Blog

Bliv røgfri med disse apps

Odotamme jatkuvasti odotuksia siitä, miten elämämme elää. Se on vähitellen epäsuosittu olla tupakoitsija, ja tupakointi voi olla myös tupakointi, samoin kuin se voi tuntua mukavalta. Se voi olla stressaavaa ja näyttää rentouttavalta savustelta, sillä se voi olla mukavaa. Mutta kuitenkin ajatellaan, että toiset voivat tuoksua, että poltat ja että he eivät halua istua vierekkäin.
Työpaikalla sinun on jatkuvasti mentävä "tupakointialueelle", jotta hän saisi polttaa, vaikka se on kylmä ulkona. Olet myös kyllästynyt jatkuvasti tuntee haluavat ottaa savukkeen, varsinkin kun sinulla ei todellakaan ole aikaa tai vain voi lopettaa tupakoinnin. On myös kallista käyttää niin paljon rahaa savukepakkauksiin, että mielestänne rahaa voitaisiin käyttää paremmin muualla.



Monet ihmiset ajattelevat tupakoinnin lopettamista, ja tässä on useita sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua, jos haluat lopettaa tupakoinnin:

Cancer Control, Tanskan terveysministeriö, Kööpenhaminan kaupunki ja tanskalainen apteekkiyhdistys ovat yhdessä kehittäneet ohjelman kaikille, jotka haluavat olla nikotiinivapaita, savuttomia tai haluavat vain tietää enemmän tupakoinnista. Sovelluksessa voit kirjautua ja aloittaa tupakoinnin lopettamisen. Tupakoinnin lopettamisen motivaatioksi voit seurata, kuinka monta dollaria olet tallentanut tupakoitsijoille tupakoimattomana. Näet, kuinka monta päivää, tunnit ja minuutit olet ollut savuttomia, eikä vähiten, kuinka monta savuketta olet. ovat tallentaneet myös kehosi. Jopa tuloksia voidaan jakaa Facebookissa, jolloin he saavat lisätukea ja kenties motivoivat muita tekemään samoin. App on AppStore, jossa voit ladata sen ilmaiseksi.

Oletko enemmän hengellinen tyyppi, joka uskoo hypnoosiin, on sovellus "Rygestop - Tupakointi ja hypnoosi", joka on app of mindly.dk, joka sisältää: myy äänikirjoja henkilökohtaiseen kehitykseen, valmennukseen ja hypnoosiin. On monia, jotka ovat löytäneet hypnoosin erittäin tehokkaaksi, joten ajattelet hypnoosia, tämä voi olla tapa. Sovellus löytyy AppStore-palvelusta 21 €, -.

Jos et ole niin paljon sovelluksia, et ehkä halua tupakoinnin lopettamista, mutta haluat vain terveemmän vaihtoehdon, jossa voit hidastaa, voit aina löytää ja tilata sähköisiä savukkeita verkossa. Osa niistä on, että sinun ei tarvitse haistaa savua, tupakointi ei vaaranna ympäristöäsi ja saat parempaa terveyttä, hengitystä, tuoksua ja makua, puhumattakaan siitä, että e-savukkeet antaa sinulle hyvät mahdollisuudet täysin luopua nikotiinista - vauhdilla.