Blog

Brug et professionelt og billigt beer pong bord på kontoret

Suojaa tietotekniikan henkilökuntaa


Monet modernit yritykset, erityisesti tietotekniikkateollisuudessa, saavat erittäin hyvän pääsyn työympäristöön - myös perjantaina - viikon loppuun.

Sen varmistamiseksi, että tällainen perjantai-palkki tulee menestyksekkääksi, on tärkeää, että yhtiö tekee asianmukaisia ??korjaustoimenpiteitä.

Tämä oikea friday bar -varuste


Todella hyvä perjantai-palkki työpaikalla on yleensä vähän pois tavallisesta toimistotilasta, ehkä ruokalassa tai sohvanurkassa. Tietenkin on oltava joitakin juomia - ja vaikka monet yritykset ovat nolla alkoholipolitiikkaa, voi olla virvoitusjuomia ja muita jännittäviä juomia. Voisi myös olla joitakin siruja.

Monet työntekijät ovat istuneet hiljaa koko viikon työtuolilla, joten se on melkein aina suosittua joillakin toiminnoilla kuten pöytäjalkapallolla tai olutpongilla - ja täällä on tärkeää, että sinulla on oikeat laitteet.

Hyvä ja halpa olutpöytipöytä on valmistettava kiinteistä materiaaleista (kuten aloe) ja ne voidaan taittaa yhteen niin, että se ei täytä tilaa loppupuolella.

Mikä on Olutpong todella?


Beerpong, joka tunnetaan myös nimellä Beirut tai Beer Pong, on yritysliiga, jonka joukkue on synkkä heittämällä pöytätennispalloa pöydän yli osumalla vastustajan kupit (punaiset kupit) toisessa päässä.

Vastustajaan sijoitetut kupit on usein merkitty olutpongipöytiin, ja myös "huuhtelukupille" on usein merkitty tilaa (jossa likaiset olutpong pallot voidaan pestä).

Olutpong-laitteet ovat 100% vähennyskelpoisia ja niitä voi ostaa monista paikoista verkossa.

Beerpong-pöydän lisäksi on tarvetta myös olutpong pallot ja alkuperäiset punaiset kupit nimeltä Red Cups.