Blog

Gadgets og apps, der forbedrer din livsstil

Tässä on oppaita kunto- ja terveysmalleista, jotka auttavat sinua parempaan elämään.

  1. FITNESS-LAITTEET

Älykkäät vaatteet ovat kuumia. Pedometrit, liikuntahihnat, kuntolaitteet ja rannekkeet. Lapsilla on paljon nimiä.

Sinulla on valtameri, joka voi kuljettaa kehosi, joka mittaa kaikenlaista tietoa päivittäisestä terveydestänne.

Laitteet tallentavat päivittäiset fyysiset aktiviteetit ajan mittaan ja yhdistävät tietoja saadakseen täydellisen kuvan terveydestänne (ja auttaa sinua keskittymään muutettavissa oleviin osiin).

Paras toiminta rannerenkailla on runsaasti ominaisuuksia: He katsovat unelmasi kuinka monta askeleita otat yhden päivän, sykkeesi, hengityksesi, heillä on GPS, mittaa korkeus, nopeus, kalorit ja paljon muuta.

Siirry 10 000 askelta joka päivä

Suuri "laskentavaihe" -kampanja suosittelee, että käytät 10 000 askelta päivässä.

Kyse on aktiivisuudesta ja tavoitteiden asettamisesta. 10 000 askeleen pituus on noin 8 km tai noin 1 h 40 min kävelymatka.

Helppo tapa pitää silmällä, kuinka paljon saat, on askelmittari.

Seuraa harjoittelua kuntokeskuksen avulla

Toinen hyvä neuvo on viettää 30 minuuttia päivittäin fyysisesti aktiivisena. Säännöllinen liikunta on uskomattoman tärkeää, jos haluat pysyä terveenä ja terveenä. Aktiiviset ihmiset elävät pidempään ja tuntevat paremmin sekä fyysisesti että henkisesti.

Tärkeintä on, että löydät kunnon sopivan muotoilun. Tämä helpottaa motivaation ylläpitämistä pitkällä aikavälillä. Osa hyvää treenausta on myös pitää silmällä, miten kehosi kehittyy ajan mittaan.

Siksi kuntotarkkailija on erinomainen gadget, joka auttaa sinua seuraamaan terveyttäsi ja antamaan ideoita harjoittelulle tulevaisuudessa.

Hyvä kunto-rannekorun pitäisi istua hyvin - jopa kovalla harjoittelulla - ja pystyä tallentamaan tietoja pitkäksi ajaksi. Jotkut niistä ovat yhteensopivia Android- ja iOS-sovellusten kanssa, jotta voit tallentaa ja seurata kehitystä älypuhelimellasi.

On paljon malleja ja uusia ominaisuuksia tulee koko ajan. Monilla valmistajilla on useimmat mallit kaikissa hintaluokissa.

Kun sinun tarvitsee löytää hyvä rannerengas, on tärkeää tietää, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Käyttääkö laitetta monenlaisia ??urheilulajeja, onko se pitkä akun käyttöikä vai onko laitteessa Smartphone-sovellus?

Tässä on yleiskatsaus joitakin asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun ostavat kunto-rannekkeita:

  • Miten rannekoru näyttää fyysisesti - se sopii sinulle?
  • Miten rannekoru on?
  • Onko se sykemittari
  • Onko GPS: ssä (kuinka tarkasti se mittaa etäisyyttä)
  • Miten rannekoru mittaa tempoa
  • Miten laite säästää käynnissä tai kävelyä
  • Onko olemassa niputettu sovellus (ja kuinka helppoa se on)
  • Voidaanko laitetta käyttää juoksemiseen, kävelyyn, pyöräilyyn, uintiin, kuntoiluun jne. (Valitse urheilu)
  • Onko olemassa paineentasausmittaria (joka kerää kerrosten lukumäärän)
  • Toimenpiteet, jotka vaiheessa
  • Voiko se muuntaa vaiheet kilometriin
  • Toimenpiteet, jotka nukkuvat

Mukavuus on tärkeä - Hyvä kuntoturnaajan on oltava mukava käyttää, riippumatta siitä, mitä toimintaa olet tekemässä tai kuinka paljon hikoilet.

Lopuksi harkitse suunnittelun merkitystä. Jos tarvitset kuntotunnistimen, joka myös mittaa nukkua, se vaatii sinut koko päivän. Jotkut laitteet on tarkoitettu käytettäväksi vain lyhyillä hikoilla. Siksi kuntotarkkailijat voivat helposti tulla vähän muovia.

