Peli » Ilmaisia pelejä » toiminta

Halo: Infinite last ned
5 0 6333  

Lataa ilmainen PVP-versio uudesta Halo: Infinitesta

Halo-sarjan uusin peli julkaistiin 8. joulukuuta 2021 sarjan fanien ja ensimmäisen persoonan ammunta-/scifi-genren fanien suureksi iloksi. Peli julkaistaan sekä ilmainen (online PVP) että maksullinen (tarinakampanja) versio, joten voit valita, haluatko käyttää rahaa peliin vai et.

Kaiken kaikkiaan peli on saanut jo hyviä arvosteluja (etenkin verrattuna muihin FPS-peleihin viime vuosilta), joten on viitteitä siitä, että 343 Industries on saattanut murtaa koodin täydellisen modernin FPS-pelin tekemiseen.

 

Saatavuus

Halo: Infinite on eksklusiivinen nimike. Peli on saatavilla vain PC:lle ja Xbox Onelle + Xbox Series X:lle. Xbox Game Pass -tilauksella(tai EA Play -tilauksella) pääset myös peliin, kun se julkaistaan 8.-21.

Ei ole usein, että näemme Xboxin yksinoikeudella; se on enimmäkseen jotain Sony varaa. Mutta tässä tapauksessa se on yksi viime aikojen suosituimmista FPS-peleistä, joten on järkevää, että peliin pääsyä rajoitetaan.

Halo: Infinite Multiplayer – ilmaisia, jännittäviä, aktiivisia ja raakoja taisteluita

Halo: Infinite on julkaistu kahdessa osassa; online-moninpeli PvP-areena kaappauspisteillä (ja vastaavilla pelitiloilla), kuten tunnemme sen jo vastaavista peleistä, ja tarinakampanjana. Kampanja maksaa rahaa, mutta online-PvP:tä voi pelata ilmaiseksi.

Artikkelimme alaosasta löydät linkin ilmaisen version lataamiseen. Tämän avulla voit taistella muita pelaajia vastaan verkossa. Koe vauhdikas ottelu ja liity yhteen muiden pelaajien kanssa.

Saat Battle Passin (puhumme tästä lisää myöhemmin artikkelissa), jolla voit voittaa ilmaisia elämysvahvistimia, valuuttoja ja tiettyjä kosmeettisia palkintoja, jälleen sijoittamatta rahaa peliin.

Näin voit voittaa palkintoja pelatessasi (he ovat äskettäin ottaneet käyttöön muutoksen, jonka pitäisi antaa tietty määrä kokemuspisteitä jokaisen pelatun pelin jälkeen, joten ilmaiseksi pelaavien ihmisten on helpompi voittaa myös palkintoja), mikä on aina positiivinen.

Kaunis (epä)realistinen ympäristöjen renderöinti

Halo (rengas), jossa peli tapahtuu, on viimeinen olemassa oleva rengas Halo-universumissa. Siksi on myös yleisesti odotettu, että maailma olisi mahtava. Ja niin onkin - kehittäjät ovat onnistuneet yhdistämään realistisuuden selkeisiin science fiction -elementteihin, jotka antavat muuten suhteellisen normaaleihin maisemiin vieraan tunnelman.

Halo: Infinite -pelissä saat hyvän yhdistelmän kaunista luonnollista, sekoitettuna futuristiseen ja moderniin. Aseet ovat, kuten aina, myös hyvä sekoitus sitä, mitä tavallisesti ampujalta odottaa, ja elementtejä, jotka näyttävät täysin erilaisilta, joita olet nähnyt ennen.

Peli on tehty slipspace-moottorilla Halo-sarjan ensimmäisenä. Tämä moottori antaa kehittäjille enemmän luovaa vapautta, jotta he voivat muun muassa kehittää kampanjassa epälineaarisen tarinan.

Lisäksi uusi moottori tarjoaa myös enemmän vaihtelua valossa ja mahdollistaa pienten matkivien elementtien lisäämisen, jotka auttavat hahmoja esittämään tunteita realistisemmin.

