Blog

Indret hjemmet fra sofaen

Me kaikki tiedämme, että yksi tai useampi huone on sisustettu, ja monet matkat ovat IKEA, Idemøbler, ILVA, JYSK ja muut asuntomyymälät. Toisin sanoen se voi olla vaativa hanke, joka voi nopeasti absorboida useita tunteja ja litroja bensiiniä. Tämä on yksi syy siihen, miksi se on yhä suosittua myymään huonekaluja ja muita sisustustuotteita verkossa, jossa voit tilata tuotteita nopeasti ja nopeasti ja toimittaa ne oikealle ovelle.

Maksaminen verkossa kannattaa maksaa

Kotona on useita etuja verkon kautta ostetuilla tuotteilla. Ensinnäkin se on sekä helppo että kätevä. Voit nopeasti saada yleiskuvan eri jälleenmyyjistä ja heidän tuotteistaan ??ilman, että tarvitset ajattelemaan aukioloaikoja ja ilman eri asuntokohteita. Toiseksi online-linja on usein suurempi kuin fyysisessä liiketoiminnassa. Ei ole aina, että löydät kaikki tuotteet kaupasta, joten kun ostat verkossa on useita vaihtoehtoja. Lisäksi voi olla onnekas löytää halvempia tuotteita ja säästää vähän sisäisen budjetin avulla.

Löydä täydelliset sovellukset

Vaikka se on helppoa ja huonekalujen ja huonekalujen ostamista verkossa usein on paljon enemmän, on vaikea arvioida, miten yksittäinen elementti sopii kotiin. Tämä ongelma voidaan mielellään ratkaista älypuhelimellasi. On monia sovelluksia, jotka ovat hyödyllisiä suunniteltaessa kodin. Yksi niistä on Artfully Walls Try on Wall, joka käyttämällä todellisuuden lisääntynyttä tekniikkaa voi antaa kuvan siitä, miten eri elementit näyttävät muurilta.

Jos esimerkiksi haluat valita taustakuvan seinäsi, kannattaa ladata tämä sovellus. Taustakuva on hyvä esimerkki tuotteesta, joka voi ostaa verkosta. Alue on tyypillisesti paljon suurempi kuin fyysisissä myymälöissä, ja saat usein enemmän metrejä rahoille. Kun sovellus on Artfully Walls Try on Wall, sinulla on mahdollisuus arvioida, miten taustakuva eri väreissä ja kuvioissa sopii kotiisi. Tämän ansiosta voit ostaa halpoja taustakuvia verkossa, koska olet ottanut kuvan siitä, miltä se näyttää ennen ostoa. Sovellus, kuten useimmat muut sovellukset, ei maksa mitään, ja se voidaan ladata App Storesta.