Artikler » Miten tulla ammattimainen pelaaja

Miten tulla ammattimainen pelaaja

Miten tulla ammattimainen pelaaja last ned

Meillä on paljon pelaajia, jotka haluavat luoda uran tietokonevideossa. Mutta miten sinusta tulee ammatillinen pelaaja?

On paljon tapoja saada maksua pelata tietokonetta. Turvallisin tapa on tulla todella ammattitaitoiseksi kilpaillussa pelissä. Pelit, kuten Counter Strike, League of Legends ja DOTA, ovat e-urheilua osana identiteettinsä. Jos olet poikkeuksellisen hyvä pelissä, toivottavasti voit tulla joukkueen jäseneksi ja taistella turnauksista ja palkintorahoista.

Live Streaming Road

Tietokonepelien suoratoisto on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja suosituin suoratoistojärjestelmä on epäilemättä Twitch.tv. Twitch on täysin käyttäjäpohjainen. Toisin sanoen, kuka tahansa olet, sinulla on mahdollisuus aloittaa live-lähetys Twitch.tv: llä. Yleisön luominen Twitchin kautta ei kuitenkaan ole suoraviivaista, ja se vaatii epäinhimillisiä tunteja ja kovaa työtä. Ei ole myöskään varmaa, että on joku, joka haluaa katsella peliä, ellei sinulla ole erityistä lahjakkuutta.

Suosituimmat suoratoistopohjat ovat yleensä joko viihdettä tai vaikuttavia taitoja tietyssä pelissä. Jos sinulla on suuri lahjakkuus tietyssä pelissä, voi olla hyvä idea etsiä sponsorointia.

Hold tie

Jos sinulla on suuri lahjakkuus e-urheilupelissä, voit nopeasti löytää tiimin, joka maksaa maltillista rahaa. Täällä sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, mihin peliin pelaat, sillä kaikki eivät ole yhtä tärkeitä kuin toiset.

Kuten aiemmin mainittiin, pelejä kuten League of Legends, Counter Strike ja DOTA ovat hyviä mahdollisuuksia.

Rakenna yleisö

Riippumatta siitä, millä tavalla menet, sinun täytyy rakentaa yleisö, joka voi tukea sinua aina. Voit tietysti rakentaa yleisön suoratoistopalvelun, kuten Twitchin, kautta, mutta tyypillisin tapa on YouTube.

Jos lähetät usein videoita YouTubeen, joka kuvaa lahjakkuuttaan, voit helposti rakentaa yleisöä ajan myötä. YouTuben etuna on myös se, että videosi ovat aina siellä. Näin ollen yleisösi ei pitäisi vahingossa joutua yhteen, kun istut ja elät virtoja.