Blog

Find musikken til festen

Oletko ladannut paljon musiikkia tietokoneellesi valmiiksi seuraavalle osapuolelle? Ja oletko löytänyt puolueen teeman? On paljon teemapuistoja, joissa voit pukeutua ja näyttää hänen idoli tai joku muu tietyn ajan.

Sinun ei tarvitse vain olla tunnusmerkki tai halloween, jonka pukeudut. Joskus voi olla varsin nautittavaa tehdä pukeutumisjuhlat tai tapahtuma, jossa on pukeutumiskoodi.

Juhlallakin on jotain erikoista, jossa jokainen on tehnyt jotain pukeutua. Voi olla, että on olemassa teema tietylle vuodelle, kuten 50-luvulla, joten toinen puoli tulee pukeutuneena John Travolta ja toinen puoli, kuten Olivia Newton-John Grease.

Voisi myös olla erityinen sci-fi-teema kuten The Matrix, Star Wars tai ehkä Avatar.

Se on syvällä sisällä pukeutua muiden puolesta. Se on sama asia, kun menemme kaupunkiin. Pukeudumme tai pukeudumme, kuten me kutsumme. Olemme juuri valinneet, että odotatte tietyssä mielessä elämäämme ihanteihimme. Jos toimistossa on puolue, jossa sinun on pukeuduttava, pidä varovainen, ettei sekoita jokapäiväistä ja puolueellista liikaa. Se voi nopeasti olla hidas, jos uusi harjoittelija on pukeutunut makea sihteeri. Sitten se antaa liian monta yhdistystä Fifty Shadesille, emmekä voi tehdä sitä toimistossa.

Löyditkö musiikin? Se voi olla kiva saada iPhone yhdistetty Spotify tai Youtube, mutta sillä ei ole väliä aivan kuten live-yhtye tai puolueen muusikko. Puolueen muusikko voi myös olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja laittaa enemmän aikaa puolueeseen, jota iPhone ei voi. Se muuttuu myös paljon henkilökohtaisemmaksi ja elävämmäksi. Luo juhla ja soittokello Elvistype 50: n puolueen kanssa ja pidä se autenttisena tai varaa jukeboksi, liikkuva diskotti tai DJ sijaan.

Jos se on häät, sinun täytyy järjestää musiikki, niin se voi olla erittäin hyvä koko live yhtye, joka voi pelata juuri sitä, mitä haluat kuulla. Ei ole niin kuumaa ja mukavaa kuunnella live-bändinä sen sijaan, että tuottaisit enemmän kliinistä ja hyvin tuotettua ääntä Spotify-puhelimestasi.