Blog

Apple gør sig bemærket på netbook-markedet

Jo vuosien ajan Apple on ollut yksi hallitsevien kannettavien tietokoneiden valmistajista. Monet tanskalaiset kuluttajat, jotka ovat heittäneet rakkautensa MacBookiin kannettavan tietokoneen hankinnan yhteydessä, oliko sitä käytettävissään jonkinlaisessa työssä, onko sitä käytettävä tutkimustyökaluna vai pelkkään tietokoneen ostoon kannettava tietokone, jota voitaisiin käyttää internetin surffaamiseen kotona. Useimmat MacBookit kuitenkin tulevat pääosin kooltaan 13 "ja 15", koska he ovat päättäneet lopettaa 17 "-mallensa valikoimastaan, eikä ole keskittynyt paljon pienempiin tietokoneisiin. muutti nyt, miksi he myös pääsivät netbook-markkinoille.

 

11 "MacBook Air avasi oven netbookmarkkinoille

Uuden MacBook Airin käynnistämisen yhteydessä käynnistettiin kaksi mallia; 13 "malli ja 11" malli. Tietenkään ei ole mitään salaisuutta, että tämä malli auttoi avaamaan oven Appleille, jotta se otettaisiin netbook-markkinoille. Vaikka se oli äärettömän herkullinen netbook, ei ollut yksinkertaisesti valtaa tällaisessa PC: ssä, joten vain muutamia, jotka todella valitsivat sijoittaa 11-tuuman malliin, kun se käynnistettiin ensimmäisen kerran. Kuitenkin mallin päivityksissä on jotain muuttunut, sillä nyt on parempia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä nykyistä paremman.

 

Apple siirtyy täysin netbook-markkinoille

Melko äskettäin Apple julkaisi MacBookin uuden version MacBookista. Se on 12 "netbook, joka on äärimmäisen ohut ja melkein mikään ei painaa - ja siksi se on myös täydellinen tietokone sinulle, joka on usein liikkeellä, mutta haluaa saada mukavan pienen netbookin, Molemmilla on moderni ja tyylikäs ulkoasu, mutta samalla niillä on myös erittelyt, jotka tarvitaan käyttämään koneita jotain. On monia, jotka ovat heittäneet rakkautensa tähän malliin Applelta, koska se voi palvella monia tarkoituksia ja siten myös sitä voidaan käyttää erilaisiin töihin, opiskeluun liittyviin tehtäviin ja paljon muuta.

 

Netbooks on tulevaisuus

On monia kuluttajia, jotka onnistuvat kuljettamaan tietokonettaan missä he liikkuvat. Siksi ei myöskään ole epäilystäkään siitä, että netbooks ovat tulevaisuutta, ja tästä syystä näet myös enemmän Apposta tältä osin. Esimerkiksi, jos olet Halutessasi lukea tai lukea lisää aiemmin mainituista 11 "MacBook Air tai 12" MacBookista, voit tehdä sen juuri klikkaamalla tästä, jossa et voi vain lukea lisää eri malleista, mutta myös ostaa heidät joissakin maan parhaissa hinnoissa - oletko rakastunut MacBook Air tai MacBook.