Blog

Bekymrer du dig uden grund?

Monet meistä menevät kalliisiin elektronisiin laitteisiin ja huolehdimme siitä, että mikä tahansa tapahtuisi kalliilla tietokoneilla tai mobiililaitteilla. Koska kaikkialla voi olla vaaratekijöitä, kahvia voi hukata, pussi ylikuormittuu tai joku työntää sinut, joten menetät tietokoneesi. Se on vaarallinen maailma, joka on varmasti meille ihmisille kuin laitteillemme, mutta silti pelkäämme, että heitä loukkaantuu - miksi ei helpota ja lukea näitä vinkkejä, jotta voit olla raitti?

Laukasi suojaa eniten

Oletko juuri ostanut uuden kannettavan tietokoneen ja melkein uskaltanut saada sen pakkaamattomaksi, koska se on maksanut pienemmän tilan, joten voit helposti laittaa itsesi tietokoneen laukkuun, joka hoitaa uuden pienen snusboxin. Useimmat ihmiset ostavat molemmat hihat ja vuorattu tietokonepussi tähän tarkoitukseen, ennen kuin he luottavat siihen, että kaikki on suojattu iskuilta. Ja se on melko tavallinen pääsy, mutta itse asiassa tarvitset tietokonepussiin, jossa on vuorattu sisäpussi, joka nousee hieman pohjasta. Näin tietokoneesi on suojattu iskuilta, riippumatta siitä, milloin se laittaa sen tai menetät sen. Tietenkin on aina tärkeää olla varovainen, kun laitat laukun ja varmista, onko tietokone kiinnitetty tai jos se pystyy liukumaan havaitsematta sitä, mutta yleensä voit tuntea olonsa turvalliseksi, kunhan sijoitat sopivaan laukku. Jos sinulla on jo pikkupussia, mikä on todennäköisesti asia, on parasta löytää hihna, jolla on tietty paksuus. Täältä et voi pudota uusinta trendiä kotona valmistetuista villahihoista, mutta osta hiha, jolla on hyvä vaahto (myös saumoissa!). Koska se on paras materiaali, joka imee kuoppia ja teräviä reunoja. Onneksi nämä ovat niin monissa muunnelmissa, että voit löytää vain yhden henkilökohtaiseen tyyliisi tai tunnelmaanne.

Turvaverkko, jos kaikki menee pieleen

Olet luultavasti hyvin käyttäytyvä henkilö, joka on oppinut synnytyksestä huolehtimaan asioistaan, jotta ne kestäisivät kauemmin. Valitettavasti, kuten allekirjoitettu, tämä kasvatus voi olla sekä hyvää että vaikeaa noudattaa, kun sinulla on kaksi vasen jalkaa ja ovat yleensä kömpelömiä. Sitten voi tapahtua, että unohdettu reunus päättyy kaatumiseen tai unohtanut kuinka lähellä kahvia oli näppäimistössä, koska olit liian kiireinen ohjata musiikkia kuulokkeellasi. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu rikki tietokoneella, on otettava yhteyttä ammattilaiseen ongelman korjaamiseksi. Täällä yritykset, kuten CBC-IT, voivat auttaa sekä nopeita että edullisia hintoja vaarantamatta palvelun ja laadun. Joten seuraavan kerran ostit laukun, mutta se on trumpetti, muistakaa, että ongelmaan on todennäköisesti ratkaisu. Joten juo lasillisen viiniä ja rentoudu, se on kaikki mahdollista!