Blog

3D print i huset fra gulv til loft

Näissä modernissa ajankohtina juuria usein haetaan takaisin. Kuten tavallisesti sanotte, "vanhojen hyvien aikojen" aikana, missä kaikki oli parempaa, kyllä, jopa sää oli parempi sitten. On olemassa monia asioita, jotka olivat parempia sitten, mutta tänään on monia hyviä asioita, joita sinulla ei ollut tuolloin. Esimerkiksi vedä ja pudota vessat sisälle tai vain niin yksinkertainen asia kuin internet, jota pidämme vain itsestäänselvyytenä päivittäin. Internet on nyt olemassa, jossa saamme suurimman osan uutisista, jossa se oli painettu sanomalehti. Tuolloin oli selvää, onko yritys tai asunnonomistaja menestynyt, kun heidän talonsa ja liiketilojaan usein koristeltu jalkineilla, seinäelementeillä ja kattolistoilla pienillä muruilla. Nämä vanhoja taloja ja rakennuksia, jotka ovat selviytyneet siitä lähtien, ovat silti näillä taideteoksilla. Siinä vaiheessa teit kruunukappaleita ja stukkotulosteita, kuten niitä kutsutaan, kädessä. Nykyään on monia muita vaihtoehtoja, jotka helpottavat tällaisen työn tekemistä.

Jos haluat viimeistellä kauniit seinä- ja kattokoristelut kädessäsi, sinulla on nyt 3D-tulostin, joka pystyy tulostamaan juuri mitä haluat lähes mistä tahansa materiaalista. Mutta vain kipsi ja muovi, jonka moderni kappale on usein valmistettu, on materiaali, jota käytetään 3D-painatukseen.

Kyse on siitä, että se on retro, mutta on myös lyöty radalla. Joten jos haluat talon tai huoneiston olohuoneen näyttävän retroksi, niin pidä lämpimänä ja kodikkaana, kun astut sisään, niin saatat löytää hyvän paikan tuottaa halpoja paloja 3D: ssä, joten sinun ei tarvitse maksaa laatikko laittaa alkuperäiset raskas materiaalit ylös. Paljon vanhaa kappaletta valmistettiin marmoripölystä, joka liimattiin yhteen. 3D-tulosteessa voit kuitenkin sanoa, että kaikki on liimattu yhteen, mutta et rikki halkeile samalla tavalla kuin alkuperäinen menetelmä, koska se on paljon hienompi sidos.