Blog

5 uundværlige sommerferie apps

Kesäloma lähestyy nopeita askelia, ja useimmat ihmiset ovat valmiita matkaan. Sinun on myös lähdettävä lomalle, mutta ei ole ollenkaan selvää. Luulet sen olevan äärimmäisen stressaavaa suunnitella kesälomaasi. Muistettavaa on niin paljon, ennen lomaa, lomalla ja kotona lomaa. On olemassa sekä lentoliput, lentoajat, hotellivaraukset, ravintolavaraukset ja mitä muuta se tarvitsee rentoutua lämpöön. Kaikilla asioilla pitää mielessä, kesä loma voi olla mitä tahansa, mutta rentouttava. Se voi olla päinvastainen, mutta tänä vuonna sen pitäisi olla erilainen näillä viidellä kesälomapaikkasovelluksella.

1. Muista saada kaikki!

Olitpa pitkällä kolmen kuukauden matkalla Aasiaan tai olet menossa Mallorcalle kahden viikon ajan, on tärkeää saada hyvin oikeat asiat pakattuina. Se voi olla erittäin stressaavaa pakata, varsinkin koska jotkin asiat ovat välttämättömiä, kuten passeja, rahaa ja lippuja. Siksi on hyvä idea ladata sovellus, jossa on paketti-luetteloita. Napauta vain pakattua tuotetta ja kun olet valinnut kaikki laatikot ja tarkistanut ne, voit hallita ruudun sisältöä. Joten älä huoli, jos muistat kaiken, koska se kertoo pakettiluettelosta.

2. Ohjaa lentoja

ChekMyTrip- sovelluksella voit seurata lentojasi, mistä sinun pitäisi lentää ja päivittää, jos kahdessa edellä mainitut muutokset vaikuttavat. Lisäksi on suositeltava aika, jolloin sinun on oltava lentokentällä. Lentoliput ovat tietysti myös saatavilla sovelluksessa, ja jos sinulla on enemmän lentoja matkan aikana, kaikki reitisi ovat myös sovelluksessa.

3. Missä nukkumme tänä iltana?

On myös tärkeää valvoa joko hotelli, hostelli tai huoneisto, jossa pysyt lomallasi. Siksi sovellukset, kuten Hotels.com tai Airbnb, sopivat ihanteellisesti asuntotilanteeseen riippuen siitä, missä asut. Näiden sovellusten avulla voit esimerkiksi seurata, missä kotisi on, ja muita tärkeitä tietoja siitä, mistä nukkumaan lomasi aikana.

4. Kuinka sää on menossa?

Vaikka olet etelään etelään, missä se on yleensä aurinkoinen ja kesä, saatat olla epäonninen. Siksi sää-sovellus sopii mainiosti lomallesi. Sen lisäksi, että voit tarkistaa, onko se aurinkoinen tai pilvinen, voit myös tarkistaa UV-indeksin käyttämällä sovellusta, joka on myös optimaalinen, jotta voit suojata itsesi mahdollisimman pitkälle auringon vaarallisilta säteiltä. Lataa sovellus DMI: stä täältä.

5. Mitä meidän pitäisi syödä?

Kun olet lomalla, yksi parhaista on, että sinun ei tarvitse kokata. Voit mennä ulos ja syödä joka ilta, sinun täytyy vain huolehtia siitä, mitä sinun täytyy syödä. Mikä tietysti voi myös olla tarpeeksi huono, joten voit tietenkin myös ladata sovelluksen. Tripadays ovat hyvä veto nähdä, mitkä paikat ovat hyviä. Näin voit lukea arvosteluja ja päättää sitten, mistä syödä.