Näyttävä ääniraita ja sopiva ääni

Ääniraita kuulostaa eeppiseltä ja sen takana on todella hyvä sekoitus erilaisia instrumentteja, mikä tuo syvemmän kerroksen uppoamista vieraaseen maailmaan. Musiikin takana ovat säveltäjät Curtiz Schwitzer, Joel Corelitz, Gareth Coker ja Alex Bhore.

Scifi-peleissä on tärkeää luoda emakkoundtrack, joka voi antaa tunteen olevan täysin vieraassa paikassa. Samanaikaisesti FPS-pelien musiikin täytyy myös auttaa eskaloitumaan ja tukemaan jännitystä oikeaan aikaan - ja soundtrack varmasti onnistuu siinä.

Myös äänitiimi on ollut töissä selkeästi keskittyen siihen, että aseiden takana on sekä visuaalinen että äänivoima, mikä auttaa tekemään taisteluista eloisampia ja tehokkaampia. Ja Halo: Infinite -pelin laajan asevalikoiman ansiosta on tärkeää, että jokainen ase tuntuu ainutlaatuiselta ja että sillä on oma ääni- ja visuaalinen kontrastinsa.

 

Valitse, haluatko maksaa rahaa PVP:stä

Vaikka pelin PvP-tila on ilmainen pelata, on luultavasti monia, jotka päätyvät hyppäämään taistelupassin kelkkaan. Tämä on ilmiö, jonka olemme nähneet monissa muissa moderneissa peleissä, ja se on helppo tapa julkaisijoille ja kehittäjille raaputtaa rahaa muuten ilmaisesta palvelusta.

Olemme arvioineet muita pelejä, jotka ovat käyttäneet Battle Passia aktiivisesti erilaisten palkintojen avauslähteenä. Menestyneet pelit, kuten Fortnite, Genshin Impact ja League of Legends: Wild Rift, käyttävät kaikki jonkinlaista Battle Pass -järjestelmää.

Halo Infinite -kampanja (maksaa rahaa)

Jos et ole suurin muiden ihmisten taistelemisen fani online-PVP:ssä, voit silti nauttia Infinitesta tarinatehtävässä, jonka olemme arvioineet todella hyväksi ja jota suosittelemme pelaamaan, jos olet sarjan fani. tai luulet vain, että maailmankaikkeus kuulostaa jännittävältä.

Master Chief jatkaa Halo 5:n tarinaa Infinitessa ja nousee nyt ihmiskunnan suurimmaksi sankariksi. Tarinan edetessä sinulla on mahdollisuus tutustua Zeta Haloon, joka on viimeinen asennus tai rengas tässä Halo Arrayssa. Zeta Halo muistuttaa Maata sekoitettuna moderniin tietotekniikkaan.

Tätä 7. asennusta on pidetty pitkään salaperäisimpänä seitsemästä Halo-installaatiosta, ja siksi fanit ovat myös pitkään odottaneet, että pääsevät vihdoin tutustumaan siihen. Tämä on nyt mahdollista avoimen maailman maastossa.

 

Johtopäätös

Tämä uusin Halo-peli näyttää olevan menestys – sekä siksi, että se on hyvä peli kaiken kaikkiaan, että myös siksi, että se tulee monien valitettavien (ja lähes keskeneräisten) FPS-pelien päälle, jotka ovat auttaneet saamaan pelistä näyttämään melkein epätodelliselta hyvältä.

