Peli » Täysi peli » strategia

Ruined King: A League of Legends Story last ned
4 0 6327  

Lataa Ruined King - uusi RIOT-peli LoL-universumissa

Ruined King on uusi tarinavetoinen peli Riot Forgelta, jonka on kehittänyt Airship Syndicate. Peli on vuoropohjainen strategiapeli, joka sijoittuu Runeterra (LoL) -universumiin. Tämä on yksi ensimmäisistä tavoista saada lisätietoja maailmasta, jossa League of Legends tapahtuu. Tämä on melko mukava ensimmäinen peli, jossa on vain muutamia ongelmia matkan varrella.

Ei L Eague of Legends 2

Jos olet etsinyt seuraavaa suurta MOBAa, et löydä sitä täältä. Ruined King ei ole League of Legendsin kaltainen MOBA, vaan se on sen sijaan taktinen strategiapeli, jossa sinun on hyökättävä tai puolustettava vuorotellen vihollisen kanssa.

Kustantajat (Riot Games / Riot Forge) ja kehittäjät (Airship Syndicate) ovat sekoitelleet kykyjään, joten sinun on käytettävä kolmea kaistaa strategisesti hyökätäksesi tai puolustaaksesi kolmella kierroksella per kierros (ylä-, keski-, alakaista).

Lisäksi mukana on myös ylimääräinen järjestelmä, mikä tarkoittaa, että joillain kierroksilla sinun on oltava vielä varovaisempi, koska nämä kierrokset voivat joko tehdä ylimääräistä vahinkoa tai heikentää puolustustasi ja paljon muuta.

Ottelu on siis paljon hitaampi kuin LoL:ssa, ja lisäksi se on myös asetettu täysin eri tavalla. Sen sijaan, että näkisit ylhäältä, tässä näet hahmot sivulta, vähän kuin 2D-tasohyppelypelissä, mutta vain 3D-muodossa.

Tutustu Runeterraan ja ratkaise pulmia

Ottelu voidaan järjestää eri tavalla kuin olet tottunut, vastineeksi voit saada LoL-tunnelmaa pelistä muilla alueilla. Kun juokset ympäriinsä ja tutkit maailmaa (Bilgewater ja Shadow Isles), se on lintuperspektiivistä, aivan kuten juokset LoLissa.

Täällä voit muun muassa juosta ja tutkia, keskustella NPC:iden (tietokoneohjattujen hahmojen) kanssa ja ratkaista pulmia. Palapelit ovat aktiivinen osa maailman tutkimista. Joskus sinun on poistettava esteitä tai paeta vihollisia, riippuen siitä, keitä sinulla on tiimissäsi.

 

Valitse kolme sankaria kuudesta tunnetusta LoL-mestarista

Joukkueesi koostuu kolmesta hahmosta, jotka voit valita alla luetelluista mestareista.

Onnetar

Miss Fortune (Sarah Fortune) on kapteeni Bilgewaterin alueelta, joka on yksi kahdesta paikasta, jotka tulet tuntemaan pelatessasi Ruined Kingiä. Hänet tunnetaan kykyistään käyttää pistooleja, joita hän ahkerasti kiinnittää jokaiseen, joka ylittää hänet väärin. Hän on kaunis mutta kostonhimoinen, trendi, joka alkoi sen jälkeen, kun entinen Reaver King Gangplank tappoi hänen koko perheensä - mikä johti siihen, että hän hyppäsi lippulaivansa ilmaan.

Illaoi

Illaoi tunnetaan myös Krakenin pappitarina, koska hän kuuluu alueelle (Serpent Isles), joka palvoo Mahtavaa Krakenia nimeltä Nagakabouros. Illaoi on ylipappitar ja variksen profeetta ja työskentelee siten suoraan jumaluuden kanssa, toisin kuin tavalliset papittaret, jotka vartioivat temppeleitä ja levittävät jumalallista sanomaa.

