Blog

Cloud backup er smart, men husk at vælge rigtigt

Mikä on pilven varmuuskopio ja miksi se on älykäs?

Varmuuskopio tarkoittaa varmuuskopiointia ja se on termi, jota käytät, miten voit suojata kadonneita tietoja ja tiedostoja tietokoneessa, mobiililaitteessa tai tablet-laitteessa. Käytännössä se toimii siten, että teet samanlaisen kopion tiedostosta tietokoneellasi ja sijoitat sen muualle, jotta voit palauttaa tiedoston, jos alkuperäinen tiedosto poistetaan tai tietokoneesi esimerkiksi. saa varastettua Varmuuskopio olisi mieluiten sijoitettava muualle kuin tietokoneellesi, ja mieluiten aivan erilainen fyysinen sijainti kuin talosi. Sitten taataan paras mahdollinen.

Tässä pilvi varmuuskopio tulee kuvaan.

Tiedostojen varmuuskopiointi pilviin on riippumaton siitä, mitä tapahtuu tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Monet tekevät varmuuskopion ulkoiselle kiintolevylle tai USB-liittimelle, mutta koska ne ovat niin suhteellisen helppoja menettää, murtaa ja altistua virheille, tiedostoja ei ole suojattu oikein. Jos se oli käsittämätöntä, ja esimerkiksi talosi. polttaa, joten olet oikeassa, joten on erittäin tärkeää, että varmuuskopio on talon neljän seinän ulkopuolella.

Cloud varmuuskopiointi on siis paras valinta, jos haluat olla täysin varma siitä, että et menettä koskaan tärkeitä tiedostoja, kuvia, työasiakirjoja ja niin edelleen.

Kun käytät pilven varmuuskopiota, varmuuskopiotiedostot sijoitetaan palvelimiin, jotka sijaitsevat uusimmissa datakeskuksissa. Tässä on huipputurva, kuten hätä- voimalaitokset, palontorjunta, sähkömagneettinen impulssisuojaus jne. Se on toisin sanoen turvatoimia, joita et voi itse rakentaa omassa kodissasi.

Jos varmuuskopio on pilvessä, se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää niitä missä tahansa maailmassa, kunhan sinulla on internetyhteys. Se tarjoaa valtavaa joustavuutta, kun matkustat ja pääset käsiksi tiedostoihisi mistä tahansa tietokoneesta, mobiililaitteesta tai tablet-laitteesta.

Lue lisää: Cloud teema Onlime.dk

Mitä sinun täytyy tietää valitessaan pilvitietojasi

Kun valitset pilvitietokannan, eri palveluiden välillä on valtava ero. Seuraavassa on joitain asioita, jotka sinun on harkittava valittaessa pilvitietojasi:

Avaruus pilvessä

- Suuri ero tilan määrän välillä ja jonka avulla voit varmuuskopioida tiedostoja. Jotkut palvelut rajoittavat tilaa noin sata gigatavua tai niillä on piilotettu oikeudenmukainen käyttöraja. Se on toisin kuin muut palvelut, jotka tarjoavat rajoittamatonta tilaa ilman, että hinta loppuu tilauksesta.

nopeus

- On tärkeää, että palvelun nopeus on hyvä, koska ei ole aina tarpeeksi nopeaa laajakaistayhteyttä. Palvelun nopeutta on yleensä testattava ennen kuin yrittää ladata jotain ensin. Nyrkkisääntönä fyysisesti lähempänä olevat palvelut (DK, EI, EU) ovat paljon nopeampia kuin palvelut, jotka sijaitsevat mm. USA (jotka useimmat ovat).

turvallisuus

- Kun lataat tiedostoja pilvipalveluun, lataukset on salattava, muuten luvattomat ulkoiset käyttäjät voivat nähdä, mitä tietoja lähetät tietokoneeltasi. On myös tärkeää tutkia, mitä takaa jokainen palvelu tarjoaa. Onko data salattu datakeskuksissa ja mikä on tiedonsiirto kolmansiin osapuoliin?

lainsäädäntö

- Se on sen maan lainsäädäntö, jossa palvelu ja tietosi tallennetaan, soveltuvin osin. Tässä on valtava ero siitä, kuinka hyvin tietosi on suojattu esimerkiksi. luovuttaminen viranomaisille, joten sinun on oltava hyvin varovainen täällä. Jos olet turvallisella puolella, sinun on turvauduttava Norjaan, joka on maailman maa, jolla on alan tiukka lainsäädäntö.

tuki

- Jos sinulla on pilvi varmuuskopio amerikkalaisessa palvelussa, on vähemmän mahdollisuuksia saada tukea äidinkielelläsi, ja uskottavuus saattaa olla heikko. On tärkeää ymmärtää palvelun takana olevat ihmiset, jotta voit aina saada parhaan mahdollisen tueng; lp varmuuskopiointiin.

Mitkä ovat Yhdysvaltain palvelun käyttämisen haitat?

Suurin osa pilvipalveluista sijaitsee Yhdysvalloissa, joten useimmat ihmiset etsivät sitä ensin, koska he ovat niitä, jotka ovat tehneet sopimuksen asiakkaiden tavoittamiseksi. Mutta ei varmasti ole etu valita amerikkalainen palvelu. Päinvastoin.

Ensinnäkin Yhdysvalloissa on hyvin alhainen lainsäädäntö, kun kyse on ihmisten yksityisyyden suojasta verkossa. Kaikki valvotaan ja viranomaiset ovat nopeasti syvästi haudattu tärkeimpiin palveluihin, kuten Dropboxiin, Googleen ja Appleen. Se ei ainoastaan ??tarjoa epävarmuutta käyttäjän ja palvelun välillä, vaan myös kansalaisten ja hallituksen välillä. Jos yksityiselämäsi ei voi olla rauhassa riippumatta siitä, onko kyseessä fyysinen tai digitaalinen, on vaikea nähdä mielipiteitä tietoturvan jättämisestä muille.

Toinen asia on nopeus, jonka maantieteellinen haaste merkittävästi heikentää, kun tiedot, jotka haluat varmuuskopioida, ovat Atlantin toisella puolella. Se luo automaattisesti hitaamman latausnopeuden ja on pilkulle tallennettavien tietojen määrä, joten sinun ei tarvitse ansaita sitä.

Valitse oikea ratkaisu

Pilvipalveluiden välillä on valtava ero ja voit saada arvokasta arvoa, jos valitset oikein. Yleensä kannattaa katsoa pois Yhdysvalloista, koska siellä on suuria haittoja siellä sijaitseville palveluille. Paljon parempaa palvelua on Tanskassa lähempänä oleva pilven varmuuskopio sekä palvelun että nopeuden ja tietosuojapolitiikka.

Sitten on vähän turvallisempaa ja turvallisempaa saada varmuuskopio pilveen.