Blog

5 ting du ikke vidste du skulle firmwareopdatere

Laiteohjelmisto on melko uusi käsite monille meistä, mutta se on todella tärkeä osa kaikkia sähköisiä gadgeteja, apuvälineitä ja puhelimia. Firmware-päivitys on periaatteessa tärkeä, koska se mahdollistaa sisäisen valvonnan laitteillemme. Tämä tarkistus voi sisältää laitteen erilaisten ominaisuuksien perustoiminnot ja prosessitoiminnot. Katso täältä selville laitteistosi päivitykset, joita käytät päivittäisessä elämässäsi.

Puhelimesi

IPhone, Android ja muut älypuhelimet ovat todennäköisesti asentaneet muutaman kiinteän ohjelmiston käyttöjärjestelmäänsä. Laiteohjelmisto on kuin kaikki muut sovellukset laitteellasi, mutta se auttaa laitteistoa myös täydentämään ohjeita, joita järjestelmä vastaanottaa sinulta ja muilta sovelluksilta. Laiteohjelmistopäivitys voi auttaa sinua tekemään tämän prosessin helpommaksi laitteellesi sekä poistamaan "vikoja" tai jotain muuta, mikä tekee prosessista hidasta.

Kamera

Tämä ei kuitenkaan ole vain älypuhelimesi, joka sisältää laiteohjelmiston. Monet digikamerat ovat asennetut. Tämä johtuu siitä, että markkinoiden kehittyessä ja malleissa, joissa suora yhteys pilviin alkaa olla suosittua, laitteiden on oltava enemmän vaihtoehtoja puhua ristillä. Tässä firmware auttaa lähettämään ja vastaanottamaan syötteitä ja tietoja laitteeseen.

Ulkoiset kiintolevyt

Laiteohjelmisto on monessa eri koossa ja molemmissa "avoimissa" ja "lukittavissa" ominaisuuksissa. Lukittu ei useinkaan ole ohjelmoitavissa ja käsittelee enemmän flash-muistia laitteille. Ulkoisissa kiintolevyissä voidaan käyttää "lukittua" versiota, joka suojaa ja päivittää säännöllisesti ja on yksi monimutkaisimmista firmware-tyypeistä. Firmware-päivitys takaa sinulle toimivan datavirran, joka suojaa tietojasi optimaalisesti.

E-savukkeet

Uusi laite, joka käyttää laiteohjelmiston päivitystä, on e-savukkeet. Koska yhtäkkiä on mahdollista koodata ja tallentaa tietoja pienissä laitteissa, kuluttajat voivat nyt luoda erittäin henkilökohtaisen e-savukkeen. Joissakin malleissa on niin kehittyneitä mikrosiruja, että monet kokevat paljon paremman käyttökokemuksen sen jälkeen, kun heidän firmware päivitti e-savukkeensa. Yksi markkinoiden ensimmäisistä ja johtavista e-savukkeiden kehittäjistä Joyetech on julkaissut hiljattain päivitetyt mallit firmware-päivityskapasiteetilla. Firmware-päivityksen jälkeen malleissa, kuten eVic Vtwo ja uudemmissa malleissa, voi tarjota jopa 75 wattia, sisältää pyörivän näytön, käsitellä henkilökohtaista näyttöä kuvia ja voit jopa pelata pelejä e-savukkeesi päivityksen kanssa.

Projektori iso näyttö

Toinen laite, joka käyttää myös firmware-päivitystä nopeampaan "virtaukseen", on useita projektoreita. Joissakin malleissa voi olla päivitetty laiteohjelmisto ja päivitys voi auttaa parantamaan värinhallintaa ja paljon parempaa elokuvakokemusta. Katso aina valmistajan verkkosivustoa, jos uusia laiteohjelmistopäivityksiä julkaistaan, joten voit saada enemmän projektorista tulevaisuudessa.