Peli » Täysi peli » strategia

Twelve Minutes last ned
4 0 6303  

Lataa pelottava jännityspeli Twelve Minutes

Etsitkö peliä, joka on hieman epätavallinen? Peli, joka saa sinut kylmään kaulaasi, saa sinut epämukavaksi ja huudahtaa: "MITÄ?!".

Tätä voit odottaa, jos asennat Twelve Minutes. Se, mitä koet ensimmäisen pelisi ensimmäisten minuuttien aikana, on kaukana, kaukana siitä, mitä sinulla on jäljellä pelin päätyttyä.

Kyse on pelissä sinua odottavien kokemusten vartioimisesta - saat psyykkisen trillerin, jossa päähenkilöä hallitset ja voit syyttää häntä joutumaan tuntikausien kauhistuttavista kuolemakokemuksista ja kidutuksesta, jos et ratkaise ongelmaa. historian arvoituksia.

Pelin tuotanto ja yritys takana

12 Minuuttia tuottaa Annapurna Interactive, joka on mediayhtiö Annapurna Picturesin tytäryhtiö, jonka Megan Ellison perusti vuonna 2011.

Yhtiöllä on siis sekä sormet peliteollisuudessa että elokuvateollisuudessa, joka todella näkyy tässä pelissä monin tavoin.

Ensinnäkin on selvää, että Annapurna Picturesilla on vahvoja kontakteja, kun ajattelet ihmisiä, jotka he ovat onnistuneet palkkaamaan lisäämään ääniä tämän pelin hahmoihin - lisää siitä myöhemmin.

Viittaukset elokuvamediaan pelissä

Lisäksi on olemassa paljon erilaisia viittauksia elokuvamateriaaliin, myös mattoon ennen asuntoon menemistä, mikä viittaa pahan hotelliin.

Pelin takana oleva mies (Luis Antonio) on myös kommentoinut, että yksi pelin mainosmateriaaleista oli suora soitto trillerin mestarille Hitchcockille.

Lisäksi pelissä on myös vain elokuvamainen tunne siitä, mikä voi johtua joko kertomisesta, joka täyttää 90% pelistä, tai valitusta näkökulmasta, joka näkee ihmisten elävän elämänsä ylhäältä.

Tarina, jonka aiot pelata - ei spoileria

Pelin luojat ovat jo pilanneet pelin alun, mikä osoittaa tarkalleen kuinka vähän voit luottaa suhteessa siihen, minne peli siirtyy myöhemmin.

Vuonna blogikirjoituksen , joka jo vuonna 2019 paljastettiin pelin virallisilla Xbox E3 Briefing, se on suoraan kuvattu, mitä tapahtuu ensimmäisen 12 minuutin sisällä pelin:

Romanttinen ilta, aviomies ja vaimo, muuttuu painajaiseksi sen jälkeen, kun poliisi murtautuu asuntoosi, syyttää vaimoasi murhasta, jonka jälkeen sinut tapetaan raa'asti käsin hänen edessään.

Kun pää osuu maahan, heräät samassa paikassa, ja sinulla on päänsärkyä siellä, missä sinua hakattiin, mutta muuten olet vahingoittumaton. Nyt viimeiset 12 minuuttia alkavat alusta ja sinulla on nyt rajallinen aika selvittää, mitä on tapahtunut, ja ilmoittaa siitä vaimollesi, ennen kuin poliisi tappaa sinut - ja ehkä et paeta iskua seuraavalla kerralla, koska hänellä on myös aseita mukanaan.

Vähän grafiikasta

Grafiikat itsessään eivät ole aivan innovatiivisia - mutta ne ovat hienoja ja tuntuvat tunnistettavilta tavalla - kuten Sims 4 : n kauhuversio, jossa on päivitetty grafiikka ja paljon enemmän verta ja tummia teemoja.

Asunto, jossa peli tapahtuu, on lhuono - ja kuitenkin se tuntuu jollain tapaa todelliselta, juuri siksi, että sitä ei ole runsaasti avaruudessa, mutta se tuntuu klaustrofobiselta, kuten Luis Antonio myös huomautti, että se oli viittaus, kun hän totesi, että peli oli: " [interaktiivinen kertomus, joka sekoittuu… TAKA -IKKUNAN klaustrofobia [Mementon] pirstoutuneen rakenteen kanssa ”, joka puolestaan selittää, miksi peli vaikuttaa elokuvalta.