Se on ihanan vapauttavaa korkealaatuisella FPS:llä, jota voit pelata ilmaiseksi, jos haluat. Näin voit


Download Halo: Infinite 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
343 Industries

Lagt til:
20-07-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Xbox

Størrelse:
0.05 Mb

Sist oppdatert:
20-07-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR HALO: INFINITE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and 343 INDUSTRIES and its affiliates (“343 INDUSTRIES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by 343 INDUSTRIES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by 343 INDUSTRIES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “343 INDUSTRIES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE 343 INDUSTRIES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE 343 INDUSTRIES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the 343 INDUSTRIES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 343 INDUSTRIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 343 INDUSTRIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by 343 INDUSTRIES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or 343 INDUSTRIES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. 343 INDUSTRIES retains all right, title and interest in and to the 343 INDUSTRIES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The 343 INDUSTRIES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the 343 INDUSTRIES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from 343 INDUSTRIES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by 343 INDUSTRIES.

2 THIRD PARTY SERVICES
343 INDUSTRIES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via 343 INDUSTRIES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the 343 INDUSTRIES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the 343 INDUSTRIES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of 343 INDUSTRIES Services, without the express prior written consent of 343 INDUSTRIES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the 343 INDUSTRIES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the 343 INDUSTRIES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the 343 INDUSTRIES Services or this EULA, use or install the 343 INDUSTRIES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the 343 INDUSTRIES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that 343 INDUSTRIES may offer you a separate site license agreement to make the 343 INDUSTRIES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the 343 INDUSTRIES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the 343 INDUSTRIES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the 343 INDUSTRIES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such 343 INDUSTRIES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the 343 INDUSTRIES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The 343 INDUSTRIES Services may include measures to control access to the 343 INDUSTRIES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only 343 INDUSTRIES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the 343 INDUSTRIES Services will not function properly.
The 343 INDUSTRIES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the 343 INDUSTRIES Services, and to the extent that your contributions through use of the 343 INDUSTRIES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant 343 INDUSTRIES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to 343 INDUSTRIES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the 343 INDUSTRIES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to 343 INDUSTRIES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The 343 INDUSTRIES Services may require an internet connection to access the 343 INDUSTRIES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the 343 INDUSTRIES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to 343 INDUSTRIES Services. By using the 343 INDUSTRIES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the 343 INDUSTRIES Services or certain features of the 343 INDUSTRIES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the 343 INDUSTRIES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
343 INDUSTRIES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. 343 INDUSTRIES's privacy policy as amended from time to time is available at www.343-industries.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. 343 INDUSTRIES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent 343 INDUSTRIES collects and uses personal and non-personal information in relation to 343 INDUSTRIES's products and services. By installing, accessing or using the 343 INDUSTRIES Services you explicitly agree with the terms and conditions of 343 INDUSTRIES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
343 INDUSTRIES may license to you certain virtual goods to be used within 343 INDUSTRIES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and 343 INDUSTRIES is not a party to the transaction.
343 INDUSTRIES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. 343 INDUSTRIES shall have no liability to you or any third party in the event that 343 INDUSTRIES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT 343 INDUSTRIES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
343 INDUSTRIES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, 343 INDUSTRIES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by 343 INDUSTRIES. If the Software is no longer available, 343 INDUSTRIES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by 343 INDUSTRIES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the 343 INDUSTRIES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE 343 INDUSTRIES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. 343 INDUSTRIES, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. 343 INDUSTRIES, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE 343 INDUSTRIES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE 343 INDUSTRIES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE 343 INDUSTRIES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER 343 INDUSTRIES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE 343 INDUSTRIES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY 343 INDUSTRIES, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL 343 INDUSTRIES, 343 INDUSTRIES’S AFFILIATES, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE 343 INDUSTRIES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT 343 INDUSTRIES, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL 343 INDUSTRIES’S, 343 INDUSTRIES’S AFFILIATES’, 343 INDUSTRIES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE 343 INDUSTRIES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any 343 INDUSTRIES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, 343 INDUSTRIES will be irreparably damaged, and therefore you agree that 343 INDUSTRIES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or 343 INDUSTRIES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by 343 INDUSTRIES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold 343 INDUSTRIES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the 343 INDUSTRIES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. 343 INDUSTRIES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on 343 INDUSTRIES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the 343 INDUSTRIES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at 343 INDUSTRIES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST 343 INDUSTRIES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@343-industries.com.