Sen ensisijainen tehtävä on käyttää jumalansilmäksi kutsuttua idoliaan (kivipäätä muistuttavaa patsasta) ja vetää sen avulla ihmisten sielut ulos ruumiistaan ja sitten testata henkeä. Mighty Krakenilla on nollatoleranssi kristittyjä, epäilijöitä ja vihollisia kohtaan - nämä tuhoutuvat idolin (ja Illaoisin) voimalla, kun taas selviytyneet saavat usein selville kohtalonsa tapaamisen jälkeen papittaren kanssa.

ht: 400; ">

Braum

Braum on lihamuurin; hän on kotoisin jäätyneeltä mantereelta nimeltä Freljord; ja silti hänellä ei ole juuri lainkaan panssaria tai panssaria. Hänen suuret lihaksensa ja vaurioitunut ihonsa kestävät jäisiä lämpötiloja ja ei vähiten suurimman osan iskuista ja mustelmista, joita hän saattaa saada taistelukentällä.

Hänen kanssaan hänellä on valtava kilpi, jolla hän suojelee ystäviään, ja huolimatta siitä, kuinka rajulta ja vaaralliselta hän voi näyttää, lihaskimpun sisällä piilee pehmeä ja ystävällinen sielu. Braum haaveilee, että Freljordista tulee jonain päivänä rauhallinen paikka asua, ja hän haluaa ottaa johtoaseman taistelussa rauhan puolesta.

Pyke

Pyke on niin kutsuttu harppuunamies, joka työskentelee Bilgewaterin teurastamon naapurustossa. Hänen lopullinen tappamisensa oli mahtava jaull-kala, joka nielaisi hänet yhdellä puremalla, mutta kuten Pyke on myös aiemmin todistanut, hän on valtava veitsen käyttäjä, eikä ole olentoa, jonka läpi hän ei voisi leikata läpi, vaikka se olisi sisältä. hirviön sisustus.

Kuten Miss Fortune, Pykellä on myös voimakas koston tarve - itse asiassa Pyke päätyi tappamaan Bilgewaterissa niin monia hänen varpailleen astunutta ihmistä, että hän sai oman lempinimen: Bloodharbor Ripper.

Ahri

Ahri tulee salaperäiseltä Joonian alueelta ja sillä on vahva yhteys henkivaltakuntaan. Hän on ns. Vastaya, joka on eläinmäisiä ominaisuuksia omaavien ihmisten nimi Runeterrassa, joka juontaa juurensa Vastayashai'reistä, ryhmästä kädellisiä, jotka alun perin ottivat osan henkivaltakunnasta itseensä ja luotiin siten uudelleen sekamuotoon. rotu.

Ahri on ovela kuin kettu ja voi samalla käyttää taikuutta häikäistääkseen, houkutellakseen, manipuloidakseen ja tuhotakseen vihollisiaan.

Yasuo

Yasuo on kotoisin samalta alueelta kuin Ahri ja tunnetaan yhtenä Runeterran tehokkaimmista miekkataistelijoista. Hänen taistelutyylinsä on saanut inspiraationsa samurain hienoudesta ja eleganssista maagisella otteella, sillä hänen nopeat hyökkäyksensä terällä voivat aiheuttaa kokonaisia taifuuneja ja tornadoja, jotka nielaisevat hänen vihollisensa.

Yasuon taustatarina on traaginen; sen jälkeen, kun häntä syytettiin isäntänsä murhasta (huolimatta siitä, että hän ei ollut tappanut häntä), hänet pakotettiin tappamaan velipuolensa itsepuolustukseksi; teko, jonka kanssa hän ei ole voinut elää. Myöhemmin hän on eristänyt itsensä eikä enää lähestyy muita peläten, mitä hänen vaikutuksensa tuo heille.

Saatavuus

Voit hankkia Ruined Kingin Playstation 4:lle, Xboxille tai Nintendo Switchille.

Johtopäätös

Ruined King on aika kiva peli, jossa on kuitenkin muutamia bugeja (muun muassa NPC-dialogin ja joskus myös maailman tutkimisen yhteydessä). Grafiikka on erittäin mukavaa, aivan kuten voit odottaa Riot Gamesin julkaisemalta peliltä.

