Blog

Tjen penge online – gode råd og tips

Voit ansaita rahaa verkossa monin eri tavoin riippuen siitä, onko sinulla jo yritystä vai haluatko aloittaa verkkosivun tähän tarkoitukseen. Riippumatta siitä, millä perusteella olet, on vaihtoehtoja ansaita jotain muutama sata dollaria taskurahaa jopa useita tuhansia dollareita kuukaudessa. Tietenkin se riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat käyttää projektiin ja mihin tapaan käytät rahaa.

Jos omistat yrityksesi, jossa on mainosjakauma, harkitse liiketoiminnan laajentamista verkkokauppaan. Näin asiakkaat voivat ostaa tavaroita verkossa, mikä tekee asiakastasi huomattavasti suuremman. Jos haluat kehittää verkkokaupan, voit saada apua palveluntarjoajalta, kuten DanDomainilta, joka voi ohjata sinua, nousta tekniseen käyttöön ja auttaa sivustosi ylläpitämisessä.

Jos et ole yrityksen omistaja, mutta haluat yhä rahaa internetissä, lue lisää. Tässä on kaksi hyvää vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa rahaa verkossa.

Google AdSense

 

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa on käyttää Google AdSensea. AdSense-sivustolla luodaan verkkosivusto, jonka jälkeen lisätään Google-mainoksia sivun ympärille. Sivustosi voi käsitellä kaikkea taivaan ja maan välillä, mutta jos haluat varmistaa, että se on onnistunut, kannattaa valita suosittu aihe. Google AdSense toimii siten, että sinulle maksetaan, kun ihmiset napsauttavat verkkosivustosi mainosta.

Google AdSensen avulla olet siis riippuvainen siitä, että sivustosi kävijät todella napsauttavat mainoksia, ja mitä enemmän kävijöitä sinulla on, sitä suurempi on todennäköisyys. Siksi on tärkeää, että sivustossasi on asiaankuuluvaa ja jännittävää sisältöä, joka voi houkutella kävijöitä.

Lisäksi mainosten pitäisi liittyä sivustosi sisältöön. Esimerkiksi, jos olet Kenkä- ja saappaaseen liittyvän blogin aloittaminen olisi luonnollista tehdä promootiotarjouksia jalkineiden ympärillä. Tällä tavoin verkkosivuston ja mainosten välillä on merkitystä ja johdonmukaisuus, mikä tekee kävijöistä todennäköisemmin napsauttamalla mainosta.

Affiliate-linkit

 

Toinen tapa, jolla voit ansaita rahaa verkkosivustolla, on käyttää affiliate-linkkejä. Liittymissuhteiden avulla luodaan myös verkkosivusto ja lisää linkit sivun ympärille. AdSense- ja kumppaniliittymien välinen ero on, että AdSensen kanssa riittää, jos kävijät napsauttavat mainosta, kun taas ensin ansaitset rahaa kumppanisi linkkeihin, jos kävijät ostavat verkosta linkistäsi.

Liittymissuhteet ovat kuitenkin huomaamattomampia kuin bannerimainokset ja niiden kaltaiset, jotka saattavat tehdä verkkosivustostasi entistä uskottavammiksi vierailijoillesi. Yhteyksien linkkien avulla linkki ja verkkosivustosi sisältö ovat usein linkkejä, joten kävijät todennäköisemmin napsauttavat linkkiä.