Blog

Handl sikkert på nettet

Tänään verkkokaupoissa on kuin koskaan ennen, ja levyjä tehdään vuosi vuodelta, mutta se ei tarkoita sitä, että voit tehdä ostoksia turvallisesti kaikilla sivuilla. Yhä useammat ihmiset kokevat päivittäin huijausta, ja kun vahinko on tapahtunut, voi olla vaikeaa tehdä mitään siitä. Siksi olemme keränneet parhaita neuvoja turvallisen ja turvallisen verkkokaupan tekemiseen, olivatpa ne sitten turkisvaatteet, atk-tarvikkeet, lasten lelut jne.

Verkkosivuston uskottavuus

Kun ostat verkkokaupasta, sen uskottavuus on tärkeä osa, mutta ei aina ole helppoa havaita, mikä määrittää, onko se luotettava vai ei.
Verkkosivustolla yrityksen yhteystiedot on ilmoitettava selkeästi sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, osoitteen jne. Muodossa. CVR-numero (yrityksen tunnusnumero) on myös ilmoitettava verkkosivustolle.
Onko verkkosivustolla tunniste, se on myös uskottava. Se on tanskalainen tuotemerkkijärjestelmä, jossa yritykset ovat sitoutuneet noudattamaan lainsäädäntöä ja maksuohjeita.
Jos huomaat useita kirjoitusvirheitä ja huonoja hintoja, voi olla merkki siitä, että Google Translate on kääntänyt sivun, joka luokittelee sen epävarmaksi sivuksi.

Ei ole aina, että luet vain sivuilla olevia ehtoja, mutta se on erittäin tärkeä, jotta et saa huijata. Tämä on peruuttamisoikeus, palautus, valituksen oikeus, jne., Joka on selkeästi mainittava sivulla.
Jos sinulla on edelleen vaikeuksia selvittää, onko verkkosivusto luotettava, suosittelemme, että vierailet Trustpilot-sivustossa, jossa asiakkaat ovat antaneet mielipiteensä verkkokäyttäjän kokemuksista.

Maksa turvallisella tavalla

Jos verkkokauppa on luotettava, sinun on nyt tehtävä ostos ja tässä on joitain vaarattasignaaleja, joita sinun on pidettävä silmällä.

Kun sinun on maksettava, sinun on aina suoritettava se pankkikortilla, MobilePay tai PayPalilla, koska ne ovat turvallisin tapa. Tämä johtuu siitä, että jos verkkokauppa vetää liikaa rahaa kortille, pankki voi siirtää rahat takaisin kortille, jotta et menetä rahaa ostoksen aikana.
Kun olet maksanut kassalla, kannattaa aina ottaa kuvakaappaus, joten sinulla on todiste siitä, että olet tehnyt ostoksen, jos et saa sähköpostia tilausvahvistuksestasi. Kuitenkin harvoin on tapahduttava, ettet saa sähköpostitse kertoimestasi.

Ostoksen jälkeen

Vaikka löydät sivuston uskottavaksi ja olet maksanut tuotteesi, on vain joitain viimeisiä asioita, jotka sinun on tiedettävä. Sinun on pidettävä silmällä tiliäsi, kun he vetävät rahaa. Jos he vähentävät summan, joka ei vastaa maksua varten hyväksyttyä hintaa, sinun on välittömästi tehtävä valituksen yrityksen kanssa. Jos sinulla ei ole vastausta valitukseen, ota yhteyttä pankkiisi, joka voi siirtää rahat takaisin tilillesi.
Muista, että sinulla on aina 14 päivän peruutus, kun ostat verkossa, jos tuote on ostettu EU: n sisällä.

Toivomme, että tämän neuvonnan avulla voit helposti selvittää, onko verkkokauppa luotettava ja siten turvallinen.