Se ei ole peli, josta voit päästä eroon LoL:sta, jos olet jo koukussa sen pelaamiseen, koska tämä peli on hyvin erilainen. Peli puolestaan auttaalaajentamalla universumia ja tarjoamalla tarinankerrontaa rikkaassa LoL-maailmassa, jota ei muuten ole tutkittu, paitsi muutamassa Internet-artikkelissa ja novellissa, joita yritys toisinaan julkaisee verkkosivuillaan.


Download Ruined King: A League of Legends Story 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
Riot Forge

Lagt til:
24-01-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox, Nintendo Switch

Størrelse:
0.01 Mb

Sist oppdatert:
24-01-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR RUINED KING: A LEAGUE OF LEGENDS STORY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and RIOT FORGE and its affiliates (“RIOT FORGE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by RIOT FORGE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by RIOT FORGE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “RIOT FORGE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE RIOT FORGE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE RIOT FORGE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the RIOT FORGE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RIOT FORGE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RIOT FORGE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by RIOT FORGE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or RIOT FORGE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. RIOT FORGE retains all right, title and interest in and to the RIOT FORGE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The RIOT FORGE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the RIOT FORGE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from RIOT FORGE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by RIOT FORGE.

2 THIRD PARTY SERVICES
RIOT FORGE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via RIOT FORGE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the RIOT FORGE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the RIOT FORGE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of RIOT FORGE Services, without the express prior written consent of RIOT FORGE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the RIOT FORGE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the RIOT FORGE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the RIOT FORGE Services or this EULA, use or install the RIOT FORGE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the RIOT FORGE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that RIOT FORGE may offer you a separate site license agreement to make the RIOT FORGE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the RIOT FORGE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the RIOT FORGE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the RIOT FORGE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such RIOT FORGE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the RIOT FORGE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The RIOT FORGE Services may include measures to control access to the RIOT FORGE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only RIOT FORGE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the RIOT FORGE Services will not function properly.
The RIOT FORGE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the RIOT FORGE Services, and to the extent that your contributions through use of the RIOT FORGE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant RIOT FORGE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to RIOT FORGE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the RIOT FORGE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to RIOT FORGE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The RIOT FORGE Services may require an internet connection to access the RIOT FORGE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the RIOT FORGE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to RIOT FORGE Services. By using the RIOT FORGE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the RIOT FORGE Services or certain features of the RIOT FORGE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the RIOT FORGE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
RIOT FORGE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. RIOT FORGE's privacy policy as amended from time to time is available at www.riot-forge.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. RIOT FORGE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent RIOT FORGE collects and uses personal and non-personal information in relation to RIOT FORGE's products and services. By installing, accessing or using the RIOT FORGE Services you explicitly agree with the terms and conditions of RIOT FORGE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
RIOT FORGE may license to you certain virtual goods to be used within RIOT FORGE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and RIOT FORGE is not a party to the transaction.
RIOT FORGE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. RIOT FORGE shall have no liability to you or any third party in the event that RIOT FORGE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT RIOT FORGE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
RIOT FORGE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, RIOT FORGE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by RIOT FORGE. If the Software is no longer available, RIOT FORGE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by RIOT FORGE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the RIOT FORGE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE RIOT FORGE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. RIOT FORGE, RIOT FORGE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. RIOT FORGE, RIOT FORGE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE RIOT FORGE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE RIOT FORGE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE RIOT FORGE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER RIOT FORGE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE RIOT FORGE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY RIOT FORGE, RIOT FORGE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL RIOT FORGE, RIOT FORGE’S AFFILIATES, RIOT FORGE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE RIOT FORGE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT RIOT FORGE, RIOT FORGE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, RIOT FORGE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL RIOT FORGE’S, RIOT FORGE’S AFFILIATES’, RIOT FORGE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE RIOT FORGE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any RIOT FORGE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, RIOT FORGE will be irreparably damaged, and therefore you agree that RIOT FORGE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or RIOT FORGE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by RIOT FORGE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold RIOT FORGE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the RIOT FORGE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. RIOT FORGE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on RIOT FORGE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the RIOT FORGE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at RIOT FORGE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST RIOT FORGE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@riot-forge.com.