Peli » Toista demoja » strategia

Lumione last ned
3 0 6310  

Lataa Lumione ilmaiseksi tämän alustan demolla

Meressä ja vedessä yleensä on jotain viehättävää. Tämä on Glimmer Studio, joka on tehnyt pelin, jonka tarkastelemme täällä, selvästi tietoiseksi, koska se perustuu tähän esteettisyyteen. Peli noudattaa samaa tyyliä kuin nykyaikaiset tasohyppelypelit, kuten Ori -pelit ja Celeste .

Peli on tasohyppelypeli, jossa sinun täytyy hypätä strategisesti lavalta lavalle, jotta et pudota näytöltä tai osu teräviin ansoihin kallioseinämillä ja paljon muuta.

Peli on helppo aloittaa nopeasti, koska sen rajoitetut liikkumistavat (2D); mutta vastineeksi peli voi olla vaikea hallita, koska sinun on ajateltava nopeasti, taktisesti ja voitava hyväksyä, ettet voita joka kerta, kun hyppäät uudelle kaistalle.

Vesikeiju, joka lähtee elämänmatkalle rakkaansa menettämisen jälkeen

Lumionessa pelaat pienenä syvänmeren keijuna nimeltä "Mica". Mica aloittaa pelin epäilemällä itseään ja tuntien itsensä yksinäiseksi; sillä hän on jättänyt pimeyden syvälle mereen siirtyäkseen ylöspäin kohti valoa. Glimmer ajattelee, että on varmasti ollut muita, joilla on ollut sama ajatus kuin hänellä aikaisemmin; mutta ehkä keijujen ei ole tarkoitus nousta pintaan joka tapauksessa?

Toisaalta hän saa myös uusia voimia korkeammalle valossa, jota ne tulevat - ensimmäinen kyky, jonka hän saa, on kyky nousta yhteen neljästä suunnasta. Myöhemmin hän huomaa, että vielä enemmän kykyjä on edessä.

 

Musiikki ja grafiikka

Musiikki ei välttämättä ole yhtä silmiinpistävää kuin muilla hyvin samanlaisilla peleillä (jotka ovat varmasti vaikuttaneet Lumionen tuotantoon), kuten Ori ja The Wisps , joka julkaistiin vuonna 2020.

Musiikki on aivan hienoa - ei vain ole niin paljon mysteeriä ja musiikillista syvyyttä kuin olisimme muuten toivoneet; eikä se ole juuri siksi, että on paljon ylimääräisiä ääniä, koska ainoa asia, jonka teet koko pelin aikana, on hypätä ja lentää alustojen välillä.

Grafiikka on myös hienoa, hienoja yksityiskohtia ja hyvä visuaalisten kontrastien käyttö värien ja vaalean / tumman muodossa - mutta taas puuttuu vain jotain.

Ehkä on myös epäreilua, että pidämme pelin visuaalista ja musiikillista osaa vastaan palkittuja pelejä, kuten Ori -pelejä, mutta kun teet niin samankaltaisen pelin, et voi odottaa, että ihmiset eivät pidä uusinta peliä vanhempaa vastaan versio.

 

Pelaa tiesi läpi monia tasoja eri haasteilla

Glimmer Studio on käynnistänyt pelin, jossa on yhteensä 170 tasoa, mikä on todella paljon, kun otetaan huomioon pelin täysi hinta. Jopa demoversiossa on paljon jännittäviä ja erilaisia tasoja, joissa voit kokeilla käsiäsi.

Kun kuljet tasojen läpi, saat uusia tapoja tutkia maailmaa ja uusia asioita ympärilläsi olevasta maailmasta, joita voit hypätä läpi, hypätä päälle tai käyttää suojana, kun vaara on vaarassa.

Muun muassa sinulla on mahdollisuus avata kyky lentää lyhyitä matkoja, käyttää jetpack-tyyppistä järjestelmää ja käyttää sähköä ja neonvärisiä alueita hetkellisiksi kaatopaikoiksi, joissa sinun ei tarvitse huolehtia ympärillä olevista monista vaaroista sinä.

Kerää tähtiä vielä suurempaan haasteeseen

Voit käyttää pelin pikavalintoja päästäksesi toiselle puolelle nopeammin; mutta jos haluat todellisen haasteen, s & aring; sinun on jahdattava tähtiä, jotka ovat hajallaan kiertoradalla.

Joskus ne voivat auttaa opastamaan sinut minne sinun pitäisi hypätä, jos olet täysin eksynyt - kun taas toisinaan he voivat johtaa harhaan ja lähettää sinut polulle, joka on paljon vaikeampi ja vaikeampi saavuttaa kuin jos olisit jättänyt sen.

Tällä tavalla voit auttaa määrittämään pelisi vaikeustason, mikä on aina plus kaikissa peleissä.

 

Muut suosituksemme peleistä, jotka muistuttavat tästä

Deathloop ei muistuta pelaamisen kannalta Lumionea, mutta vastineeksi heillä on jotain yhteistä niiden suunnittelufilosofiassa. Molemmat pelit viittaavat siihen, että sinun pitäisi nähdä epäonnistuneet yrityksesi osana matkaa pelissä. Joka kerta kun kuolet molemmissa peleissä, saat paremman käsityksen siitä, miten voit parhaiten päästä läpi eri tasoilla. Huomaa kuitenkin, että Deathloop on ensimmäisen persoonan ampuja, jossa pelaat hitsaajana - hieman erilainen energia kuin Lumione.

Jos pidät maalaismaisemmasta ja vanhemmasta pelikokemuksesta, voit asentaa ilmaisen hylätyn ohjelmiston: Super Mario 3 - Mario Forever täällä .

