Artikler » Fortnite: Kesätapahtuma, jossa on ajeluja, konsertteja ja paljon muuta

Fortnite: Kesätapahtuma, jossa on ajeluja, konsertteja ja paljon muuta

Fortnite: Kesätapahtuma, jossa on ajeluja, konsertteja ja paljon muuta last ned

Fortniten viimeinen suuri päivitys tarinaan tuli alustalle 4. kesäkuuta 2022. Live-tapahtumassa, jolle annettiin nimi 'COLLISION', pelaajien piti ryhmitellä itsensä muiden pelaajien kanssa ohjaten samalla mekaanista karhua, jota heidän piti käyttää tapa viholliset nollapistettä käsittelevän luvun lopussa.


Taisteltuaan tiensä yhteyden keskipisteeseen, pelaajat näkivät erilaisia pieniä pääsiäismunia, jotka voivat auttaa antamaan vihjeen pelin tulevasta yhteistyöstä. Muun muassa Darth Vader teki pienen cameon, jossa hän lausui yhden ikonisista riveistään. Ammuttuaan ytimen alas konehuoneesta, pelaaja, Jones ja Resistance ammutaan ulos huoneesta ja jäävät sitten kohoamaan alas pilvien läpi.


Fortnitessa viime kuukausina vallinnut sota on vihdoin saavuttanut huippunsa ja tarina voidaan siksi sulkea. Livetapahtuman jälkeen pelaajat näkivät näytöllään hehkuvan sienen, joka syttyi ajoissa transsia muistuttavan musiikin kanssa taustalla. Sodan jälkeinen aika on alkanut.Sodan jälkeen tulee inspiraatiota ja elämää


Fortniten pelaajakunta on jälleen pelastanut itsensä ja planeetan täydelliseltä sukupuuttoon – ja sitä pitäisi juhlia. Siksi Fortniten uusin kausi keskittyy myös sellaisiin aiheisiin kuin juhla, juhla, rentoutuminen, ilo ja ylellisyys. Tämä tehdään, jotta vuodenajat ylipäänsä olisivat mahdollisimman erilaisia - sodan peliin tuoman pimeyden jälkeen pelaajien on nyt aika löytää tie takaisin Fortniten ydinarvoon eli hauskanpitoon ystäviensä kanssa. ja uppoutua hauskaan peliin.


 


Uusi Battle Pass luvussa 3, kaudella 3


Tämän kauden ensimmäinen Battle Pass on myös paljon esteettisempi kuin viime kauden Battle Pass, joka keskittyi Marvelin yhteistyöhön eri supersankarien (mukaan lukien Spiderman, Scarlet Witch ja Dr Strange) kanssa. Tällä kertaa pelaajat voivat odottaa Battle Passia, joka on täynnä muotiilmiöitä ja kesän inspiroimia asuja.


Pelaajien ei tietenkään tarvitse hankkia Battle Passiinsa muutamaa ikonista yhteistyökumppania – ja tässä livetapahtuma palaa taas. Epic Games on päättänyt tehdä yhteistyötä LucasFilmin kanssa, ja pelaajat voivat siksi odottaa skinejä, aseita ja purjelentokoneita, jotka ovat saaneet inspiraationsa tämän elokuvastudion ikonisimmista hahmoista. Voit muun muassa hankkia Darth Vader -skin tai pukeutua Indiana Jonesiksi ja siihen liittyvän aarteenmetsästäjän varusteineen. Tai jos liukuisit alas pilvistä jollakin Star Wars -ikonisella harmaalla drone-lentokoneella tai jos murskaaisit kiviä, puita tai rakennuksia egyptiläisvaikutteisella esineellä Jonesin monista aarteenetsinnöistä?Ja paljon paljon muuta


VIBIN ', kuten uutta kautta kutsutaan, tarjoaa pelaajille paljon uutisia paikoista, jotka ovat täynnä jättiläissieniä hyppäämiseen, suurista ranta-alueista täynnä kylpeviä eläimiä ja päivänvarjoja salaperäiseen, valoisaan puuhun ja vuoreen, josta on tehty futuristinen huvipuisto. Kesä tulee olemaan hauskaa Fortniten uusimmalla kaudella – ja olemme varmoja, että saat luultavasti paljon hyvää kaudesta riippumatta siitä, haluatko nauttia auringosta veden äärellä tai ampua vastustajia lentäessäsi ympäri huvivuorta. Kaiken kaikkiaan Fortniten uusi ilmainen päivitys on tunnelma ; kesäinen tunnelma, tarkalleen.