Artikler » Kaikki tärkeimmät uutiset Apple Event 2021 -tapahtumasta (lokakuu)

Kaikki tärkeimmät uutiset Apple Event 2021 -tapahtumasta (lokakuu)

Kaikki tärkeimmät uutiset Apple Event 2021 -tapahtumasta (lokakuu) last ned

Apple on maailmankuulu tapahtumarikkaista "Tapahtumistaan", joissa he julkistavat tulevat tuotteet, päivitykset ja uutiset. Näitä tapahtumia järjestetään yleensä kahdesti vuodessa; tänä vuonna tapahtumalla syys- ja lokakuussa. Tapahtumat tapahtuvat Applen vaikuttavassa pyöreässä tukikohdassa Cupertinossa, Kaliforniassa, ja niitä esittelee Tim Cook.

Huomautus: jos käytät ASL:ää tietojen tarkasteluun, voit katsoa alkuperäistä tapahtumaa liitetyn ASL-asiantuntijan vieressä täällä .

Uudet AirPodit – halvempi väliohjelmisto paremmalla äänellä

AirPodit ovat pitkään olleet audioalan myydyimmät ja käytetyt in-ear kuulokkeet. Tähän mennessä Applella on ollut kaksi versiota markkinoilla vuonna 2021; kallis AirPods Pro -malli ja halvempi AirPods-sukupolvi 2.

Ero näiden kahden välillä löytyy mahdollisuudesta käyttää Spatial Audiota pro-versiossa, mutta ei alkuperäisissä AirPodeissa. Lisäksi pro-versio päättyy korvan sisäpuolelle pienillä muokattavissa olevilla korvatulpilla, jotka menevät korvaan, jolloin tavalliset AirPodit roikkuvat korvassa menemättä korvakäytävään.

Erot eri AirPod-laitteiden välillä

Askel AirPodin ja Pron välillä on aina ollut loistava; sekä sen suhteen, mitä sait ulkoasulla (tavalliset ovat pitkänomaisia, missä pro-versio on lyhyt ja tylsä), äänen kuuluvuuden ja hinnan suhteen. Mutta tässä tapauksessa on keskitytty siihen, että useampi käyttäjä hyötyy Applen tuotteista; siksi he ovat päättäneet tehdä mallin, joka on näiden kahden muunnelman välissä, kaikissa edellä mainituissa luokissa.

Uuden 3. sukupolven AirPodeja voi ostaa 26. lokakuuta 2021 alkaen, ja se on hyvin samanlainen kuin pro-versio, mutta ilman pieniä nännejä, jotka menevät korvaan. Kolmannen sukupolven hinta on 1550 kruunua, kun taas 2. sukupolvi 1129 DKK ja pro-versio 2222 DKK.

AirPods 3:n ja AirPods Pron yhtäläisyydet

Pro-version tavoin uusi sukupolvi sisältää myös spatiaalisen äänen, joka tekee äänestä elävämpää ja sijoittaa äänen ympärillesi, sekä eteen, taakse, ylä- että alapuolelle ja joka puolelle stereon normaalin oikea-vasen-äänen sijaan.. Mukautuvalla EQ:lla äänen korkeat ja matalat äänet säätyvät automaattisesti, kun kuuntelet musiikkia, korvasi muodon mukaan - kuulokkeiden sisällä olevat mikrofonit tunnistavat kuulemasi ja voivat sitten säätää eri taajuuksia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Niiden akunkesto on myös paljon parempi kuin 2. sukupolvessa; sekä itse kuulokkeissa että laturikotelossa, joka voi ladata myös Applen Magsafe Chargingin kautta.

3. sukupolvi on myös hikeä ja vettä hylkivä, joten ne kestävät sadetta ja kovaa harjoittelua, jossa hikoilet paljon - mutta niitä ei saa viedä uima-altaaseen tai kylpyyn.

Kolmannen sukupolven mukana tulee myös Siri asennettuna ja parempi ihotunnistin, joka havaitsee, ovatko kuulokkeet korvissasi, makaavatko ne tasaisella alustalla tai muissa paikoissa, joissa niiden ei pitäisi toistaa ääntä virran säästämiseksi.

