Blog

Sådan kommer du i gang med affiliate marketing

Monet ihmiset unohtavat ansaita ylimääräistä rahaa kotona, ja mahdollisuus on todella lähempänä kuin luulet. Affiliatemarkkinointi ei ole koskaan ollut helpompaa, ja vähän luovuutta ja kovaa työtä voit jopa yrittää teollisuutta ja mahdollisesti ansaita suuria rahaa.

Siksi affiliate markkinointi on hienoa

Affiliatemarkkinointi on, kun yritys käyttää riippumatonta kolmatta osapuolta käsittelemään myyntiä niille, ja sen sijaan tämä kolmas osapuoli tarjoaa osan tuloista. Joten jos minulla on vihannesviljelijä ja joku hankkii minulle asiakkaan, annan sille henkilölle osan summasta, jonka asiakas osti hedelmän.

Affiliate-malli on hyvin vakiintunut internetissä, jossa on helppo luoda liiketoimintasopimuksia ja jossa ns. Affiliate-verkostot tekevät usein prosessin hyvin yksinkertaiseksi niille ihmisille, jotka haluavat toimia tuotteen myyjinä.

Vaikka se voi tuntua oudolta, että yritykset kaikissa markkinaraon muoti online -kasino päättää laittaa suuren osan verkkokaupan muiden käsiin, on olemassa hyviä syitä, miksi affiliate markkinointi on niin suuri, että se on: Tällä on erittäin kustannustehokas yritykselle, joka joutuu maksamaan vain silloin, kun myynti on tehty eikä vietä energiaa markkinointiin.

Kuten voitte selvittää, liiketoimintamalli tarkoittaa sitä, että sinulla on paljon vastuuta itsestäsi kumppaniksi ja että ansaitset rahaa vain, jos sinulla on tuote, joka toimii. Mutta älä huoli; On olemassa suhteellisen vakiintuneita kumppanistrategioita, joihin voit päästä.

Tee kiinnostavaa sisältöä sympaattisella äänellä

Se kuulostaa helppoa, mutta käytännössä se voi olla melko vaikeaa. Jotta voit olla kumppaniksi onnistunut, sinun tarvitsee luoda verkkosisältöä, joka on kiinnostunut myös lukijoillemme samalla kun on myötätuntoa mainostetuille tuotteille tai yrityksille.

Mielenkiintoisia aiheita tai tuoteryhmiä: Mitä haluat etsiä Googlessa ja mitä tietoja haluat tietää tuotteesta? Kun olet rikkonut koodin, sinulla on avain tuottoisalle kumppanisivulle.

Tunne veneet: SEO, ohjelmointi ja markkinointi

Ei riitä, että sinulla on hyvä tuote, sinun pitäisi myös tietää, miten esitellä ja saada se käyttäjille.

Jos haluat pyrkiä tekemään hyvin kumppaniksi, on oltava osaamista hakukoneiden optimoinnissa, verkkosivustojen rakentamisessa ja uutiskirjeiden järjestämisessä, uutiskampanjoissa jne.

Ilman näitä asioita et pääse kovin kaukaa. Onneksi tänään on suhteellisen helppo oppia näistä työkaluista verkossa!

Katsokaa ympärillä, mutta jokainen skeptinen käsikirjoista ja palveluista, jotka maksoivat paljon rahaa ja lupaavat jotain, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

  1. Tarkastele sivustoja

Yksi tunnetuimmista muotoista affiliatemarkkinointisivuille on tarkistuskohteita. Ihmiset ovat periaatteessa kiinnostuneita lukemaan käyttäjien arvioita tuotteista, joita he harkitsevat ostaessaan, joten tarkastella sivustoja saavat myös paljon napsautuksia.

Se on suhteellisen turvallinen tapa kuljettaa liikennettä, mutta on suuri tehtävä rakentaa hyvä puoli ja kilpailu useimmissa tärkeissä tuoteryhmissä on kovaa.

Siksi on tarpeen saada aikaa, resursseja ja tietämystä, jos haluat tehdä hyvää ilmoitussivustolla - ellet tietysti pääse osumaan tuoteryhmään, jota kukaan muu ei ole ajatellut kattavan.

  1. Blogit

Blogin muoto on toinen erittäin suosittu kumppanimalli, jonka avulla voit usein vetää enemmän kriittisempää yleisöä ja olla luova ja nestemäisempi, mihin tuoteryhmiin sinä edistät.

Mahdollisuudet ja tapoja ovat monet. Löydä upea blogiversumi ja inspiroi! Kultakin kultainen sääntö blogeista on kuitenkin se, että ne olisi keskitettävä yhteen, suhteellisesti rajoitettuun aiheeseen. "Elämäni ja mielenkiintoiset blogini" eivät myy.

  1. Hintavertailusivustoja:

Olet ehdottomasti pääsemässä johonkin näistä ennemmin tai myöhemmin.t on todella kiinteä kotimalli, sillä lukijasi yleensä käyvät sivuilla, joilla on suora tarkoitus ostaa.

Toisaalta se vaatii paljon työtä ja suurta teknistä tietämystä hintavertailusivustojen rakentamiseen, ja kilpailu on kovaa - erittäin kovaa. Varmasti ei vapaa-ajan töitä!

  1. Alennus- ja bonussivut

Sivustot, alennukset ja bonuskampanjat ovat oikeita, todella hyviä. Ihmiset haluavat säästää rahaa ja jos heillä on ollut hyvä kokemus sivustossasi, he usein palaavat ja ovat usein myös halukkaita pitämään Facebook-sivusi tai tilaamaan uutiskirjeesi.

Jos olet terävä, voit myös aloittaa neuvottelemalla yksilöllisiä sopimuksia yritysten kanssa, joiden kanssa työskentelet, mikä puolestaan ??tekee sivustostasi ainutlaatuisen ja käyttäjien kannalta. Tällä verkkosivustojen tyylillä on suuri potentiaali, mutta vertailusivuillakin on vaikeaa työtä, joka vaatii teknistä kykyä ja jonkin aikaa.

  1. Temaattiset tuotesivut

Voit tietenkin myös ravistaa laukkua ja tehdä oman mukautetun muodon. Sivut, kuten Thisiswhyimbroke, jotka suosittelevat gadgeteja ensisijaisesti Amazonista, ovat klassinen esimerkki ainutlaatuisista kumppanisivustoista, joilla on menestys.

Alkuperäisyys voi todella maksaa, etenkin koska kilpailut runsaasti ja voit luoda sisältöä, jota käyttäjät pitävät. Ei kuitenkaan ole minkäänlaista takuuta siitä, että voit katkaista koodin. Mutta kokeile onneasi ja näe, voitko kuvitella uuden lajikkeen.

Aloita vain!

Jos menet unelma ansaita taskurahaa kumppaniksi ja ehkä jopa osui kultakauteen, ei ole mitään tekosyytä siitä, että et aloittaisi.

Sinun on tehtävä paljon jalka työtä, oppia paljon siitä, miten internet toimii, ja varmasti kosketa ja rikki joitakin yli se ei ole yhtä helppoa kuin luulit. Mutta se on hauska ja palkitseva matka, ja sinä päätät kuinka paljon rahaa ansaitset.

Hauskaa.