Peli » Täysi peli » strategia

Jurassic World Evolution 2 last ned
4 0 6324  

Jurassic World Evolution 2 - Lataa uusi dinosauruspeli

Jurassic World Evolution 2 (2021) on pitkään odotettu jatko-osa alkuperäiselle Jurassic World Evolutionille, joka menestyi hyvin vuonna 2018. Peli on simulaatiopeli, jossa sinun on rakennettava oma dinosauruspuisto budjetit pitäen ja siitä huolehdittava. Vieraat ja dinosaurukset ovat iloisia ja tyytyväisiä.

Peli on joillakin alueilla hyvä jatko-osa, kun taas toiset alueet näyttävät melkein laskennalta, mitä selitämme tarkemmin seuraavien otsikoiden alla.

Yleistä tietoa pelistä

Jurassic World Evolution 2:n ovat kehittäneet Frontier ja Universal City Studios LLC sekä Amblin Entertainment, ja se julkaistiin 9. marraskuuta 2021. Peli on jatkoa ensimmäiselle Jurassic World Evolutionille (peli) ja Jurassic World: Fallen Kingdomille (elokuva)., joka tietää, että pelin julkaisu oli sarjan uusin elokuva, jossa tulivuori tuhoaa trooppisen dinosaurussaaren.

Peli on julkaistu PC:lle, ja sen voi ostaa Steamin tai Epic Gamesin kautta (joihin viittaamme sivumme ylä- ja alaosassa), sekä Playstation 4:lle, Playstation 5:lle ja Xboxille.

Kaiken kaikkiaan peli on saanut hyviä arvosteluja käyttäjiltä ja kriitikoilta; ja se on myös todella hyvä simulaatiopeli. On kuitenkin joitain asioita, jotka auttavat nostamaan yleistä kokemusta sekä ylös- että alaspäin peliajan aikana, joita käsitellään nyt yksityiskohtaisesti.

Voit pelata useita erilaisia pelitiloja

Kampanjatila

Kampanja on odotettua lyhyempi - voit pelata sen läpi muutamassa tunnissa, joten älä odota liian suuria tämän pelin osan suhteen; on selvää, että painopiste on erityisesti kaaosteoriassa.

Tarina seuraa edellistä peliä ja viimeistä elokuvaa (Fallen Kingdom), ja saat mahdollisuuden työskennellä sarjan ikonisten hahmojen kanssa samalla kun yrität säilyttää dinosaurukset mahdollisimman hyvin.

 

Kaaosteoriatila

Kaaosteoria luo laajan valikoiman minitarinaskenaarioita, jotka auttavat hieman häiritsemään pelaamistasi. Riippumatta siitä, haluatko rakentaa Jurassic Worldin kuten elokuvissa, tai rakentaa lopullinen T-rex-esityshuone, saat käsilläsi paljon erilaisia "mitä jos..." -skenaarioita. Ne on jaettu eri ajanjaksoille ja maantieteellisille alueille.

Hiekkalaatikko tila

Sandbox on hiekkalaatikkokokemus, joka antaa sinulle vapaat kädet pelata peliä haluamallasi tavalla - kunhan olet suorittanut kaikki muut pelitilat. Dinosaurukset on lukittu muun muassa kampanjatilan ja kaaosteoriatilan taakse, joten ne on avattava siellä ensin. Tämä on tietysti kannustin sinua pelaamaan myös muita tiloja, mutta se näyttää enemmän rankaisevalta kuin palkitsevalta.

 

Haaste tila

Challenge-tila on haastavaa sisältöä niille, jotka ovat liian tottuneet pelaamiseen ja haluavat haastaa itsensä. Voit säätää vaikeustasoa itse ja ansaita tähtiä tiettyjen kriteerien perusteella.

 

Dynaaminen sääjärjestelmä, mukava grafiikka ja pääosin hyvä ääni

Kuten Jurassic World Evolution, myös 2:lla on dynaaminen polkursystem, joka tarjoaa muun muassa sadekuuroja, ukkosmyrskyjä, lunta ja tornadoja, jotka kaikki vaikuttavat siihen, miten puistosi ja sen dinosaurukset tuntevat sen.

Grafiikka on mukavaa kaikenlaisessa säässä, mutta olemme kuitenkin huomanneet, että ääni voi tulla lähes korviakuumeevan kovaksi, kun isot sateet iskevät puistoon; vaikka et olisi nostanut sitä korkealle, huomaat silti, että ääni häiritsee paljon.

Toisaalta dinosaurukset ovat teräviä kauniissa ulkoasussaan ja käyttäytyvät yleensä luonnollisemmin kuin edellisessä pelissä - vaikka tietysti kaikissa peleissä, joissa on näin avoin maailma, tulee aina olemaan hauskoja, mukaansatempaavia hetkiä.

 

Muita pelejä, jotka ilmestyivät samaan aikaan

Age of Empires 4 julkaistiin 28. lokakuuta 2021 monien vuosien odotuksen jälkeen (mukaan lukien koronaan liittyvät takaiskut, joita useimmat tämän ajan pelit ovat leimanneet). Peli on strateginen sotapeli, jossa pelaat maailmanhistorian sivilisaationa, jonka on taisteltava muita ihmisryhmiä vastaan tullakseen äärimmäisiksi ihmisiksi.

