Blog

Den forunderlige verden i GTA

Suurin osa pelaajan yleisöstä on vähitellen kokeillut GTA V: ta ja vähintään yhtä sarjan monista peleistä, joiden täydellinen nimi on Grand Theft Auto. Peli ei ole koskaan ollut pääasiassa varastamalla autoja, mutta asiat kaikkialla, vaikkakin usein, ovat yhtä varjoisia. Ehkä samasta syystä GTA on kokenut hullun suosion.

Sitten lukija, joka ei ole vielä kokeillut GTA: ta, ajattelee tarpeeksi: "Se ei ole minulle mitään", mutta lue. Yksityiskohdat pelattavasta ja maailmasta, jonka GTA tuo sinut sisään, on hullu hyvin suunniteltu. Esimerkiksi GTA V: ssa voit mennä, ajaa, ajaa, lentää ja purjehtia Los Angelesiin, mikä on melkein kuin itse asiassa vain hieman kompakti.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yksityiskohdat puuttuvat, koska kuten on kirjoitettu, on todella paljon ja hyviä. Esimerkiksi. voitko todella mennä esimerkiksi. vaatekauppa. Täällä et todennäköisesti puhu Nielsenistä, jonka löydät Tanskasta, mutta voit silti kokeilla vaatteita siellä ja ostaa sen, joten pelaaja pukeutuu juuri siihen asuun, jonka haluat. Ja tietenkin on hyvin erilaisia ??luokkia vaatekauppoja peliin. Voit ajaa Beverly Hillsille ja ostaa kalliin paidan tai lähteä LA: n laitamilla ja naarmuttaa t-paidan.

Täältä voit ladata ja pelata lisää GTA-sarjan pelejä ilmaiseksi. Esimerkiksi. hyvin vanha GTA ja GTA 2. Löydät ne Pelit -> Abandonware. Sarjan uudemmissa jaksoissa voit lukea vihjeitä ja temppuja löytää demoja joistakin niistä.

Eri versiot tapahtuvat eri puolilla maailmaa. 2 x Kalifornian lisäksi olet myös voinut kokea pelin Lontoossa. Versiota kutsuttiin ilmeisesti nimellä Grand Theft Auto: Lontoo 1969 ja se tapahtuu uudelleen vuonna 1969, koska otsikkoa ei myöskään ole piilotettu. Toista jalokiviä tai odottakaa upeaa ensikokemusta.