Peli » abandonware » strategia

Ports of Call last ned
4 0 755  

Ports of Call on peli sinulle, jos olet aina halunnut olla aluksen omistaja ja ansaita rahaa siitä. Lataa ilmaiseksi Ports of Call täältä.

Koe sisäinen kapteeni unelmasi ja päätä maailman uusia satamapalveluyrityksiä. Valmistajan Aegis Internationalin satamat ovat merikaupan simulaattori. Olet eturintamassa omassa uudessa merikauppayhtiössä, joka vastaa kaikenlaisten tavaroiden toimittamisesta joillekin maailman jännittävimmille alueille.

Osta fantastisia aluksia ja luo omaa kauppalaivastoa maailmantalouden valloitukseen. Katso kuinka rikas ja onnistunut voit tehdä yrityksesi, mutta varokaa! Suuren merikauppayhtiön kapteenina ja johtajana on monia haasteita. Pidä alukset hyvässä kunnossa ja varmista, että saavutat toimituksesi ajoissa.

Dan oman yrityksen ja kehittää yrityksesi ominaisuuksia

Satamat ovat simulointipeli vanhasta luokasta. Se on melko haastavaa ja anteeksiantamatonta, kun tehdään virheitä. Aloitat pelin muodostamalla oman yrityksen, jonka voit nimetä. Seuraavaksi voit valita, mikä portti on kotipesäsi. Pitäisikö se olla New Yorkissa, kapitalismin pääkaupungissa? Vai Aleksandria, Levantin helmi? Pankissa on noin 4 000 000 dollaria, jota sinun tarvitsee käyttää viisaasti saadaksesi yrityksesi ja pitämään sitä käynnissä. Periaatteessa sinun täytyy aloittaa investoimalla alukseen tai kahteen. Miten muutoin kuljetat tavarat?

Kun alukset on ostettu, voit tehdä sopimuksia eri tavaroiden kanssa maailman suurimmista satamista. Entä jos haluat purjehtia metallia Hampuriin? Se kuulostaa tuottoisalta. Nyt aluksenne on matkalla, runsaasti arvokkaita tavaroita, ja sinun vastuullasi on se, tuleeko se turvallisesti tai ei. Voit kohdata monia haasteita, kuten aluksen törmäyksessä. Sinun täytyy sitten yrittää liikkua sen ympärillä. Jos näin ei tapahdu, se aiheuttaa vahinkoa aluksellesi, josta joudut maksamaan. Puhelujen satamissa on yleensä paljon odottamattomia kuluja, joita on aina pidettävä mielessä. Pidä aina paljon rahaa.

Haasta ystäväsi ja katso kuka on paras liikemies

Kun luulet, että olet yrittänyt pelin riittävän pitkään itsellesi, voit tuoda ystäväsi myös peliin suuressa taistelussa nähdäksesi kuka voi muodostaa parhaan yrityksen. Tai ehkä juuri kuka on onnekas?

Soita satamissa voi pelata enintään neljä pelaajaa kerrallaan. On kuitenkin huomattava, että tämä ei ole moninpeli siinä mielessä, että voit istua neljässä eri tietokoneessa tämän tekemiseen. Ei, Satamat ovat vanha peli, joten sinun täytyy istua kaikki neljä yhdessä ja odottaa, että se on matkasi, aivan kuten lautapeli. Ja kun olet niin lähellä vastustajasi, lämpö voi hyvin kohota ja se lisää jännitystä.

Hanki vilkaisu siitä, miten kaupankäynti toimii maailmanlaajuisesti ja opi seuraamaan tuloja ja kuluja

Simulaattoripelien klassikko on se, että he yrittävät jäljitellä ympärillämme olevaa maailmaa. Tuo niin iso ja monimutkainen koti asuintiloissa normaalille henkilölle. Kutsukanavat eivät ole tässä suhteessa erilaiset, ja se tuo meille hyvän kuvan yhdestä maailman suurimmista ja vaikeimmista ammateista.