Upeita esityksiä Hollywood -tähdiltä

Edellä mainittua tukee joidenkin Hollywoodin suurimpien tähtien esitys juuri nyt.

Näitä ovat Daisy Ridley, Willem Dafoe ja James McAvoy. Jokainen näistä näyttelijöistä on osallistunut elokuvamaailmaan joissakin kaikkien aikojen suurissa elokuvissa viime vuosina.

Kaksi näyttelijää, Daisy Ridley ja James McAvoy, puhuvat päivittäin brittiläisellä ja skotlantilaisella aksentilla, mutta leikkivät täällä amerikkalaisilla aksentteilla - minkä vuoksi monet ihmiset eivät välttämättä tunnista kahta ääntä.

Mutta heidän amerikkalaiset aksentit ovat itse asiassa lähes liikkumattomia, ja kaikkien kolmen näyttelijän pitkän uran vuoksi esitykseen sisältyy myös paljon tunteita, jotka voidaan tuntea näytön toisella puolella.

Virheesi ovat välttämättömiä pakenemaan tämän ajan vankilasta

Vaikka se saattaa tuntua väärältä, se voi todella auttaa sinua pelissä antamaan itsesi käydä läpi epämiellyttäviä jaksoja, kuten kuristamisen tai kidutuksen veitsellä, löytääksesi uutta tietoa, jota voit käyttää seuraavan kerran, kun heräät ja sinun on yritettävä saada asiat pysymään yhdessä.

Näin kuolemasta voi tulla osa strategista lähestymistapaasi, jotta tiedät mitä välttää seuraavalla kerralla.

Pelit, joista voit nauttia tämän pelottavan pelin jälkeen

Jos kaikki murhat ja historia ovat antaneet sinulle muurahaisia, voit aina löytää jotain aivan muuta.

Voit esimerkiksi kokeilla tätä shakkipeliä , joka on päivitetty uudempiin tietokonemalleihin ja näyttöihin ja jossa on mahdollisuus pelata 4K -näytön tarkkuudella.

Jos haluat jatkaa ihmisten hallitsemisen tunnetta ylhäältä, mutta hieman vähemmän verta ja aseita, voit asentaa The Sims 3: n , joka tunnetaan yhtenä Sims -sarjan suosituimmista peleistä valtavalla määrällä autonomia.

Toinen strategiapeli on Civilization 3 , joka Sims-sarjan tavoin on hyvin tunnettu pelisarja, jossa sinun on taisteltava muita pelaajia tai tietokoneen AI: ta vastaan maailmanhallintaa varten samalla kun rakennat itse valitsemasi sivilisaation.

Johtopäätös

Twelve Minutes on ainutlaatuinen yritys yhdistää tietokonepelissä kaikki mitä rakastat kauhu- ja trillerigenreistä, henkilökohtaiseen ja mukaansatempaavaan materiaaliin, johon voit sukeltaa.

Grafiikka vaikuttaa tutulta ja kolmeen päähenkilöön kuuluva ääni kuuluu ihmisiltä, jotka ovat työskennelleet näyttelemällä monilla rintamilla monta vuotta - toisin sanoen saat melkein elokuvakokemuksen, kun pelaat päähenkilönä, jossa sallitaan vain olla aktiivinen agentti sen sijaan, että vain istuisi ja katsoisi passiivisesti, kuten yleensä tapahtuu elokuvia katseltaessa.


Download Twelve Minutes 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
Annapurna Interactive

Lagt til:
29-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Xbox

Størrelse:
15.000 Mb

Sist oppdatert:
29-09-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TWELVE MINUTES

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ANNAPURNA INTERACTIVE and its affiliates (“ANNAPURNA INTERACTIVE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ANNAPURNA INTERACTIVE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ANNAPURNA INTERACTIVE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ANNAPURNA INTERACTIVE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ANNAPURNA INTERACTIVE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANNAPURNA INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANNAPURNA INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ANNAPURNA INTERACTIVE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ANNAPURNA INTERACTIVE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ANNAPURNA INTERACTIVE retains all right, title and interest in and to the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ANNAPURNA INTERACTIVE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ANNAPURNA INTERACTIVE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ANNAPURNA INTERACTIVE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ANNAPURNA INTERACTIVE.

