Peli » Ilmaisia pelejä » toiminta

Tomb Rumble last ned
4 0 6298  

Lataa ja pelaa ilmaiseksi ystäviesi kanssa Tomb Rumble -pelissä

Tomb Rumble on äskettäin julkaistu peli indie-yhtiöltä Atelier 801. Peli julkaistiin syyskuun puolivälissä 2021, ja tätä versiota arvioimme täällä.

Yleisesti ottaen on reilua huomata, että peli on hauska, varsinkin jos pidät kilpailupeleistä muita vastaan, mitä tahansa haluat pelata kilpailupelejäsi verkossa tai paikallisesti ystäviesi kanssa saman näppäimistön ympärillä.

Tietoja Atelier 801 - tuottaja Tomb Rumble

Atelier 801 on pieni indie-yritys, joka indie-yritysten käytettävissä olevista rajoitetuista taloudellisista resursseista huolimatta on onnistunut tuottamaan joukon mielenkiintoisia pelejä, jotka ovat molemmat kauniita omalla retrotyylisellä tavallaan ja joissa on monia mielenkiintoisia pelielementtejä sen sisällä.

Voit pelata useita saman valmistajan pelejä. Monet Steamissa makaamista peleistä muistuttavat tätä peliä, mutta niillä on erilaisia teemoja ja haasteita. Muun muassa he ovat hyvin tunnettuja Transformice -pelistä, joka on pitkälti sama periaate kuin täällä.

Hauska tasohyppelypeli Tomb Rumble

Tasoilupelit moderneissa online -vaatteissa

Alustalajissa on uskomattoman paljon nostalgiaa. Alustapelit olivat itse asiassa joitakin alkuperäisiä nimikkeitä useimmille pelikonsoleille, sillä tuolloin pelit pystyivät toimimaan vain 2D -muodossa, mihin alustapelit ovat täydellisiä.

Nimi tulee tavasta, jolla pelaat peliä, jossa hyppäät laiturilta lavalle joko yrittäessäsi juosta tikittävältä kellolta tai päästä jonkinlaisen kuilun toiselle puolelle putoamatta.

Tomb Rumble käyttää näitä tuttuja teemoja ja antaa heille uuden elämän esittelemällä mm. MMO -näkökohdan. Peli on myös raivoisan verinen, ja ruumiinosien räjähdykset ja veri laskeutuvat paksuiksi punaisiksi peitteiksi kenttien poikki, kun toinen pelaaja hyppää ilmaan, putoaa piikkien päälle tai murskataan putoavan seinän alle.

Pelaa sekä Windowsissa että Macissa

Tomb Rumble on optimoitu toimimaan sekä Windows- että Mac -käyttöjärjestelmissä. Riippumatta siitä, pelaatko yhdellä tai toisella koneella, luot vain tilisi ja kirjaudut sisään. Tämän sivun alalaidasta löytyvä latauslinkki vie sinut paikkaan, josta voit ladata molemmat versiot.

Peli julkaistaan Steamissa, joka on pelikirjasto, josta voit ostaa ja ladata pelejä kaikenlaisilta valmistajilta. Steamin luo Valve Corporation, joka on tuottanut myös tunnettuja pelejä, kuten Portal.

Onko Tomb Rumble ilmainen pelata?

Tomb Rumble voidaan ladata ja pelata täysin ilmaiseksi. Tuottajat ovat päättäneet tehdä pelistä ilmaisen, koska se on peli, joka vaatii paljon pelaajia olemaan hauskoja. Siten on myös kannustin pelata peliä ottamatta lompakkoa taskustasi.

Voit ostaa jotain pelistä Steamin DLC -järjestelmän kautta. Näissä laajennuksissa voit muun muassa ostaa uusia kirouksen arkkityyppejä, joita voit pelata kuolleena.

