Blog

3 rejse-apps, du bør kende

Tällä hetkellä Tanskassa on sesonkiaika. Huono sää heinäkuussa tarkoittaa, että matkustamme Hobetaliin sen sijaan, että saavuisimme kotonaan.

Onko sinulla myös lähiaikoina suunniteltu matka?

Jos näin on, meillä on täällä - yhteistyössä Cheapflybillets.dk, jossa löydät lennot ja hotellit - yhdessä

Duolingo

American App DuoLingo on paras ystäväsi, jos haluat oppia puhumaan uuden kielen.

DuoLingon avulla sinulla on mahdollisuus harjoitella ranskalaisia, espanjalaisia, japanilaisia, thai-ja muita maailmankielisiä kieliä. Harjoittelet kirjoittamalla sekä ääni- että kirjoituspalasia. Mitä kauemmin olet mukana kielen kanssa, sitä vaikeammat haasteet saat.

DuoLingo toimii "pelaamisen" avulla. Haluat pelata ja oppia lisää, koska palkitaan säännöllisesti uusilla tunnuksilla ja palkinnoilla uuden kielen oppimisessa.

DuoLingo on sovellus, joka ensisijaisesti opettaa kirjoittamaan kyseisen kielen - vähäisemmässä määrin myös puhua oikealla ääntämisellä. Tässä sinun täytyy harjoitella muiden kanssa.

(Live) Google-kääntäjä

Google-kääntäjä on kehittynyt muutaman viime vuoden aikana, jotta siitä tulee suuri hyödyllinen matkustustyökalu.

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on live-käännös. Tässä käytät puhelimen kameraa. Kun pidät kameran tekstin edessä - kuten tienviestin tai valikkokortin - se käännetään reaaliajassa puhelimen näytöllä.

Se kuulostaa happea - mutta se toimii.

Se edellyttää Internet-yhteyden toimimista. Voit ostaa SIM-kortin, jossa matkustat, joten olet varmasti internetin koko ajan - ellei matkusta Singaporeen tai Etelä-Koreaan, jossa internet on vapaa ja lähes kaikki matkailijoille.

Volframin auringonvalo

Onko matka Majorcaan, Turkkiin, Kreikkaan tai muuhun kohteeseen, joka on vaarassa tulla auringonpolttamaksi?

Sitten tiedät Wolfram Sun Exposureista.

Just Sun Exposure on sovellus, jonka lasket - riippuen ihosi tyypistä missä olet ja mitä aurinkovoidetta käytät - kuinka kauan voit ottaa aurinkoa ennen auringonpolttamia.

Kirjoitat ihosi tyypin (esim. Hyvin valkoinen kuin Dane), kun olet auringossa ja kuinka vahva aurinko, aurinkovoidesi on. Sitten tiedät kuinka kauan voit pysyä varjon edessä.

Oletko yrittänyt saada sunburned vakavasti tietäen, miksi tämä sovellus on niin tärkeä sinulle. Se ei ole hauskaa!

Suuri matka. Kadehdimme sinut kotona Tanskassa kovaa säätä!