Kuitenkin on merkkejä, jotka tekevät jotain ylimääräistä suunnittelua, joten kunto rannekoru tulee todella muoti-ilmoitus. Tämä pätee esimerkiksi Ranskan Withings -malleihin (jotka Nokia on äskettäin ostanut)

  1. FITNESS APPS

Nyt kukaan ei sano, että ensimmäiseksi sinun pitäisi mennä ulos ja käyttää paljon rahaa investoimaan kalliisiin kuntokeskuksiinND. Älypuhelimeesi on useita ilmaisia ??fitness-sovelluksia, joissa voit seurata harjoittelua nopeasti ja edullisesti.

Kerää tietosi yhteen paikkaan, joten on helppo pitää silmällä

Sekä Google että Apple, jotka ovat parhaiten myytyjen älypuhelinten ohjainten (Android ja iOS) valmistajat, ovat omat terveys- ja terveysohjelmansa.

Molempien ajatuksena on, että sinun pitäisi pystyä seuraamaan kaikkia kuntotiedostoja yhdestä paikasta. Sitten sinun ei tarvitse mennä yhteen sovellukseen nähdäksesi sen pulssin, toisen sovelluksen nähdäksesi vaiheet, kolmas nähdä kalorien saannin ja neljäs nukkumisrytmin.

Jos sinulla on kunto rannekoru, ne voidaan synkronoida.

Endomondo.com on lähinnä ilmainen henkilökohtainen kouluttaja. Voit asettaa tavoitteet koulutukselle ja antaa sovelluksen opastaa sinua harjoittelun aikana. Tiedot ovat verkkosivustolla, jotta voit aina hakea tietosi tietokoneesta.

Sovellus voi myös synkronoida joidenkin kuntotarkkailijoiden kanssa. Sovellus on käytettävissä sekä iOS: lle että Androidille.

  1. HELPPOISET TIEDOT JA ASETUKSET  

Jos haluat seurata terveyttäsi ilman, että tarvitset harjoittelu- tai kunto-rannerenkaita, on olemassa myös useita sovelluksia, jotka koskevat enemmän terveyttä ja terveyttä.  

Pidä paino ja paino prosentteina

Myfitnesspal on ilmainen kalorilaskuri, ruokavalio ja harjoituspäiväkirja, jossa syötät syömme ja mitä toimintoja olet tehnyt. Sovellus säätää automaattisesti tavoitteita. Voit myös käyttää sovellusta tietokoneellasi

  1. KATSO APUA JA ASETUKSIA  

Sleep on tärkeä terveydelle. Unen seuranta on järjestelmällinen tapa seurata lepotilamallia. Tarkastelemalla sosiaalisia tietoja voit seurata, miten uni liittyy muihin tekijöihin, kuten ruokavalioon ja stressiin.

Jotkut aikaisemmin mainitsemistamme kuntoräpäistä ovat myös unen seuranta, mutta on myös sovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti pitämään silmässä unia.

 

Käytä nukkumistunnistinta

Grannysmith on pieni liiketunnistin (joka muistuttaa maapähkinää), joka makaa sängyssä ja rekisteröi nukkumisesi. Sovelluksen avulla voit vain herätä, kun olet helpoin nukkumisvaihe. Tämä takaa, että olet levossa. Se myös seuraa nukkumisesi aikaa, jotta voit pitää silmällä unihäiriöitä.

Peanut yhdistyy helposti älypuhelimeen Bluetoothin avulla.

Käytä Herätysvaloa

Herätysvalo on sinua varten, joka vihaa jatkuvasti heräämistä perinteisistä herätyskellosta, puhelimestasi tai tupakkasovittimestasi. Äkillinen unen keskeyttäminen on kaukana optimaalisesta heräämisestä. Herätysvalolla saat viileämmän aloituspäivän.

Tutkimukset osoittavat, että hyvä herääminen on välttämätöntä aloittaa päivä positiivisella energialla. Aika ennen kuin sinun on oltava hereillä, Wake Up Light alkaa hitaasti sytyttää valoa. Herää hitaammin itsesi ja enemmän lepoa ja vähemmän stressiä kuin perinteisellä herätyskutsulla.

Yksi kuuluisimmista herätysvaloista on Philipsista.