Blog

Besøg Island og få en oplevelse du ikke kan downloade.

On hämmästyttävän paljon näytönsäästäjiä, joilla on kauniita maisemia. Mutta yksi asia on kokeilla sitä tietokoneella 3D: nä ja videona. Toinen asia on kokea se todellisuudessa. Jos rakastat kauniita maisemia näytönsäästäjillä ja saatat olla kamppaileva kerätäksesi kuvia tekemään oman näytönsäästäjän, kuten on myös ohjelmia tehdä, sinun pitäisi harkita matkaa Islantiin.

Täältä löydät kaunein luonto, josta voit ottaa kuvia. Näin pääset myös lähemmäksi kuvia näytönsäästäjänä tai taustakuvana työpöydällesi.

Jos et ole varannut lomaasi, matkustat Islantiin ja pääset kauniiseen maisemaan ja kokeile todellisuutta.

Se on elämän kokemus, jota et voi ladata missään muualla. Islannissa on niin monia erilaisia ??luonnonilmiöitä, jotka ovat ainutlaatuisia saarelle. Mölystä mereen, kuplivaa tulivuoria ja geysöjä suurilta jäätiköistä kiehtoville pohjoisvaloille. On mahdollista lomaa, itsepalvelumajoitusta, edestakaisia ??lentoja ja ryhmämatkoja ja monia muita aktiviteetteja, kuten koskenlaskua, vaellusta, wellness-retkeilyä Blue Lagoonissa, snorklausta kristallinkirkkaassa Silfrasøssä ja valaiden katselu merellä ympäri saarta. Ei ole väliä missä tulet Islantiin, kivikkoinen saari, jonka viikingit löysivät aikansa, on upea ja inspiroiva. Koe Islanti parhaan puolelta ja muista kamerasi, jotta voit ottaa kauneimmat kuvat näytönsäästäjääsi ja työpöydälle.

Voit varata matkan kiehtovaan maahan, joka on täynnä enemmän kokemuksia kuin yhdellä USB-liittimellä. Lue paljon täältä ja löydä matkaa, joka kääntyy ylös ja alas arjen elämästä, vaikka palaisit kotiin.