Muuta hahmon ulkoasua kosmeettisilla toimenpiteillä

Kun pelaat kurssia, keräät sekä jalokiviä että kultakolikoita. Kultakolikoilla voidaan päivittää hahmoa ja muuttaa sen ulkonäköä. Voit esimerkiksi ostaa erilaisia kampauksia, muuttaa hiusten väriä ja antaa itsellesi partan.

Voit myös ostaa vaatteita hahmollesi; kaikkea takkeista t-paitoihin ja housuihin.

Mahdollisuus pelata monilla eri kursseilla teemojen perusteella

Jos haluat lähteä tutustumaanumpeen kasvanut viidakko tai magma verhottu tulikunta; tai ehkä jotain aivan muuta, silloin on mahdollisuus kokea se Tomb Rumble -pelissä.

Valmistajat ovat luoneet koko joukon materiaaleja ja esineitä, jotka täydentävät tai kontrastivat taustaa, joka voi joskus olla.

Luo maailma, jossa haluat pelata

Yksi asia, jonka tämä peli tekee hyvin ja jonka kanssa monilla muilla vastaavilla peleillä on vaikeuksia, on löytää täydellinen tasapaino mielenkiintoisen sisällön luomisen välillä kehittäjiltä ja antaa käyttäjille tarpeeksi vapaata valtaa, jotta he voivat työskennellä luovasti monien samojen työkalujen kanssa että ne ovat saatavilla.

Voit luoda omia kursseja yksinkertaisella työkalulla, jossa vedät vain ne asiat, jotka haluat olla osa tappavaa kurssiasi.

Monia tapoja kuolla ja tappaa

Pelissä voit voittaa muita pelaajia työntämällä heidät pois alustoilta tai käyttämällä aseita ja räjähteitä heitä vastaan. Riippumatta siitä, miten käyttäydyt, murhat ovat aina groteskeja ja verisiä.

Ja kun olet kuollut, aloitat siitä, missä kuolit, mutta nyt valitsemasi hirviönä. Hirviöllä on uusia kykyjä, joita he voivat käyttää kostaakseen muita pelaajia vastaan; ja voit silti yrittää päästä maaliin muiden pelaajien kanssa.

Muita toiminta- / seikkailupelejä voit myös kokeilla ilmaiseksi

Jos pidit MMO -osasta, jossa sinun piti pelata monien muiden pelaajien kanssa, Fortnite on ehdottomasti sinua varten. Hyppäät pois lentävältä koulubussilta salaperäisen saaren yli 99 muun pelaajan kanssa. Parhaassa Nälkäpeli -tyylissä sinun on sitten taisteltava kuolemaan areenalla ottamalla aseita, rakentamalla muureja ja taloja, joihin voit piiloutua, tai ehkä ryhmittymällä yhteen tappaaksesi muut pelaajat ennen kuin sinun on vihdoin käännyttävä toisiaan kohti.

Genshin Impact keskittyy enemmän tämän pelin seikkailuosaan. Jos pidät tutkimisesta ja seikkailusta, tämä peli on sinua varten. Yksi Genshinin tärkeimmistä painopisteistä on se, että teet hahmostasi vahvemman ja paremman muun muassa kiipeämällä vuorille ja menemällä raunioihin etsimään aarrearkkuja täynnä kuohuviiniä.

Fantasy Battlefields on lintuperspektiivinen strategiapeli, joka sijoittuu maagiseen maailmaan, joka on täynnä tonttuja, demoneja, ritareita ja taikuutta. Voit pelata tietokonearmeijaa tai ystävääsi vastaan..

Jos olet koskaan kuullut Sid Meier's Civilizationista, voit aloittaa FreeCivin, joka on ilmainen versio samasta lajityypistä, joka perustuu selvästi Meiersin menestykseen, vaikka täällä ilmaiseksi.

Johtopäätös

Tomb Rumble on hauska peli - ja sen tapa käsitellä kuolemaa pelissä on myös mielenkiintoinen.