Peli on tarkoitettu sinulle, joka haluaa hallita monia asioita kerralla ja seurata sen tuloja ja kuluja. Jos voit oppia viettämään niin vähän ja ansaitsemaan niin paljon kuin mahdollista, olet hyvin matkalla finanssimaailman pilareihin.

Kaupan ja rahoituksen maailmasta kiinnostuminen voi saada yksinkertaisen ja hyvän käsityksen tästä asiasta, ja kokeillaan joitakin keskeisiä aloja ja taitoja, joita tarvitaan tällaisen alan selviytymiseen. Ja se on hyvä asia simulaattoripelissä: voit todella epäonnistua ja epäonnistua ilman todellisia seurauksia. Opimme virheistä, joten tämä on turvallinen tapa mennä siihen.

Todellinen helmi simulaattorissa

Lähes kaikki nämä päivät ovat simulaattoreita. Genre koki suuren nousun vain muutama vuosi sitten Euro Truck Simulatorin, maatalouden simulaattorin jne. Kanssa. Näyttää siltä, että tyylilaji on erittäin houkutteleva jopa hyvin normaalissa osassa väestöä, joka sinänsä on mielenkiintoista.

Soita satamat ovat minulle tuttuja eseuraava simulaattori, joka liittyy kaupankäyntiin ja mereen samaan aikaan. Se olisi ikään kuin unohdettu. Joten teema on ainakin ainutlaatuinen, ja se on vain yksi hyvä syy kokeilla sitä.

Retro-muotoilu, joka tyydyttää nostalgista

Satamat ovat monta vuotta kestävä peli pussiin. Se tuli esiin vuonna 1987, ja siinä on vahva merkki, jossa on pikseloitu grafiikka ja kuvakkeet. Suunnittelu on selvästi jotain, joka joutuu hyvään maahan ihmisten kanssa, jotka ovat kasvaneet sen kanssa ja liittävät siihen jotain nostalgista.

Jos olet moderni käyttäjä ilman tätä kokemusta, se voi tuntua tasaiselta ja liian kaukana. Peliä käytetään voimakkaasti yksinkertaisilla piste- ja napsautusvalikoilla, jotka eivät yleensä näytä olevan kovin nestemäisiä, mutta toistaiseksi se on luultavasti ollut aivan erityinen. Grafiikka painaa paljon enemmän kuin 80-luvulla, ja vain siksi, että meillä on mahdollisuus tehdä parempi. Mutta mitä ei voi jättää kunnia vanhoista peleistä, on niiden hämmästyttävä pelattavuus, jonka avulla voit aina elää niin paljon pelissä kuin mahdollista. Satamat eivät ole poikkeus.

Vaihtoehtoiset pelit

Open Transport Tycoon Deluxe (tanskalainen) valmistaja MicroPose on kaupankäynnin simulointipeli, kuten Ports of Call. Täällä se on vain junien sijaan. Kehitä kaupankäyntikykyjäsi vieläkin tätä peliä, jotka voi ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Satamat ovat erinomainen, vanha koulu-kaupankäynti simulointi, joka opettaa, miten käsitellä suurta yritystä, jolla on paljon rahaa käsissä. Työnnä itsesi menestyksen reunaan, koska tässä on paljon hauskaa tuntia ladattavaksi.


Download Ports of Call (Final)
Video
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Aegis International

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
0.793 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PORTS OF CALL

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AEGIS INTERNATIONAL and its affiliates (“AEGIS INTERNATIONAL”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AEGIS INTERNATIONAL or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AEGIS INTERNATIONAL, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AEGIS INTERNATIONAL Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AEGIS INTERNATIONAL Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AEGIS INTERNATIONAL hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AEGIS INTERNATIONAL hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AEGIS INTERNATIONAL, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AEGIS INTERNATIONAL's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AEGIS INTERNATIONAL retains all right, title and interest in and to the AEGIS INTERNATIONAL Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AEGIS INTERNATIONAL Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AEGIS INTERNATIONAL Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AEGIS INTERNATIONAL. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AEGIS INTERNATIONAL.

