Blog

3 ting du skal huske når du starter virksomhed

Elämme ajankohtana, jolloin on helpompaa ja halvempaa tulla yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Ehkä olet jo hyvin aloittanut aloittavan yrityksen ja hallitsemaan kaikkia perusasiat. Olet luultavasti tehnyt paljon huomiota, tehnyt taloudellisen yleiskuvan ja ehkä jopa valmistellut liiketoimintasuunnitelman. Oletko myös ottanut huomioon esimerkiksi. ALV ja NemID? Täällä voit lukea noin 3 asiaa, joihin kannattaa miettiä, jos haluat aloittaa yrityksen.

 

Vero

Tietenkin sinun pitäisi maksaa Veroja, ja sinä tiedät hyvin, mutta Verotus riippuu siitä, onko sinulla oma omistuksessa oleva yritys tai yritys. Riippuen siitä, minkä yrityksen omistat, sinulla on mahdollisuus valita, miten haluat Verottaa. Sinun pitäisi myös tutkia, missä olette arvonlisäVeron suhteen. Pääsääntöisesti sinun on rekisteröitävä arvonlisäVero, ellei vuotuisen liikevaihdon oletettavasti alle 50 000. Tavallisesti voit kuitenkin etsiä kirjanpitäjä, joka voi ohjata sinua Verotuksen yhteydessä ja mitä seurauksia ja etuja sinulla on valinnassa. Sinun ei välttämättä tarvitse palkata taloushallinnon tilintarkastajaa, ellei sinulla ole velvollisuutta lähettää vuosittaista rahoitusselvitystä Tanskan yritystoimistoon, mutta se ei välttämättä edellytä henkilöyhtiöitä.

Kaupallisten vuokrasopimusten

Jos se on suuri yritys, joka käynnistyy, sinun on myös löydettävä ja löydettävä tilaa tuleville työntekijöille. Siksi sinun on löydettävä sopiva kaupallinen omaisuus, ja siksi sinun pitäisi valvoa yrityksen vuokrasopimusta. Kaupallisten kiinteistöjen vuokraus on alue, jossa sääntöjä noudatetaan aina, mutta myös joitain sääntöjä, joita voit muuttaa hieman. Sinulle vuokralaisena on tärkeää, että vuokranantajalla on selvä sopimus ja selkeät ohjeet. Jos sinulla ei ole selkeää sopimusta ja sopimusta, se saattaa vaarantaa sinut ja yrityksesi.

 

NemID

Jokaisella on NemID ja tietenkin yrityksellesi on oltava mitä tahansa liiketoimintaa. Jos sinulla on oma yritys, voit yleensä käyttää yksityistä NemID-tiliäsi, mutta on ehdottomasti suositeltavaa luoda yrityksesi NemID, jotta voit sijoittaa parhaiten yritystoimintaan perustuvissa järjestelmissä. Yrityksille on olemassa useita erilaisia ??NemID-muotoja, mutta niitä käytetään erilaisissa yhteyksissä, ja siksi sinun pitäisi laittaa itsesi sisään.

Jos haluat olla 100% varma siitä, että hallitset asioita, voit aina hakea ammattimaista apua. Sinun täytyy aloittaa jonnekin.