Artikler » Viisi parasta ilmaista peliä Steamissa

Viisi parasta ilmaista peliä Steamissa

Viisi parasta ilmaista peliä Steamissa last ned

Tietokone saattaa olla kallista, eikä se aina ole mahdollista, että budjetin avulla voit käyttää rahaa viimeisimpien pelien nimikkeisiin. No, Steamilla on valtava pelikirjasto, ja tässä on myös valtava määrä ilmaisia ??pelejä. Kuitenkin on aina oltava varovainen vapaa-pelejä, koska monet heistä ovat mikrotransaksuja, koska loppujen lopuksi se on ilmainen. Siksi löysimme viisi suosittua peliä Steamista, jotka ovat täysin ilmaisia ??ja eivät sisällä mikrotransaktioita, jotka antavat ostajalle etuja.


 


1. Exile-polku


Exile-polku on toimintapakattu roolipeli, joka heittää sinut maailmaan, joka on täynnä hirviöitä, jotka hajottavat. Jos olet perehtynyt Diablo- peliin , joka on Path of Exile, on helppo päästä siihen, koska se on enemmän tai vähemmän pelattu.Aloitat valitsemalla merkin ja yksittäiset merkit ovat erilaisia ??taistelutapoja. Voidaan sisällyttää valitse jousimies, taikuri tai soturi. Kun hahmosi on valittu, aloitat hiekkarannalla, jossa sinulla ei ole todellisia laitteita. Paljon zombeja on tapettava päästäkseen kylään. Koko ranta-skenaario on asetettu niin, että sinut esitellään eri pelielementteihin. Mutta yhteenvetona, on hyvin yksinkertaista tappaa hirviöitä ja jos olet onnekas, nämä hirviöt heittävät erilaisia ??laitteita, joita voit käyttää parantaaksenne hahmosi. On myös paljon pomoja, jotka yrittävät pysäyttää sinut tiellä. Peli on siis hyvin tyypillinen roolipeli, mutta hyvin kirjoitettu ja tarttuva tarina tekee pelistä ainutlaatuisen.


 


2. Warframe


Ehkä roolileikki ei ole sinua varten, ja se on myös melko reilua. Mutta jos näin on, Warframe on hyvä vaihtoehto. Warframe on ammuntapeli, ja se on täynnä toimintaa. Peli on kehitetty monen pelaajan mielestä, mikä tarkoittaa, että mikään ei voi tehdä yksin. Onneksi Warframeilla on valtavia määriä pelaajia, joten voit nopeasti löytää moninpelin taistelun liittymään.Voit hyökätä vastustajasi mukaan, voit pysyä taustalla ja ampua heidät yksi kerrallaan - tai myrskyä etupuolella tuhoisimmilla aseilla, joita peli sallii. Warframe on toiminto, jota kannattaa usein istua tuolin reunalla jännityksessä.


3. Dota 2


Dota 2 on yksi suosituimmista peleistä e-urheilussa, ja se on melko ymmärrettävää. Peli on lajissa MOBA ( Muliplayer Online Battle Arena ) ja vahva kilpailija toiselle tunnetulle MOBA-pelille - League of Legends.Dota 2 on vain verkossa ja moninpelisovelluksissa, ja ennen kuin heitetään taistelukentällä, sinun on tehtävä joitain päätöksiä. Tärkeintä on valita sen luonne, sillä kun olet valinnut hahmosi, sinun on pelattava, kunnes ottelu on ohi. Valittavissa on monia erilaisia ??ja niillä kaikilla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Jotkut heistä voivat heittää taikuutta, toiset ovat enemmän vihollisen edessä.


 


4. Neverwinter


Neverwinter on ilmainen moninpelien roolipeli ( MMORPG) ja on suhteellisen suosittu. Ei ole olemassa monia MMORPG: ää, jotka selviävät julkaisun jälkeen, mutta Neverwinter eroaa kilpailijoista mukaan lukien sillä pelissä on useita jännittäviä elementtejä, joita emme ole nähneet aiemmin.Neverwinter on suosituimman sarjan Neverwinter's Night -julkaisun lähde, joka asettaa tämän MMORPG: n sävyn, aivan kuten Warcraft asettaa sävyn World of Warcraftille. Neverwinter on hyvin tyypillinen MMORPG monilla alueilla, mutta on aivan ainutlaatuinen valtava maailma. On sanottava, että tämä maailma ei ole avoin samalla tavoin kuin vastaavissa peleissä. Jotta voidaan vastata erilaisiin haasteisiin, yksi liittyy niihin yksittäisiin alueisiin, joissa haaste on. Et voi matkustaa sellaisenaan. Tämä tarkoittaa myös helpompaa pääsyä, sillä voit nopeasti päästä taistelun lämpöön.


 


5. paladit


Paladinilla on yli 25 miljoonaa pelaajaa, ja se on vapaa tiimipohjainen ammuntapeli. Peli tyyli muistuttaa paljon suosittu Overwatch. Tyypillisin on viisi tilaaviisi, jossa sinulla on erilaisia ??tehtäviä, jotka täytyy tehdä kierroksen voittamiseksi - ja lopulta ottelu. Ennen ottelun heittämistä sinun on valittava joka merkki, jonka haluat pelata, mikä on uusinta teemaa uusimmista tietokonepeleistä. Merkitse omat ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten Voidaan valita sellainen, joka tekee paljon haittaa, joka paranee tai joka voi ottaa vastaan ??vahinkoa puolustaakseen joukkueensa toisiaan.Paladinilla on suuri keskittyminen kilpailuun, ja siksi hänellä on hyvin mukautettu rankingjärjestelmä, joten sijoitat vastustajia vastaan, jotka ovat yhtä hyviä kuin sinä. Lisäksi e-urheilun kohtaus kasvaa Paladinissa, ja sama palkintopotti, joten jos näet itsesi e-urheilutavaksi, muista alusta alkaen.