Peli » abandonware » strategia

Total War: Kolme kuningaskuntaa last ned
5 0 6158  

Lataa ja osta Total War: Three Kingdoms täällä

Kiinan historiaa on aina leimannut suuri myllerrys, kunnia ja rappeutuminen. Ennen kuin Länsi-Eurooppa alkoi hitaasti siirtyä keskiaikaiseen keskiaikaiseen ( keskiaikainen II - sota ), Kiina oli kaukana, ja jotkut suurimmista ja verisimmistä taisteluista ja sodista tapahtuivat Lähi-kuningaskunnassa, kuten sitä kutsutaan.

Total War -sarja on aina keskittynyt näihin mielenkiintoisiin historiallisiin aikoihin, jolloin osa maailmasta kiipesi sodan liekkeihin: Rooman valtakunnan noususta ja kaatumisesta Napoleonin valloituksiin 1800-luvulla. Nyt matka on tullut Aasiaan ja Kiinan historian myrskyisään Three Kingdoms -kauteen, joka voidaan kokea ensimmäistä kertaa PC-peleissä.

Liity yhteen Kiinan henkeäsalpaavimmista historiallisista jaksoista

Total War -peleissä olet ottamassa yhden merkittävistä merkkeistä, jotka liittyvät pelin kattamaan historialliseen jaksoon. Esimerkiksi Napoleon Total Warissa voisi pelata Napoleonina tai Itävallan keisarina.

Samalla tavalla rakennetut Kolme kuningaskuntaa tarjoavat 12 mielenkiintoista merkkiä, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen pelityylinsä ja hyödyt muinaisen Kiinan valloittamiseen.

Peli alkaa verinen sotapäällikkö Dong Zhou, joka on ottanut nuoren lapsen keisarin Han-dynastiasta (keisari Xian) siipiensä alle keisariksi itsensä mahtavan valtakunnan päälle. Han-dynastian uskollisimmat muodostivat koalition pysäyttää Dong Zhuo, mutta turhaan. Kun koalitio epäonnistui, se romahti, ja Kiinan sotapäälliköt / sotapäälliköt menivät omalle, tullakseen keisariksi itse.

Pelin tavoitteena on julistaa itsellesi keisari ja voittaa kaikki vastarinta. Pelin loppuvaiheessa valtaistuimelle tulee olemaan kolme kilpailijaa (näin ollen Kolme kuningaskuntaa), ja sotapäällikkö seisoo takana muodostaa oman uuden kiinalaisen dynastiansa.

Jotta tämä kohta saataisiin, koota heidän armeijansa, vie heidät vihollisen portteihin ja taistele heidän kanssaan tarvittaessa. Samaan aikaan sinun on myös oltava eräänlainen diplomaatti, joka turvaa kauppasopimukset, liittoutumat, vahvistaa omaa talouttaan, pystyä toimittamaan suuria armeijoita ja olla varovainen hänen aihealueillaan, joilla on tarpeeksi ruokaa, eikä vetämällä miekkaa kapinaan taistellessaan edessä.

Valitse kahdestatoista ainutlaatuisesta merkistä, joista jokainen muodostaa Kiinan tulevaisuuden eri tavalla

Total War Three Kingdomsilla on toistaiseksi 12 eri merkkiä, joita voit pelata. Tämä järjestelmä muistuttaa paljon mestari / sankarijärjestelmästä Total Warissa: Warhammer Muutama niistä tulee Yellow Turban Rebellion DLC: n muodossa, jonka sait ilmaiseksi ennakkotilauksen aikana. Muussa tapauksessa se voidaan ostaa Steamilta ja Total Warin omilta verkkosivuilta.

Jokaisella hahmolla on oma ”valuutta”, joka voidaan ansaita taistelun ja valloituksen kautta. Tätä valuuttaa voidaan käyttää erityistoimiin, jotka muuttavat peliä omaan etuunne.

Jos olet uusi sota Total War -sarjassa, kannattaa aloittaa Cao Cao. Cao Cao oli viimeinen kansleri Han-dynastian aikana ja kapinoi, kun Dong Zhou teki vallankaappauksensa. Hänet tunnetaan ovela ja epämääräisenä jälleenmyyjänä ja suunnittelijana, joka löytää voimansa huijaamalla vihollisiaan ja pelaamalla niitä toisiaan vastaan välityspalvelulla.

Liu Bei on ihmisille, jotka ovat suhteellisen tuttuja pelisarjassa. Kuten Liu Bei, sinä olet kansan mies, ja sinun asiat rakastavat, joten miliisiyksiköt eivät ylläpidä. Samaan aikaan sinulla on myös suora yhteys Han-dynastiaan, jonka avulla voit vaatia jäljellä olevaa dynastian aluetta ilman ongelmia. Mutta varokaa! Kuten Liu Bei on kuva kaiken. Tärkeän taistelun menettäminen voi johtaa hänen valtakuntansa kaatumiseen.