Tomb Rumble on äskettäin julkaistu tasohyppelypeli, jossa pelaat muita pelaajia vastaan verkossa taistelussa saadaksesi sormesi hautojen aarteisiin ennen muita. Kun olet haudoissa, sinut on kirottu, joten kun kuolet tai muut pelaajat tappavat sinut, heräät henkiin pelottavana hirviönä, joka voi vaikeuttaa peliä jäljellä oleville pelaajille.

Johtopäätös

Lumione on hieno peli, joka sekoittaa suuren määrän hienoa sisältöä haastaviin tasoihin, joilla on hyvät vaihdot sekä maisemissa että strategioissa, joita tarvitset pelin voittamiseen.

Vaikka on olemassa vaihtoehtoja, jotka optiikassamme ovat vahvempia sekä musiikin, pelattavuuden että historian kannalta, se ei muuta sitä tosiasiaa, että suurin syy siihen, miksi ihmiset ovat pakkomielle alustan tyylilajista, johtuu useimmiten vaikea pelattavuus (joka on kuitenkin helppo aloittaa).

Ja alhaisemmalla hinnalla kuin mitä normaalisti näet, Lumione on hieno peli hintaan nähden; ja jos olet edelleen epävarma luettuamme arvostelumme, voit aina kokeilla pelin ilmaista demoa napsauttamalla tämän sivun alareunassa olevaa linkkiä.

 

"Valon polku opastaa sinua viisauden ja rohkeuden kautta. Pelaa rakastetun syvänmeren keijun Glimmerin osaa paetessasi alla olevan merenpohjan pimeydestä ”.


Download Lumione 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Demo


Produsent:
Glimmer Studio

Lagt til:
22-10-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Nintendo Switch

Størrelse:
0 Mb

Sist oppdatert:
22-10-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR LUMIONE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GLIMMER STUDIO and its affiliates (“GLIMMER STUDIO”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GLIMMER STUDIO or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GLIMMER STUDIO, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GLIMMER STUDIO Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GLIMMER STUDIO SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GLIMMER STUDIO SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GLIMMER STUDIO Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLIMMER STUDIO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLIMMER STUDIO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GLIMMER STUDIO, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GLIMMER STUDIO's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GLIMMER STUDIO retains all right, title and interest in and to the GLIMMER STUDIO Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GLIMMER STUDIO Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GLIMMER STUDIO Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GLIMMER STUDIO. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GLIMMER STUDIO.

2 THIRD PARTY SERVICES
GLIMMER STUDIO Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GLIMMER STUDIO Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GLIMMER STUDIO Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GLIMMER STUDIO Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GLIMMER STUDIO Services, without the express prior written consent of GLIMMER STUDIO or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GLIMMER STUDIO Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GLIMMER STUDIO Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GLIMMER STUDIO Services or this EULA, use or install the GLIMMER STUDIO Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GLIMMER STUDIO Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GLIMMER STUDIO may offer you a separate site license agreement to make the GLIMMER STUDIO Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GLIMMER STUDIO Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GLIMMER STUDIO Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GLIMMER STUDIO Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GLIMMER STUDIO Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GLIMMER STUDIO Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GLIMMER STUDIO Services may include measures to control access to the GLIMMER STUDIO Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GLIMMER STUDIO Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GLIMMER STUDIO Services will not function properly.
The GLIMMER STUDIO Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GLIMMER STUDIO Services, and to the extent that your contributions through use of the GLIMMER STUDIO Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GLIMMER STUDIO an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GLIMMER STUDIO's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GLIMMER STUDIO Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GLIMMER STUDIO, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GLIMMER STUDIO Services may require an internet connection to access the GLIMMER STUDIO Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GLIMMER STUDIO Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GLIMMER STUDIO Services. By using the GLIMMER STUDIO Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GLIMMER STUDIO Services or certain features of the GLIMMER STUDIO Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GLIMMER STUDIO Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GLIMMER STUDIO respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GLIMMER STUDIO's privacy policy as amended from time to time is available at www.glimmer-studio.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GLIMMER STUDIO’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GLIMMER STUDIO collects and uses personal and non-personal information in relation to GLIMMER STUDIO's products and services. By installing, accessing or using the GLIMMER STUDIO Services you explicitly agree with the terms and conditions of GLIMMER STUDIO’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GLIMMER STUDIO may license to you certain virtual goods to be used within GLIMMER STUDIO Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GLIMMER STUDIO is not a party to the transaction.
GLIMMER STUDIO may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GLIMMER STUDIO shall have no liability to you or any third party in the event that GLIMMER STUDIO exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GLIMMER STUDIO IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GLIMMER STUDIO warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GLIMMER STUDIO agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GLIMMER STUDIO. If the Software is no longer available, GLIMMER STUDIO retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GLIMMER STUDIO and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GLIMMER STUDIO address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GLIMMER STUDIO SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GLIMMER STUDIO, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GLIMMER STUDIO, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GLIMMER STUDIO SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GLIMMER STUDIO SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GLIMMER STUDIO SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GLIMMER STUDIO SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GLIMMER STUDIO SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GLIMMER STUDIO, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GLIMMER STUDIO, GLIMMER STUDIO’S AFFILIATES, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GLIMMER STUDIO SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GLIMMER STUDIO, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GLIMMER STUDIO’S, GLIMMER STUDIO’S AFFILIATES’, GLIMMER STUDIO’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GLIMMER STUDIO SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GLIMMER STUDIO Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GLIMMER STUDIO will be irreparably damaged, and therefore you agree that GLIMMER STUDIO shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GLIMMER STUDIO means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GLIMMER STUDIO for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GLIMMER STUDIO, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GLIMMER STUDIO Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GLIMMER STUDIO reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GLIMMER STUDIO’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GLIMMER STUDIO Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GLIMMER STUDIO's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GLIMMER STUDIO ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@glimmer-studio.com.