2 THIRD PARTY SERVICES
AEGIS INTERNATIONAL Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AEGIS INTERNATIONAL Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AEGIS INTERNATIONAL Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AEGIS INTERNATIONAL Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AEGIS INTERNATIONAL Services, without the express prior written consent of AEGIS INTERNATIONAL or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AEGIS INTERNATIONAL Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AEGIS INTERNATIONAL Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AEGIS INTERNATIONAL Services or this EULA, use or install the AEGIS INTERNATIONAL Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AEGIS INTERNATIONAL Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AEGIS INTERNATIONAL may offer you a separate site license agreement to make the AEGIS INTERNATIONAL Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AEGIS INTERNATIONAL Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AEGIS INTERNATIONAL Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AEGIS INTERNATIONAL Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AEGIS INTERNATIONAL Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AEGIS INTERNATIONAL Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AEGIS INTERNATIONAL Services may include measures to control access to the AEGIS INTERNATIONAL Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AEGIS INTERNATIONAL Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AEGIS INTERNATIONAL Services will not function properly.
The AEGIS INTERNATIONAL Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AEGIS INTERNATIONAL Services, and to the extent that your contributions through use of the AEGIS INTERNATIONAL Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AEGIS INTERNATIONAL an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AEGIS INTERNATIONAL's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AEGIS INTERNATIONAL Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AEGIS INTERNATIONAL, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AEGIS INTERNATIONAL Services may require an internet connection to access the AEGIS INTERNATIONAL Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AEGIS INTERNATIONAL Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AEGIS INTERNATIONAL Services. By using the AEGIS INTERNATIONAL Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AEGIS INTERNATIONAL Services or certain features of the AEGIS INTERNATIONAL Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AEGIS INTERNATIONAL Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AEGIS INTERNATIONAL respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AEGIS INTERNATIONAL's privacy policy as amended from time to time is available at www.aegis-international.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AEGIS INTERNATIONAL’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AEGIS INTERNATIONAL collects and uses personal and non-personal information in relation to AEGIS INTERNATIONAL's products and services. By installing, accessing or using the AEGIS INTERNATIONAL Services you explicitly agree with the terms and conditions of AEGIS INTERNATIONAL’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AEGIS INTERNATIONAL may license to you certain virtual goods to be used within AEGIS INTERNATIONAL Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AEGIS INTERNATIONAL is not a party to the transaction.
AEGIS INTERNATIONAL may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AEGIS INTERNATIONAL shall have no liability to you or any third party in the event that AEGIS INTERNATIONAL exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AEGIS INTERNATIONAL IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AEGIS INTERNATIONAL warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AEGIS INTERNATIONAL agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AEGIS INTERNATIONAL. If the Software is no longer available, AEGIS INTERNATIONAL retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AEGIS INTERNATIONAL and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AEGIS INTERNATIONAL address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AEGIS INTERNATIONAL, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AEGIS INTERNATIONAL, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AEGIS INTERNATIONAL SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AEGIS INTERNATIONAL, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AEGIS INTERNATIONAL, AEGIS INTERNATIONAL’S AFFILIATES, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AEGIS INTERNATIONAL, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AEGIS INTERNATIONAL’S, AEGIS INTERNATIONAL’S AFFILIATES’, AEGIS INTERNATIONAL’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AEGIS INTERNATIONAL SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AEGIS INTERNATIONAL Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AEGIS INTERNATIONAL will be irreparably damaged, and therefore you agree that AEGIS INTERNATIONAL shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AEGIS INTERNATIONAL means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AEGIS INTERNATIONAL for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AEGIS INTERNATIONAL, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AEGIS INTERNATIONAL Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AEGIS INTERNATIONAL reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AEGIS INTERNATIONAL’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AEGIS INTERNATIONAL Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AEGIS INTERNATIONAL's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AEGIS INTERNATIONAL ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@aegis-international.com.