Yuan Shao oli entinen keisarirs oikeanpuoleinen mies ja seisoi hänen rinnallaan paksu ja ohut. Kovaa komentajaa, joka on saavuttanut uskomattomia voittoja, on nyt jälleen kerran yhdistävä Kiina. Yuan Shao keskittyy liittouman rakentamiseen ja vasallisten luomiseen pienemmistä valtioista taistelemaan häntä vastaan.

Sun Jian on myös tärkeää mainita. Sun Jiania kutsutaan myös Jiandongin tiikeriksi, eikä se ole ilman syytä. Taistelukentällä hän on vastustaja ilman yhtäläistä, ja kun hän kaksintaistelee kenraalia vastaan, hän varmasti voittaa. Hänen tavoitteenaan on yhdistää Etelä-Kiina koko maan vauhdittamiseksi ja sovittamiseksi yhteen.

Kun olet voittanut kampanjan ja tullut keisariksi, avaat verenhimoisen sotapäällikön Dong Zhuo. Kuten Dong Zhou, sinun täytyy odottaa kovaa kampanjaa. Han-dynastian alueella hajallaan ja monien vihollisten kanssa ei ole aikaa epäröidä.

Näytä strategiset taidot reaaliaikaisissa taisteluissa

Total War: Kolme Kingdomsin olennainen piirre on pelisarjan reaaliaikaiset taistelut. Täällä olet vastuussa armeijoista, jotka voivat laskea jopa tuhansia miehiä. Voit komentaa kaikkea jalkaväkeä, ratsuväkiä, jousimiehiä ja surullisia trebettejä, jotka voivat pyyhkiä monia miehiä yhdellä laukauksella.

Jos haluat voittaa vastustajasi, sinun on pitänyt rakentaa armeija, joka voi puolustaa kaikkia uhkia. Käytä ratsuväkiä reunustamaan, jotta voit päästä eroon jousimiehestä ja lopulta joutua vihollisen etulinjan takaosaan. Jousimiehet ovat tärkeitä vihollisen voimakkuuden vähentämiselle ennen kuin saavutat edessäsi, ja jalkajoukon pitää pitää linja niin pitkään kuin mahdollista.

Peli on myös vuoropohjainen (vuoro = yksi kausi), ja jokaisella ryhmällä on mahdollisuus liikkua armeijansa ympärillä, hyökätä ja laajentaa aluettaan puolestaan.

Täydellinen tapa kouluttaa aivojasi ja osoittaa strategisia kykyjäsi

Total War: Kolme kuningaskuntaa on peli, joka haluaa paljastaa strategiset kyvyt ja tehdä monimutkaisia taktisia liikkeitä. Kaikkien kaupunkien laajentaminen infrastruktuuriin, diplomatian johtaminen monenlaisiin ainutlaatuisiin hahmoihin ja näyttely, joka voi saada jopa vahvimman vihollisen polvilleen, on mahdollista tässä pelissä. Se on piristävää ja jännittävää, sillä jopa kaikkein huolellisesti suunnitelluilla toimilla voi olla 6 odottamatonta tulosta, jotka muuttavat peliäsi ikuisesti.

Ainutlaatuinen aika Kiinan historiassa

Kolmen kuningaskunnan romantiikka on yksi mielenkiintoisimmista historiallisista tapahtumista paitsi Kiinan historiassa, myös maailman historiassa. Niin monien ainutlaatuisten sotapäälliköiden kanssa jokainen pelaaminen valtaistuimelle maailman voimakkaimmassa maassa, jokainen peli kehittyy eri tavalla kuin ensimmäinen.

Kolmen kuningaskunnan tarina eroaa suuresti eurooppalaisesta, jonka tiedämme niin hyvin. On olemassa toinen tapa, josta neuvotellaan eri tavalla, ja koko yhteiskunnallinen rakenne on uusi ja jännittävä ja hengittää uutta elämää Total War -sarjaan.

Fantastinen ja hyvin optimoitu grafiikka

Total War: Kolme kuningaskuntaa näyttää paremmalta kuin mikään muu Total War -peli. Grafiikalla on hyvä vauhti ja peli on tullut elämään aivan eri tavalla kuin ennen. Katsomassa sotilaiden suuria laumoja, jotka marssivat auringossa heijastuneina auringonsa mukaan, on kaunis näky.

Lisäksi peli on myös optimoitu useimmille suhteellisen uuden luontaisille tietokoneille. Ainakin se kulkee paremmin kuin mikään muu Total War-peli, joten laitteesi on hieman vanhentunut, älä huoli.

Mutta pelin käyttöliittymä on myös tullut entistä monimutkaisemmaksi. Se voi tuntea hallitsemattomana, kun ensimmäistä kertaa työskentelet sen kanssa. Tämä näkyy selvästi pelin tutkimuspuussa, joka edistäisi kansakuntansa teknisesti, ja taukovalikosta, joka näyttää sekavalta ja epäjohdonmukaiselta.

