Blog

Et godt arbejdsmiljø starter med et optimal indrettet kontor

Oikeat tietokonelaitteet, pöydät ja toimistotuolit - Onko toimisto tarvita enemmän? Työpaikan ulkoasua työpaikalla tai kotona ei todellakaan saa aliarvioida. Oikea laite vahvistaa yksilön työtehokkuutta. Siksi voi olla hyvä ajatella aikaa pohtia, miten toimisto olisi sisustettu, vaikka me kaikki toimimme eri tavoin. Siksi olemme kuvanneet seuraavia asioita, joita voit tehdä, kun asennat toimistosi alusta loppuun.

Ennen sisätilaa: Pitäisikö huoneen tehdä jotain?

Jokainen huone ja huone eroavat toisistaan. Siksi on tärkeää, että arvioit aluksi, voitteko tehdä jotain optimoidaksesi tulevaa toimistoasi. Se ei vaadi paljon resursseja. Onko huoneessa tarpeeksi valoa? Jos ei ole, voit tehdä sen jotain, käyttämällä maaleja, uusia kaihtimia ja vastaavia. Kun valoisat huoneet ovat työpaikalla tai kotona työtiloina pohjana, antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia sisätiloissa.



Tietokonelaitteet ja kalusteet

Tärkeintä on tietenkin, että sinulla on tarvittavat laitteet hyvän tietokoneen ja kaikkien siihen liittyvien toimistotarvikkeiden muodossa. Lisäksi saat hyvän virustorjuntaohjelman ja muut ohjelmat, jotka parantavat tietokoneen turvallisuutta ja kestävyyttä. Kun se on paikallaan, tarvitset istuimen istumaan. Jos aiot istua pidemmäksi ajaksi, on tärkeää, että se on mukava kehollemme.

  • Muista ostaa hyvälaatuinen pöytä ja toimistotuoli. Oikea lohdutus on välttämätöntä, kun haluat istua ja keskittyä. Valittavissa on monia vaihtoehtoja, ja tärkeintä on, että löydät jotain, joka sopii juuri sinun kehosi tarpeisiin.
  • Kokeile vähän aikaa selvittääksesi, missä toimistotuoli ja pöytä ovat häntä. Se riippuu mm miten huone on huoneessa. Harkitse tietokoneesi mieluiten suorassa auringonvalossa.

Taide ja kasvit

Nyt tärkeintä on olla paikallaan ja voit aloittaa työskentelyn pian. Viimeiset asiat kuitenkin puuttuvat. Harkitse, saatat joutua käyttämään rahaa eräisiin muureihin ja ostaa suuria maalauksia. Jos sinulla on jotain nähtävää kuin tietokoneen näyttö ja valkoiset seinät, se voi auttaa lisäämään keskittymiskykyä ja hyvinvointia. Voit saada suuria maalauksia ja taidetta eri sävyillä ja kokoluokissa eri motiiveilla, joten voit todennäköisesti löytää jotain, joka sopii makuun.
Mieti myös, voisitteko halutessasi kasvin tai kaksi istua ikkunaluukussa tai työpöydällesi. Kasvit eivät ainoastaan ??koristele, vaan ne ovat myös yleisesti hyviä sisäilmastoon ja samalla niillä on ilmanpuhdistusvaikutus. Kasveja, kuten orkideat tai aloe vera, on erittäin helppo hoitaa.


Hauskaa toimistosi ulkoasua!

Tietoja Mynewartista

Tavoite tulla johtavaan tanskalaiseen online-galleriaan julkaistiin www.mynewart.dk, joka avasi ovensa vuoden 2016 alussa. Strategia oli selvä: Tanskalaisilla olisi oltava mahdollisuus saada kauniita maalauksia ja kuvia seinille. todella terävä hinta. Käsite putosi hyvällä maaperällä paljon tansseja, ja siitä lähtien galleria on kokenut jatkuvan kasvun. Yksi syy oli se, että galleriassa www.mynewart.se avasi oven Ruotsin markkinoille vuoden 2017 lopulla. Nykyään galleriassa on yli sata erilaista kuvaa, mikä tekee lähes kaikesta mausta.