Blog

Tre populære sikkerhedspakker fra Chili Security

Chili Security on yritys, jonka useimmat tanskalaiset tietävät. Todennäköisesti tiedät myös tämän menestyksekkään tanskalainen yritys, jos olet kiinnostunut tietoturvasta. Chili Security on kehittänyt monia palkittavia ja helppokäyttöisiä tietoturvapaketteja, joita voit myös nauttia jokapäiväisessä elämässäsi.

1.Chili Security Family Pack

Chili Security Family Pack on luonnollisesti perheelle osoitettu turvallisuuspaketti, joka koskee sekä suurempia että pienempiä perheitä. Se on turvallisuuspaketti, joka on ostettu ja ladattu useita kertoja viime vuosina.

Chili Security Family Pack on koko perheen turvallisuus, joten miksi ei investoida tähän pakettiratkaisuun, jos välität perheestäsi? Molempien tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten suojaaminen tällä ratkaisulla - lähes kaikki mahdolliset digitaaliset laitteet. Tämän tietoturvapaketin avulla voit olla täysin varma siitä, että lapsesi saavat sosiaalisen median ja surffailla internetissä.

Chili Security Family Pack -pakettiin sisältyy runsaasti etuja, joihin sinä ja perheesi kuuluu voivat nauttia seuraavista:

  • lapsilukko
  • palomuuri
  • antivirus
  • Sosiaalisten verkostojen suojaaminen

2. Chili Security Antivirus

Chili Security Antivirus on yksi parhaista ja suosituimmista virustorjuntaratkaisuista. Se on ohjelmisto, joka suojaa tehokkaasti virushyökkäyksiä vastaan. Se on tilaisuutesi käyttää palkittua ohjelmistoa, jota käytetään maailmanlaajuisesti.

Chili Security Antivirus on helppo ladata ja käyttää jokapäiväisessä elämässä, joten sinun ei tarvitse lukea pitkä ja lyömätön opas. Voit nauttia kehittyneestä tekniikasta, joka suojaa yksityisiä tietojasi ja digitaalista identiteettiäsi.

Saat tinkimätöntä ohjelmistosovellusta, jossa sekä turvallisuus että käyttäjäystävällisyys ovat huippuluokkaa. Voi hyvältä olla totta, että voit estää virushyökkäykset ohjelmistolla, mutta se voidaan tehdä. Virustentorjuntaohjelmat ovat välttäneet lukemattomia virushyökkäyksiä ajan mittaan.

Alla on lueteltu joitain virustentorjunnan monia etuja:

  • Palkittu (Best Performance of AV Test)
  • Helppo käyttää
  • Optimaalinen suoja virushyökkäyksiltä
  • Kehittynyt teknologia
  • Turvallinen online-pankkikokemus

3. Chili Security Chili Cloud

Chili Security Chili Cloud on erinomainen esimerkki suosituista ja luotettavista tietoturvapaketeista, joita yhä useammat ihmiset lataavat. Tämä ratkaisu on pääosin osoitettu sinulle, joka arvostaa henkilökohtaisten tietojen jakamista helposti ja turvallisesti.

Chili Security Chili Cloud on varmuuskopiointimuoto, joka on käytettävissä vain, jos et halua jakaa sisältöä muiden kanssa. Voit jakaa tiedostoja missä ja milloin tahansa. Ratkaisu toimii kaikissa laitteissa, jotta voit muokata ja jakaa tietoja mistä tahansa laitteesta.

Haluatko jakaa musiikkia, yhteystietoja, asiakirjoja tai mitä tahansa muuta, voit käyttää tätä tietoturvapakettia. Ratkaisu on mm. suosittu opiskelijoiden ja itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. On olemassa runsaasti mahdollisuuksia jakaa tiedostoja sekä työtovereiden, ystävien että perheen kanssa.

On tärkeää korostaa seuraavia etuja:

  • Tiedoston jakaminen milloin tahansa ja missä tahansa
  • Pääsy kaikkiin laitteisiin
  • Sopii varmuuskopiointiin
  • Voidaan käyttää offline-tilassa


Löydät monia muita suosittuja tietoturvapaketteja osoitteessa www.chilisecurity.com.