Blog

Business Intelligence er en fornuftig investering

Monet yritykset haluavat käyttää tietoja, mutta niillä on haasteita käsitellä niitä oikein. Tässä BI-ratkaisut tulevat kuvaan, koska se voi auttaa luomaan yleiskatsauksen monista tiedoista. Tiedot ovat tärkeä väline, ja tutkimme, miksi se on hyvä investointi BI-ratkaisun löytämiseen.

Yrityksen omistajana haluaisit yrittää tehdä oikeat investoinnit ja pitää kustannukset alhaalla. BI-ratkaisut voivat olla yksi järkevimmista valinnoista, koska se tarjoaa täysin erilaiset oppimismahdollisuudet ja paremmin asiakkaiden tuntemuksen. Seuraavassa on joitain syitä investoida BI: hen.

Haluatko lisätietoja siitä, miten voit hyödyntää parhaiten tietoja, klikkaa tätä sivua.

Etsi trendit ja määrittelee strategian

Liiketoimintatiedon päätavoite on pystyä selviytymään monista kerätyistä tiedoista. Jos teet strategian ilman taustatekijöitä valintoja, olet usein väärässä kaupungissa, ja tässä BI-tekniikka voi tehdä suuren eron. BI: n avulla löydät trendit ja kontekstit, joita voit käyttää suunniteltaessa ja se voi tehdä eron.

Seuranta

BI-ohjelmia käytetään usein seurannan tekemiseen yrityksen eri paikoissa. Tiedot tarjoavat mahdollisuuden nähdä, miten eri prosesseja tai valintoja on tehty, ja niitä voidaan sitten analysoida järjestelmissä. Seuranta on eräänlainen laadunvarmistus, joka tekee siitä entistä paremman ja myös BI on erittäin tehokas työkalu.

ostokset

Osto- ja varastonhallinnan tarkastelu on myös hyvä ratkaisu BI-ratkaisujen kanssa, koska tällä alueella monet yritykset ovat suuria määriä tietoja, joita muutoin voi olla vaikea käyttää optimaalisesti. Tiedot ovat peräisin eri paikoista, mutta BI-järjestelmät voivat verrata niitä, joten voit tutkia itseäsi. Hankinnassa ja varastoinnissa tietokoneohjelmia käytetään usein varmistamaan, että olet tehnyt oikeat ostot lukemalla numeroita ja tyyppejä. Tällöin voit nähdä, haluatko säätää joitakin asioita seuraavaan kertaan.

budjetit

Budjetit voivat olla suuri tehtävä monissa yrityksissä, ja ne saattavat tuntua ajoittain melko mahdottomilta. BI-ratkaisut, kuten Microsoft SQL -ohjelma, auttavat kuitenkin asettamaan budjetit järjestelmiksi, joten sinun ei tarvitse käyttää liikaa tarpeettomia resursseja siihen. Se on suuri apu yrityksen talousosastolle käyttää Business Intelligencea.

Parempi asiakaspalvelu

Yrityksen asiakaspalvelu usein analysoidaan myös BI-järjestelmien kautta, joissa on kerätty paljon tietoja palvelun laadusta. Täällä voit esimerkiksi tutkia, tuntevatko asiakkaat hyvin hoidettaviksi, onko heillä oikeaa asiantuntemusta tai jos odotusaika on joskus liian pitkä.

Tarkempi markkinointi

Markkinointi on tärkeä osa yrityksen kykyä kohdistaa oikea yleisö. BI-järjestelmät ohjaavat kerätyt tiedot asiakkaista ja auttavat tutustumaan niihin paremmin. Se tarjoaa parhaat edellytykset kohdennetun markkinoinnin tekemiseen.