Blog

Gode råd til indretning af dit hjemmekontor

Työssäkäynnin halutaan jatkuvasti kotoa. Kotitoimisto on suosittu, ja jos menet kotona työskentelyn ajatukseen, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten parhaiten pystytään luomaan uusi työtila.

Poissa jokapäiväisestä elämästä

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on pidettävä mielessä, kun valitset toimistosi yksityiseen kotiisi, on luoda tilaa vain työlle. On helppoa viettää aikaa muilla asioilla, kun työpaikka on kotona. Käytännölliset asiat, jotka on järjestettävä, voivat olla häiritseviä ja aiheuttavat siirtymätoimenpiteitä, kun olet kotona. Jos sinulla on huone kotona, jota voidaan käyttää yksinomaan työhuoneena, se on ihanteellinen. Näin voit lopettaa fyysisesti loput kotona ja erottaa paremmin työn ja vapaa-ajan. Erillisellä huoneella on enemmän rauhaa, ja kun tulet sinne, haluat tuntea olevanne töissä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi onnea saada tilaa, sen sijaan käännä luovuutta ja löydä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Ratkaisu voi olla löytää kulma tai koukku kotiisi, joka voidaan sisustaa ja työskennellä kotitoimistasi. Ajattele mahdollisuuksia rajoitusten sijaan ja käytä siten käyttämätöntä tilaa kotona avoimena portaikkana tai olohuoneen luukussa.

toiminnallisuus

Sisustussuunnittelu on erittäin tärkeä, miten sinä olet siellä. Sinulla on oltava tilaa siistääksesi ja sen tulee olla toimiva tarpeidesi mukaan. Ensinnäkin, on tärkeätä, että asetat etusijalle istunnon. Usein istuvat monta peräkkäistä tuntia, ja se voi olla vaikeaa sekä takaisin että takaisin, jos mukavuus ei ole kunnossa. Siksi valitse toimistotuoli, jolla on erilaisia ??vaihtoehtoja, joten se tukee ja on mukava istua sisään. On hyvä investoida hyvässä työtuolissa, kun istut ensisijaisesti työpäivänne aikana, koska se antaa sinulle paljon parempi työasento. Jos haluat parhaan laadun halvempia rahaa varten, voit valita käytetyn toimistotuolin. Valitse haluamasi työpöytä, joka sopii tarpeisiisi. Monet ihmiset tekevät virheen asettamalla vastaanottoa seinää vasten - varmasti, koska tämä vie tilaa pienimmässäkin tilassa. On kuitenkin paljon parempi idea sijoittaa työpöytäsi eteen tai ulos ikkunasta. Näin saat paljon enemmän päivänvaloa ja on innostavaa saada jotain odottamaan katsomaan suoraan seinään.

Tilaa asioissa

Olipa sinulla erillinen kotitoimisto tai vain nurkki jonnekin kotona, on hyvä ajatella hyviä tallennusvaihtoehtoja. Vaikka et ole välttämättä jäsennelty, se helpottaa työtäsi, jos tiedät aina, missä asiat ovat. Samalla se antaa hyvän rauhan mieleen, jos on tapauksia. Varmista siis nimittää kansioita ja laatikoita paperien ja muiden asiakirjojen tallentamiseen. Voit myös valita kirjoituspöydän tai kaapin, jossa suljetut säilytystilat ovat tallentaneet kaikki pois.