Jos pidät hiljaisista indie-kehitetyistä peleistä, luulisimme, että Unpacking on juuri sinua varten. Peli julkaistiin 2. marraskuuta 2021, ja sinun on purettava muuttolaatikoita nimettömän / kasvottoman päähenkilön elämän eri puolilla. Voit valita, miten haluat asioiden seisovan, kun sisustat hänen lastenhuoneensa, asuntolansa ja talonsa monilla erilaisilla huoneilla.

Call of Duty: Vanguard julkaistiin 10. syyskuuta 2021, ja se on uusin peli yhdessä maailman suosituimmista peleistä genreissä "first person shooter" ja "war games". Call of Duty vie sinut ympäri maailmaa ja antaa sinun nähdä toisen maailmansodan kauhistuttavat seuraukset etulinjoissa. Pelissä on myös PVP-tila ja mahdollisuus pelata zombeja vastaan, jos olet kiinnostunut sellaisista asioista.

Johtopäätös

Jurassic World Evolution 2 on hyvä peli – mutta se kärsii joistakin kehittäjien valinnoista, jotka melkein nostavat esiin alkuperäisen Jurassic World Evolutionin valitettavat osat sen sijaan, että niitä parannettaisiin ja korjataan.

Grafiikka ja ääni ovat kaiken kaikkiaan mahtavia (paitsi muutama valitettava alue, kuten rankkasateet, jotka voivat saada äänen räjähtämään tyhjästä). Dinosaurukset ovat erilaisia ja käyttäytyvät usein luonnollisemmin kuin alkuperäisessä pelissä.

Valinta käyttää eri pelitiloja aikaportteina, mikä pakottaa käyttäjät pelaamaan kaikkia pelin puolia, jotta he voivat pelata vapaasti (hiekkalaatikkotila), vaikuttaa kohtuuttomalta - varsinkin kun tarina kampanjatilassa on niin lyhyt, että se voisi aivan yhtä hyvin. hyvin nimetty "esittelytilaksi".


Download Jurassic World Evolution 2 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
Frontier

Lagt til:
24-01-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox

Størrelse:
0.03 Mb

Sist oppdatert:
24-01-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR JURASSIC WORLD EVOLUTION 2

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FRONTIER and its affiliates (“FRONTIER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FRONTIER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FRONTIER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FRONTIER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FRONTIER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FRONTIER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FRONTIER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FRONTIER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FRONTIER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FRONTIER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FRONTIER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FRONTIER retains all right, title and interest in and to the FRONTIER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FRONTIER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FRONTIER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FRONTIER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FRONTIER.

2 THIRD PARTY SERVICES
FRONTIER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FRONTIER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FRONTIER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FRONTIER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FRONTIER Services, without the express prior written consent of FRONTIER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FRONTIER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FRONTIER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FRONTIER Services or this EULA, use or install the FRONTIER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FRONTIER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FRONTIER may offer you a separate site license agreement to make the FRONTIER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FRONTIER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FRONTIER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FRONTIER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FRONTIER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FRONTIER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FRONTIER Services may include measures to control access to the FRONTIER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FRONTIER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FRONTIER Services will not function properly.
The FRONTIER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FRONTIER Services, and to the extent that your contributions through use of the FRONTIER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FRONTIER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FRONTIER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FRONTIER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FRONTIER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FRONTIER Services may require an internet connection to access the FRONTIER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FRONTIER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FRONTIER Services. By using the FRONTIER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FRONTIER Services or certain features of the FRONTIER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FRONTIER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FRONTIER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FRONTIER's privacy policy as amended from time to time is available at www.frontier.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FRONTIER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FRONTIER collects and uses personal and non-personal information in relation to FRONTIER's products and services. By installing, accessing or using the FRONTIER Services you explicitly agree with the terms and conditions of FRONTIER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FRONTIER may license to you certain virtual goods to be used within FRONTIER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FRONTIER is not a party to the transaction.
FRONTIER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FRONTIER shall have no liability to you or any third party in the event that FRONTIER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FRONTIER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FRONTIER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FRONTIER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FRONTIER. If the Software is no longer available, FRONTIER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FRONTIER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FRONTIER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FRONTIER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FRONTIER, FRONTIER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FRONTIER, FRONTIER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FRONTIER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FRONTIER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FRONTIER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FRONTIER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FRONTIER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FRONTIER, FRONTIER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FRONTIER, FRONTIER’S AFFILIATES, FRONTIER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FRONTIER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FRONTIER, FRONTIER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FRONTIER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FRONTIER’S, FRONTIER’S AFFILIATES’, FRONTIER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FRONTIER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FRONTIER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FRONTIER will be irreparably damaged, and therefore you agree that FRONTIER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FRONTIER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FRONTIER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FRONTIER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FRONTIER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FRONTIER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FRONTIER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FRONTIER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FRONTIER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FRONTIER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@frontier.com.