Blog

Oplev verden på den anden side af skærmen

Istutko paljon näytön takana ja sinun täytyy kokeilla jotain uutta? Vaikka verkossa on paljon nähtävää ja näkemistä, se on kaukana suurimmista kokemuksista, joita voimme saada vuorovaikutteisesti muiden kanssa ja tutustumasta maailmaan.

Ehkäpä olet myös sitä mieltä, että Tanska on tylsää ja jos voit mennä World Wide Webiin, miksi ei myöskään koko maailmaa? Voit ladata kauneimmat kuvat ja näytönsäästäjät koko päivän kauniilla rannoilla ja trooppisilla rannoilla, mutta miksi ei mennä lukiolle ulkomailla ?

Myös tanskalaisia ??oppilaitoksia on ulkomailla, jossa voit oppia paljon taitoja, joita et oppii näytön takana. Sinulla on monia uusia ystäviä, ja se on elämän kokemus.

Koe maailma lämpimässä ilmassa ja kurota kiinni siitä, mikä todella merkitsee. Yläaste on tulevaisuuden tapa oppia kulttuuria ja ykseyttä sen sijaan, että opiskeltaisiin sitä. Se on jotain, mitä koet yhdessä ja ei vain virtuaalitodellisuus.

Maailma on enemmän kuin bittiä ja muutoksia, vaikka olemme vähitellen verkossa enemmän kuin todellisuudessa. Sosiaaliset verkostot yhdistyvät ihmisiin, joita emme koskaan ole tavannut ja jotka eivät koskaan voi tavata, koska istumme kotona näytön takana. Jos sinä menisit ulos tavata muita, saat enemmän vuorovaikutusta ja tutustut toisiinsa täysin eri tavalla. Se luo tiiviimpiä suhteita ja yhteyksiä yhteisiin tavoitteisiin.

Muiden kulttuurien oppimisen sosiaaliset näkökohdat esteiden ja ennakkoluulojen poistamiseksi auttavat myös tulemaan ulos ja oppimaan lisää siitä, miten muut maanosat elävät jokapäiväisessä elämässään, jossa ajattelemme, onko puhelin virtaa tai mikä on uusin juoru on Facebookissa.