Blog

Et ur som pauseskærm eller til præsentationer

Kellolla on tietenkin ollut ratkaiseva rooli ihmiskunnalle, ja sitä käytetään lähes kaikentyyppisissä mittauksissa. Ensimmäiset tuntit eivät olleet niin kuin me tunnemme tänään, vaan riippuvat muista asioista, kuten. aurinko, kun se tulee auringonottoon. Oli myös varjoisia kävelyretkiä, sandaaleja ja kävelee. Erityisesti vanduret oli älykäs vanhoilla päivillä, sillä sitä voitaisiin käyttää myös yöllä, aurinko ja varjo.

Tuntia kuin ohjelmisto

Olemme päässeet jonkin verran siitä lähtien, ja tänään on jopa ohjelmisto monissa kelloissa ja ohjelmissa, jotka toimivat kuten kellot tietokoneissa. Täällä DLC.dk: ssa löydät ohjelmia, kuten Digital Clock Screensaver, jonka avulla voit päättää, miten oma näytönsäästäjä toimii. Kun katsot kellon historiaa, on hämmästyttävää, että muutamassa minuutissa voit tehdä oman kellon näytöllä, joka kulkee yhtä tarkasti kuin kronometri.

Tällä sivulla on myös PresentationClock- ohjelma, joka on hieman erikoisempi ohjelmistokello. Se tehdään lähinnä ajankohtana esitysten aikana, mutta tietenkin sitä voidaan käyttää myös muuhun asiaan.

Perinteiset rannekellot

Vanhoissa päivinä, kun moderni kello oli juuri keksitty, kaikki muu oli hullu kallista, koska se oli käsityötä ja harvat voisivat tehdä tämän veneet. Tänään voit silti ostaa laadukkaita kelloja kuten maurice lacroix. Olipa kyseessä maurice lacroix dameur tai maurice lacroix miesten kello, laatu ja hinta ovat korkeat. Niinpä maurice lacroix kellot ovat vaativille julkkiksille tunne yksityiskohtaisesti ja niille, jotka arvostavat kellon historiaa.

Voit kuitenkin saada käytännöllisiä ja vakaita kelloja lähes ilman rahaa tänään teollistumisen ansiosta. Katso esimerkiksi Bilkan valikoima, joka tarjoaa kellot 100 kr.