HomePod Mini - värikkäämpi

Lokakuun tapahtumassa on kiinnitetty erityistä huomiota musiikkiin, sillä Apple on myös päättänyt julkaista useita uusia HomePod miniä. HomePodeja ei tueta tanskaksi, joten niitä ei voi ostaa Tanskasta, mutta niitä voidaan ostaa ulkomailta ja käyttää englanniksi (tai jollain muulla tuetuista kielistä).

Uudet värit ovat keltainen, oranssi, sininen, valkoinen ja musta, pallomaisessa muodossan, jossa on mukava valaiseva kosketuspinta. Näyttö on samanvärinen kuin itse HomePod. HomePod on myös erityisen älykäs, koska sitä voidaan käyttää viestintälaitteena, jolloin voit lähettää ääniviestejä suoraan kotona olevaan laitteeseen (jotta muut kanssasi asuvat voivat vastaanottaa viestejä suoraan äänelläsi), vaikka olisit päällä. liikkeellä.

Uuden HomePod Minin hinta on 99 dollaria, mikä on hyvä hinta verrattuna siihen, kuinka hyvän äänen saat kompaktissa kaiuttimessa. Lisäksi ei kuitenkaan näytä siltä, että uusissa kaiuttimissa olisi tapahtunut suurta asiaa, uutta muotoilua lukuun ottamatta. Siri pystyy silti erottamaan hänen kanssaan puhuvien käyttäjien välillä, ja useiden HomePod mini -laitteiden avulla voit edelleen yhdistää ne, jotta he levittävät tietoa ja viestejä keskenään.

Apple Music – vielä enemmän soittolistoja

Apple Musiciin on myös tehty pieniä parannuksia musiikkipalvelun parantamiseksi. Uusien AirPods- ja HomePod-laitteiden ohella Apple on myös päättänyt tehdä langattomasta musiikkikokemuksesta entistäkin mukavampaa. Apple Music tarjoaa runsaasti soittolistoja, jotka Applen lahjakkaimmat musiikin kuraattorit ovat tehneet ja päivittäneet.

Tähän mennessä heidän luettelossaan on yli 30 000 soittolistaa. Mutta tulevaisuudessa on paljon helpompaa löytää vain etsimäsi soittolista tietyssä tilanteessa.

Jos pidät päivällisjuhlia, harjoittelet joogaa, aloitat ennakkojuhlien tai käytät soittolistaa vanhoista nuoruuden kappaleista, voit nyt pyytää Siriä etsimään tiettyä musiikkia, joka sopii sinun mielialaasi. Toistaiseksi olet aina voinut pyytää Siriä soittamaan jotakin omista soittolistoistasi tai tietyn artistin tai albumin, josta pidät erityisen paljon. Sanot vain: "Siri play _________" ja lisäät sitten esimerkkejä tunnelmista tai toiminnoista, joihin haluat taustamusiikkia.

Esimerkkejä uusista soittolistoista

Tapahtumavideossa he keksivät joitain konkreettisia esimerkkejä uusista soittolistoista, joita voit pyytää Siriä soittamaan. Voit pyytää muun muassa soittolistan, joka tukee sinua stressaantuneena ja ahdistuneena, eksoottista saarisoittolistaa, musiikkia, joka sopii erityisen hyvin uima-allasjuhliin tai lenkille, tai entä sinulle sopiva soittolista lautapeliilta ystävien kanssa tai kun laitat ruokaa perheesi kanssa.

Näiden tietojen lisäksi julkistettiin myös uusia Macbook-ammattilaisia, jotka päivitetyillä laitteistoillaan pelaavat hyvin MacOS Montereyn kanssa ja päivitettyjen Apple Silicon Chips -sirujen ansiosta tekevät uudistetusta Macbook Prosta entistä hurjemman; vaikka kosketuspalkki puuttuukin.

Voit lukea lisää uusista Macbookeista ja aiemmista julkaisuista syyskuussa, mukaan lukien uudet Apple Watchit, päivitykset Apple TV:hen, iPad mini ja heidän Kollegojemme iPhone 13 -mallisto.

Screenshot: