Blog

3 apps til skiferien

Hiihtokausi 2016-17 ei ole vielä alkanut - mutta nyt sinun täytyy olla pois, jos haluat olla varmoja siitä, että saat parhaan hinnan tästä kauden varikannasta skigrej og skitøj.

Polar-ympyrän pohjoispuolella on myös mahdollista hiihtää Ruotsissa ja Norjassa (Norjassa on joitain hyödyllisiä mökkejä Norjassa, mutta se on 24 tunnin ajomatka ja 100% takuuta päivittäisen rytmin tuhoamisessa auringonpaisteen kanssa ympäri vuorokauden), Argentiinassa tai Uudessa-Seelannissa - mutta lompakkosi on oltava epätavallisen raskas.

Haluatko meille kaikille, jotka odottavat hiihtokautta joulukuussa ja tammikuussa 2017 vaihtaaksemme jälleen, lukea joka tapauksessa - olemme keränneet 3 sovellusta, sinun pitäisi ladata tulevalle hiihtolle.

Hiihtoladut

Hiihtoradat - jotka ovat tällä hetkellä saatavilla vain iOS: lle, mutta joiden odotetaan tulevan Android-laitteeseen ennen taivaan kauden 2016/17 kehittäjien mukaan - helpottavat älypuhelinten GPS-seurantaa hiihtämään päivän aikana.

Päivän päätyttyä voit:

1) Katso kuinka pitkälle olet käynyt

2) Katso reitit, joilla olet käynyt

3) Ja - Tärkeää on pilkkaaminen - Katso, kuinka nopeasti juoksit, kun se tuli vanhimmaksi puolestasi

Skitracks imevät kuten jotkut muut hiihtosovellukset käyttävät puhelimessa virtaa, koska sillä on GPS koko ajan.

Voit siis harkita investoimalla tehopankkiin ennen matkaa. Löydät valikoiman tällaisista mobiililaitteiden hinnoitteluprintistä.

SkiLynx

SkiLynxilla voit olla yhteydessä levyihisi, vaikka suoritatkin erikseen päivällä.

GPS: n avulla voit aina nähdä missä kaikki ovat - ja on mahdollista nähdä yksittäisten pisteiden vakavuus, kun ystäväsi ovat.

Yhdellä painalluksella voit nopeasti tarkistaa, jotta kaikki tietävät, että olet kunnossa - ja SkiLynx voi myös, jos olet asettanut sen, rekisteröi kilpailut päivän aikana aivan kuten Ski Tracks voi.

Nämä ovat kuitenkin sosiaalisia ominaisuuksia, jotka ovat keskittyneet tähän sovellukseen.

taula

Emme voi tehdä täydellistä luetteloa sovelluksista antamatta kuningas - Tinder - liittyä.

Tinderillä on mahdollisuus kasvattaa onnistumismahdollisuuksia afterskialueella.

Euroopassa ski-alueilla sovellus alun perin puhkesi, koska se oli ainoa tapa nousta yksin alueen ihmisten kanssa. Ainoastaan ??sitten amerikkalaisen OK Cupidin omistama sovellus levisi suurille kaupungeille.

Tinder on vapaa käytettäväksi vakiomuotoisessa versiossa. Tarvitset vain internetyhteyden. Ja sitten on kyse Swipeista oikealle ja vasemmalle (useimmiten oikealle).

Onnea