2 THIRD PARTY SERVICES
ANNAPURNA INTERACTIVE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ANNAPURNA INTERACTIVE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ANNAPURNA INTERACTIVE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ANNAPURNA INTERACTIVE Services, without the express prior written consent of ANNAPURNA INTERACTIVE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ANNAPURNA INTERACTIVE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ANNAPURNA INTERACTIVE Services or this EULA, use or install the ANNAPURNA INTERACTIVE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ANNAPURNA INTERACTIVE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ANNAPURNA INTERACTIVE may offer you a separate site license agreement to make the ANNAPURNA INTERACTIVE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ANNAPURNA INTERACTIVE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ANNAPURNA INTERACTIVE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ANNAPURNA INTERACTIVE Services may include measures to control access to the ANNAPURNA INTERACTIVE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ANNAPURNA INTERACTIVE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ANNAPURNA INTERACTIVE Services will not function properly.
The ANNAPURNA INTERACTIVE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, and to the extent that your contributions through use of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ANNAPURNA INTERACTIVE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ANNAPURNA INTERACTIVE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ANNAPURNA INTERACTIVE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ANNAPURNA INTERACTIVE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ANNAPURNA INTERACTIVE Services may require an internet connection to access the ANNAPURNA INTERACTIVE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ANNAPURNA INTERACTIVE Services. By using the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ANNAPURNA INTERACTIVE Services or certain features of the ANNAPURNA INTERACTIVE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ANNAPURNA INTERACTIVE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ANNAPURNA INTERACTIVE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ANNAPURNA INTERACTIVE's privacy policy as amended from time to time is available at www.annapurna-interactive.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ANNAPURNA INTERACTIVE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ANNAPURNA INTERACTIVE collects and uses personal and non-personal information in relation to ANNAPURNA INTERACTIVE's products and services. By installing, accessing or using the ANNAPURNA INTERACTIVE Services you explicitly agree with the terms and conditions of ANNAPURNA INTERACTIVE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ANNAPURNA INTERACTIVE may license to you certain virtual goods to be used within ANNAPURNA INTERACTIVE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ANNAPURNA INTERACTIVE is not a party to the transaction.
ANNAPURNA INTERACTIVE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ANNAPURNA INTERACTIVE shall have no liability to you or any third party in the event that ANNAPURNA INTERACTIVE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ANNAPURNA INTERACTIVE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ANNAPURNA INTERACTIVE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ANNAPURNA INTERACTIVE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ANNAPURNA INTERACTIVE. If the Software is no longer available, ANNAPURNA INTERACTIVE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ANNAPURNA INTERACTIVE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ANNAPURNA INTERACTIVE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ANNAPURNA INTERACTIVE, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ANNAPURNA INTERACTIVE, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ANNAPURNA INTERACTIVE, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ANNAPURNA INTERACTIVE, ANNAPURNA INTERACTIVE’S AFFILIATES, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ANNAPURNA INTERACTIVE, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ANNAPURNA INTERACTIVE’S, ANNAPURNA INTERACTIVE’S AFFILIATES’, ANNAPURNA INTERACTIVE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ANNAPURNA INTERACTIVE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ANNAPURNA INTERACTIVE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ANNAPURNA INTERACTIVE will be irreparably damaged, and therefore you agree that ANNAPURNA INTERACTIVE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ANNAPURNA INTERACTIVE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ANNAPURNA INTERACTIVE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ANNAPURNA INTERACTIVE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ANNAPURNA INTERACTIVE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ANNAPURNA INTERACTIVE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ANNAPURNA INTERACTIVE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ANNAPURNA INTERACTIVE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ANNAPURNA INTERACTIVE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ANNAPURNA INTERACTIVE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@annapurna-interactive.com.