Blog

Sådan undgår du at bliver snydt ved online-shopping

Sähköinen kaupankäynti on räjähtänyt ja verkkokaupat tukevat suuria sopimuksia sinulle. Siksi on hyvä ajatella ennen ostoksia verkossa. Olitpa ostanut verkossa verkossa tai ostanut tuotteen verkkokaupassa ensimmäistä kertaa, sinun kannattaa miettiä ja tehdä hyvää työtä ennen ostoksia.

Saatat etsiä uutta sänkyä, ja tietenkin sinun pitäisi alkaa tutkia mitä markkinoilla on ja mitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia voit saada hintaan, jonka olet valmis maksamaan.

Hyvä paikka aloittaa, jossa voit oppia lisää sängyt, ovat tällä sivulla. Siellä voit lukea perusteellisia kokeita sängyistä ja lisävarusteista, jotta voit paremmin valita sängyn, jonka haluat ostaa.

Tutustu verkkokauppaan

Kun olet löytänyt hyvän sängyn, jonka haluat omistaa, tutustu verkkokauppoihin, jotka myyvät vuoteita.

Internet-kauppa voi olla vaarallinen, mistä tiedät, onko verkkokauppa turvallinen ja luotettava? Mutta itse asiassa olet parempi, kun olet tekemässä verkkokauppaa EU: n sisällä, kun olet ostanut fyysisiä myymälöitä.

 

Jos ostat verkossa ja kuuntelet hyviä neuvoja, ei ole paljon pelkoa. Sinun kannattaa kuitenkin tarkistaa verkkokaupan huolellisesti ennen ostosten tulostamista:

  • Mitä yhteystiedot tarjoavat verkkokaupasta? Sinun pitäisi helposti löytää yrityksen nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja yrityksen fyysinen postiosoite.

  • Onko yrityksellä CVR-numero? Keskiyritysten rekisteriin kirjatuilla tanskalaisyrityksillä on 8-numeroinen CVR-numero, ja kaikkien EU-yhtiöiden on osoitettava numero selvästi verkkosivuillaan.

  • Onko verkkosivusto brändi? Merkki on Tanskan merkintäjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että yritys on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä ja noudattaa muun muassa maksutapoja koskevia ohjeita. Brändi tarkastaa jatkuvasti merkkituotteita.

  • Näyttääkö teksti oikein? Jos teksti näyttää käännettynä Google-kääntäjältä ja se on kirjoitettu oikeinkirjoituksen virheillä, se saattaa tarkoittaa, että sivu ei ole varma.

  • Ovatko hinnat realistisia? Jos tuotteilla on "selittämättömiä hintoja" 492,43 dollaria, voi olla merkki siitä, että sivu on kääntänyt kone. Jos tavarat ovat huomattavasti halvempia kuin muualla, se voi olla merkki tavaroiden kopioimisesta.

Sitten sinun pitäisi myös tarkistaa liiketoiminta Googlessa ja sivuilla, joissa kuluttajat raportoivat verkkokaupoista. Kuinka sivun arvosteluja? Ja mitä muut kuluttajat ovat tehneet kokemuksesta sivustosta?

Lue ehdot

Lue Web Shopin käyttöehdot huolellisesti ennen ostamista. Sinulla on hyvin suojattu ostoksilla verkossa - esimerkiksi sinulla on 14 päivän palautus, kun ostat suurimman osan tavaroista EU: ssa.

Paluu, peruutus ja kuka maksaa palautetuista tavaroista on ilmoitettava myymälän ehtojen mukaisesti.

Palkkiot ja toimitusmaksut on sisällytettävä hintaan, mutta voit maksaa ylimääräistä tavaraa ja veroa EU: n ulkopuolisista maista lähetetyistä tavaroista.

Tilaukset voivat olla myös ansa. Lue ehdot huolellisesti, jotta vältät tilauksen aloittamisen esimerkiksi lehteä, jonka maksat, vaikka et halua sitä.

Jos tarkastelet tarkemmin aloilla, joilla on ollut huono maine, on vaikea päästä pois telemarkkinoinnista. Jo vuosia he ovat taistelleet ruskeilla kärryillä ja tekevät edelleen. Teollisuudessa on todella tärkeää, että teet kotitehtäväsi, jos haluat olla varma siitä, että sait lupauksen.

Markkinoilla oleva uusi pelaaja, joka tekee paljon elantonsa lupauksille ja siten erottuu niin monista muista samassa teollisuudessa, on kokousportaali. Kokoushuoneessa voit olla varma, että sinua hoidetaan parhaimmillaannäytä laadukkaita työntekijöitä, jotka menevät tarpeeksi pitkälle vastaamaan toiveitasi tarkasti.

Pidä turvallisesti

Maksukortit, tilisiirrot tai Mobile Pay? Meillä on monia eri tapoja maksaa, kun ostat verkossa.

Jos ostat verkossa, noudata aina näitä vinkkejä:

  • Käytä aina maksukortteja tai PayPal-maksua. Jos et saa esineesi tai jos verkkokauppa on peruuttanut sovitun määrän, pankki voi palauttaa rahansa sinulle.

  • Älä maksa pankkisiirrolla tai pyynnöstä - pankki ei voi auttaa sinua, jos saat huijata!

  • Tarkista, onko yhteys turvallinen, kun maksat. Internet-yhteys on salattava, kun siirrät luottamuksellisia tietoja, kuten kortin numeroasi.

  • Älä koskaan kirjoita korttisi numeroa, ellet valinnut laatikkoa ja maksa esine - ei postitse tai puhelimitse kenelle tahansa, joka auttaa sinua!

  • Tallenna dokumentaatio. Ota kuvakaappaus tai kuva kuitista ja tallenna se tai tallenna tilausvahvistus, jonka tallentaa lähettää postisi.

Ostoksen jälkeen

Tarkista tilisi ja tarkista, vastaavatko pankkitilisi laskuun.

Jos tililtäsi on irtisanottu rahaa, jota et tiedä tai jos tililtäsi on vähennetty suurempi summa kuin sinä olet hyväksynyt varauksen yhteydessä, sinun on välittömästi vedota verkkokauppaan - mieluiten kirjallisesti, jotta sinulla on todisteet.

Jos yrityksesi ei vastaa kyselyyn tai hylkää kantelun, ota yhteyttä pankkiisi. Pankki voi palauttaa rahansa sinulle, jos olet maksanut pankkikortilla tai matkapuhelimella.

Jos noudatat näitä yksinkertaisia ??vinkkejä, sinun ei tarvitse huolehtia ostoksista verkossa. Ja kuten kirjoitimme artikkelin alussa, olet todella paremmin turvassa monissa myymälöissä verkkokaupassa kuin fyysisessä myymälässä.