Voit myös kehittyä luovasti ja luoda oman raidan, jos sinusta tuntuu siltä, että julkaisijat ovat tuottaneet sinulle useita satoja kappaleita.

Pelaa verkossa ihmisiä tai ystäviäsi vastaan paikallisesti ja taistele ollaksesi ainoa, joka saa aarteen lopulta.


Download Tomb Rumble 1.0
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Atelier 801

Lagt til:
21-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, MacOS

Størrelse:
250 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TOMB RUMBLE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ATELIER 801 and its affiliates (“ATELIER 801”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ATELIER 801 or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ATELIER 801, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ATELIER 801 Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ATELIER 801 SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ATELIER 801 SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ATELIER 801 Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ATELIER 801 hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ATELIER 801 hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ATELIER 801, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ATELIER 801's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ATELIER 801 retains all right, title and interest in and to the ATELIER 801 Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ATELIER 801 Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ATELIER 801 Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ATELIER 801. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ATELIER 801.

2 THIRD PARTY SERVICES
ATELIER 801 Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ATELIER 801 Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ATELIER 801 Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ATELIER 801 Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ATELIER 801 Services, without the express prior written consent of ATELIER 801 or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ATELIER 801 Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ATELIER 801 Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ATELIER 801 Services or this EULA, use or install the ATELIER 801 Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ATELIER 801 Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ATELIER 801 may offer you a separate site license agreement to make the ATELIER 801 Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ATELIER 801 Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ATELIER 801 Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ATELIER 801 Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ATELIER 801 Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ATELIER 801 Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ATELIER 801 Services may include measures to control access to the ATELIER 801 Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ATELIER 801 Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ATELIER 801 Services will not function properly.
The ATELIER 801 Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ATELIER 801 Services, and to the extent that your contributions through use of the ATELIER 801 Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ATELIER 801 an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ATELIER 801's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ATELIER 801 Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ATELIER 801, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ATELIER 801 Services may require an internet connection to access the ATELIER 801 Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ATELIER 801 Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ATELIER 801 Services. By using the ATELIER 801 Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ATELIER 801 Services or certain features of the ATELIER 801 Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ATELIER 801 Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ATELIER 801 respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ATELIER 801's privacy policy as amended from time to time is available at www.atelier-801.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ATELIER 801’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ATELIER 801 collects and uses personal and non-personal information in relation to ATELIER 801's products and services. By installing, accessing or using the ATELIER 801 Services you explicitly agree with the terms and conditions of ATELIER 801’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ATELIER 801 may license to you certain virtual goods to be used within ATELIER 801 Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ATELIER 801 is not a party to the transaction.
ATELIER 801 may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ATELIER 801 shall have no liability to you or any third party in the event that ATELIER 801 exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ATELIER 801 IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ATELIER 801 warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ATELIER 801 agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ATELIER 801. If the Software is no longer available, ATELIER 801 retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ATELIER 801 and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ATELIER 801 address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ATELIER 801 SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ATELIER 801, ATELIER 801’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ATELIER 801, ATELIER 801’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ATELIER 801 SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ATELIER 801 SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ATELIER 801 SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ATELIER 801 SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ATELIER 801 SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ATELIER 801, ATELIER 801’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ATELIER 801, ATELIER 801’S AFFILIATES, ATELIER 801’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ATELIER 801 SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ATELIER 801, ATELIER 801’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ATELIER 801’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ATELIER 801’S, ATELIER 801’S AFFILIATES’, ATELIER 801’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ATELIER 801 SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ATELIER 801 Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ATELIER 801 will be irreparably damaged, and therefore you agree that ATELIER 801 shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ATELIER 801 means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ATELIER 801 for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ATELIER 801, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ATELIER 801 Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ATELIER 801 reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ATELIER 801’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ATELIER 801 Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ATELIER 801's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ATELIER 801 ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@atelier-801.com.