyttäjät haluavat kuitenkin tehdä joitain erilaisia ??videoita, joissa he videotavat videon yhdestä videosta, kun taas toinen video voi seurata heidän harjoittelujensä. Jos haluat menestyä YouTuberin kanssa, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, mistä haluaisit puhua ja kirjoittaa paljon ideoita etukäteen, jotta et saa ideoita jäljellä. On hyvä olla mahdollisimman alkuperäisiä, jotta sinusta ei tule kategoriaa vain "toinen YouTuber", vaan saat sen nimen.