Blog

Tre hverdagsscenarier og dertil passende apps

Tänään näemme älypuhelimia ja tabletteja kaikkialla. Heistä on vähitellen tullut välttämättömiä gadgeteja hektisessä ja kiireisessä päivässä - hyvää ja pahaa. Se ei ole aina tekniikka aivan kuten pyydämme, mutta useimmissa tapauksissa älykäs sovellus tai asetus on auttanut meitä nopeasti. Vaikka me joskus kauhistelisimme ja huijattelemme kuinka ärsyttävää uutta teknologiaa voi olla, on siksi tärkeää, että myös muistamme, mitä mahdollisuuksia tekniikka ja sovellukset luovat meille vähitellen. Mahdollisuudet apuasi älypuhelimen tai tabletin kautta ovat lähes ääretöntä tänään. Seuraavassa kuvataan kolme erilaista skenaariota, joita voit tunnistaa sekä mitä sovelluksia voi auttaa tai viihdyttää.



Maisemat, joissa olette odottamassa julkista liikennettä
Se on kylmä ulkona ja olet matkalla joko kouluun tai töihin. Olet tarkistanut Facebook ja Instagram uusista päivityksistä, mutta haluaisit todella viihdyttää toisella tavalla. WordAll sovellus on sinulle, joka ajattelee ristisanatehtäviä on hauska harrastus. Wordalot-sovelluksessa on eri tasoja erilaisia ??kuvia, jotka ratkaise arvaamalla, mitkä elementit kuvasta on muotoiltava poikkileikkauksessa. Voit nyt jättää fyysisen sanaristikon ja ratkaista Wordalot-vaihtoehdon. Tämän sovelluksen älykäs asia on myös se, että sinun ei tarvitse olla internetyhteyttä, kun haluat pelata.



Skenaario, jossa sinun on joko puhdistettava

Joskus voi olla tarpeen puhdistaa kotona. Se voi koskea vaatteita, huonekaluja, leluja tai vastaavia. Jotain on todennäköisesti paremmassa kunnossa kuin mikään muu, ja välittömän ajattelunne voisi olla mennä paikallisiin kirpputoreihin, kun tilaisuus syntyy. Mutta tänään voit tehdä sen kaiken kotoa. Lataa Tradono-sovellus ja aloita kuvista eri kohteet, jotka haluat laittaa myyntiin. Tässä yhteydessä voi myös olla hyvä ladata Mobilporton sovellus (Postnordilta), josta voit tarkistaa, kuinka paljon lähetys paketti maksaa, jos sitä sovelletaan.


Maisemat, joissa olet Føtexin viiniosastolla
Sinulla on oltava illallinen joillekin ystäville ja on mennyt ulos ostoksille. Herkuttelevaan illalliseen kuuluu tietysti hyvä viini valmisruoanne. Olet nyt ostanut illallista, mutta viinistä puuttuu, ja nyt seisot viiniosaston edessä Føtexissä kyseenalaiseksi. Se ei saa olla makea eikä liian kuiva. Tarrat kuvaavat usein mitä viini on paras, mutta kuvaukset eivät aina vastaa odotuksiasi. Siksi voi olla mukava kuulla muiden ihmisten arvosteluja ennen valitsemista. Tällaisessa tilanteessa app Vivino on lähes välttämätön. Täällä voit skannata erilaisia ??viinejä ja nähdä, mitä arvosteluja ne ovat saaneet. Tämän sovelluksen avulla voit välttää mahdollisia virheellisiä ostoksia ja vieraasi arvostavat ehdottomasti ruoan ja juoman yhdistelmää.

Toivomme, että olette tullut hieman viisaampia muutamilla sovelluksilla, jotka voivat olla fiksuja älypuhelimellasi.