Kampanjassakortti on kaikki, mutta kuten muilta Total War-peleiltä odotetaan, kun taas diplomatian ikkuna on saanut kunnostuksen, joka on vahvistanut aiemmat ongelmat ja luonut uusia, entistä enemmän sotkua.

Johtopäätös

Total War: Kolme kuningaskuntaa on voittanut kaikki Total War -pelien ennätykset tähän mennessä, ja tämä ei ole ilman syytä. Peli on niin korkealla tasolla, että useimmat olivat yllättyneitä. Peliä voi toistaa uudelleen ja uudelleen, koska on olemassa monia erilaisia ja mielenkiintoisia merkkejä, joista jokaisella on ainutlaatuiset strategiansa, eivätkä ehkä ole joitakin DLC-tiedostoja, jotka lisäävät lisää? Total War: Kolme kuningaskuntaa voidaan suositella vain yhdeksi 2019: n parhaista peleistä.


Download Total War: Kolme kuningaskuntaa 1.0
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
CREATIVE ASSEMBLY

Lagt til:
17-06-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux

Størrelse:
0.06 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TOTAL WAR: KOLME KUNINGASKUNTAA

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CREATIVE ASSEMBLY and its affiliates (“CREATIVE ASSEMBLY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CREATIVE ASSEMBLY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CREATIVE ASSEMBLY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CREATIVE ASSEMBLY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CREATIVE ASSEMBLY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CREATIVE ASSEMBLY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CREATIVE ASSEMBLY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CREATIVE ASSEMBLY retains all right, title and interest in and to the CREATIVE ASSEMBLY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CREATIVE ASSEMBLY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CREATIVE ASSEMBLY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CREATIVE ASSEMBLY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CREATIVE ASSEMBLY.

2 THIRD PARTY SERVICES
CREATIVE ASSEMBLY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CREATIVE ASSEMBLY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CREATIVE ASSEMBLY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CREATIVE ASSEMBLY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CREATIVE ASSEMBLY Services, without the express prior written consent of CREATIVE ASSEMBLY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CREATIVE ASSEMBLY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CREATIVE ASSEMBLY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CREATIVE ASSEMBLY Services or this EULA, use or install the CREATIVE ASSEMBLY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CREATIVE ASSEMBLY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CREATIVE ASSEMBLY may offer you a separate site license agreement to make the CREATIVE ASSEMBLY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CREATIVE ASSEMBLY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CREATIVE ASSEMBLY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CREATIVE ASSEMBLY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CREATIVE ASSEMBLY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CREATIVE ASSEMBLY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may include measures to control access to the CREATIVE ASSEMBLY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CREATIVE ASSEMBLY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CREATIVE ASSEMBLY Services will not function properly.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CREATIVE ASSEMBLY Services, and to the extent that your contributions through use of the CREATIVE ASSEMBLY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CREATIVE ASSEMBLY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CREATIVE ASSEMBLY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CREATIVE ASSEMBLY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CREATIVE ASSEMBLY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may require an internet connection to access the CREATIVE ASSEMBLY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CREATIVE ASSEMBLY Services. By using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CREATIVE ASSEMBLY Services or certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CREATIVE ASSEMBLY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CREATIVE ASSEMBLY's privacy policy as amended from time to time is available at www.creative-assembly.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CREATIVE ASSEMBLY collects and uses personal and non-personal information in relation to CREATIVE ASSEMBLY's products and services. By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services you explicitly agree with the terms and conditions of CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CREATIVE ASSEMBLY may license to you certain virtual goods to be used within CREATIVE ASSEMBLY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CREATIVE ASSEMBLY is not a party to the transaction.
CREATIVE ASSEMBLY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CREATIVE ASSEMBLY shall have no liability to you or any third party in the event that CREATIVE ASSEMBLY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CREATIVE ASSEMBLY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CREATIVE ASSEMBLY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CREATIVE ASSEMBLY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CREATIVE ASSEMBLY. If the Software is no longer available, CREATIVE ASSEMBLY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CREATIVE ASSEMBLY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CREATIVE ASSEMBLY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CREATIVE ASSEMBLY’S, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES’, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CREATIVE ASSEMBLY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CREATIVE ASSEMBLY will be irreparably damaged, and therefore you agree that CREATIVE ASSEMBLY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CREATIVE ASSEMBLY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CREATIVE ASSEMBLY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CREATIVE ASSEMBLY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CREATIVE ASSEMBLY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CREATIVE ASSEMBLY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CREATIVE ASSEMBLY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CREATIVE ASSEMBLY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CREATIVE ASSEMBLY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CREATIVE ASSEMBLY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@creative-assembly.com.