Blog

En tandlæge er det menneskelige antivirusprogram

Milloin tietokoneesi sai palveluntarkistuksen tai tarkistuksen ja on tarkistettu virusten varalta?

Se ei ole jotain, mitä ajattelet päivittäin, ellei sinulla ole automaattista virustentorjuntaohjelmaa asennettuna. Siksi olet myös todennäköisempää saada viruksia, jos et tarkista säännöllisesti.

Se on sama hampaillesi. Jos et saa hammaslääkärintarkastusta säännöllisesti, vaarannat, että kaikki makeat kaupungit, joita olet syöty, tarttuvat hampaasi ja räjäyttävät niitä, joten sinun täytyy todella mennä hammaslääkäriin.

Hammaslääkärit ovat vähän kuin virustentorjuntaohjelmat, jotka todella puhdistavat. Voit hioa hampaita suositellulla hammastahnalla joka aamu ja ilta, mutta jos et saa suurta hammaslääkärintarkastusta satunnaisesti, saatat odottaa, että jotkut hampaat muuttuvat jossain vaiheessa.

Hammaslääkärin ja virusohjelman välinen ero on kuitenkin se, että voit istua kotona tietokoneen eteen kupin kahvin avulla tai tehdä jotain muuta, kun tietokone puhdistetaan viruksille. Jos menet hammaslääkäriin, se on muutamia halpoja hammaslääkäreitä, jotka menevät ulos talosta, koska et koskaan tiedä, millaisia ??ongelmia kohtaat, ja he tarvitsevat oikean työkalun auttaa sinua. Se ei ole vielä ladattavissa, joten sinun on päästävä ulos ovesta ja hammashuollon tuoliin.

Siksi se on aina älykkäämpi, jos hammaslääkäri sijaitsee lähellä asuinsijoitusta. Tai lähellä työpaikkaa. Esimerkiksi jos työskentelet Widex A / S: n tai Missionpharma A / S: n kanssa, halvan hammaslääkärin löytäminen Farumissa ja Farumin keskustassa olisi helppoa.

Tärkeintä on ainakin muistat mennä hammaslääkäriin säännöllisesti ja sinulla on hammaslääkäri Farumissa. Vain sinä voit tavata työssä joka päivä hyvän hymyn kanssa.