Peli » abandonware » 3D-ampuja

Duke Nukem 3D last ned
4 0 559  

Lataa ilmainen Duke Nukem 3D täältä. Duke Nukem on 90-luvun vanhan, mutta suosittu toimintapelin päähenkilö.

Duke Nukem 3D on nopeatempoinen toiminta-ampuja, jossa on kyse potkimisesta koko ajan. Maan päällä on ulkomaalaisten maa, ja teidän tehtävänne on alttarikuningas Duke Nukem pelastaa maa.

Me kaikki tiedämme sen: se on ollut stressaavaa päivää, jossa on vähän liikaa, ja tuntuu olevan tyhjä. Tarvitset jotain, joka voi vähentää painetta. Täällä jotkut haluavat mennä kuntosalille juoksemaan vähän tai ehkä laatikkoa. Toiset istuvat alas ja nukkuvat, lukevat kirjaa tai katsovat televisiota. Mutta joskus saatat tarvita jotain, joka on hieman voimakkaampi ja hauskempi samaan aikaan.

Duke Nukem 3D: n valmistaja 3D Realms Entertainment on ensimmäisen persoonan ampujatoimintapeli, joka repii sinut toimintaansa täynnä ja hulluun maailmankaikkeuteen. Otatte herttuan roolin, joka ottaa vastuuta suojellakseen Los Angelesia ulkomaalaisesta hyökkäyksestä. Duke toivoi voivansa nauttia rauhallisesta lomasta, mutta näin ei pitäisi olla. Hänen voimakkaiden aseidensa ja rickety-yhden vuorauksensa kanssa hänen on täytettävä tavoitteet.

Navigoi monien vuorovaikutteisten tasojen läpi ja saat Duke yhden askeleen pidemmälle Los Angelesin pelastuksessa

Hyvin samankaltainen kuin Doom, Duke Nukemin peli keskittyy eri tasoille / tasoille päähenkilön näkökulmasta. Jokainen taso on täynnä erilaisia vihollisia, joista jokaisella on jotain erityistä. Se luo dynaamisuutta etenemisessä, sillä täytyy aina pitää silmällä sitä, mitä taistelee ja miten torjua niitä tehokkaimmin. Se voi olla mitä tahansa vain heittäessään heidät muualle tai hyödyntämällä kaivoksia, jotta saisit haltuunsa suuren määrän vihollisia.

Eri tasot, joilla kävelet, ovat hyvin interaktiivisia. Toisin sanoen voi tehdä asioita ympäristönsä kanssa. Tämä tarkoittaa kuitenkin useimmiten sitä, että voit tuhota ne. Kuitenkin on myös mahdollisuus kaataa strippareita, ja tästä syystä Duke joutuu murtautumaan viileisiin yksivuoroihin. Monet näistä yksisäikeisistä linjoista ovat innoitettuja elokuvista kuten Dirty Harry, Pulp Fiction ja Full Metal Jacket, joten saat nopeasti vaikutelman, että tämä peli ei ole aivan poliittisesti oikea. Mutta se on sen viehätys.

Tasot mahdollistavat myös tutustumisesi. Usein löydät akseleita tai tuuletunneleita, joissa voit välttää vihollisia ja poimia arvokkaita asioita, kuten aseita, ampumatarvikkeita ja jotain elämäsi elvyttämiseksi. Pelkästään tästä syystä yksi polku voi kestää jonkin aikaa päästä läpi, koska on niin paljon löydettävissä.

Ota ystäväsi seikkailuun Dukein kanssa

Duke Nukem 3D: ssa on lisäksi moninpeli. Sitten haluat haastaa ystäväsi hauskaa areenalla, jossa näet, kuka voi voittaa eniten kierrosta, niin se on täysin mahdollista. On olemassa useita kappaleita, joita voit irrottaa, mutta voit myös tehdä omia. Pelin takana olevat kehittäjät ovat päättäneet pitää tasoeditorin ajan tasalla, jotta voit suunnitella tasoja juuri niin kuin haluat. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda jotain täysin ainutlaatuista, sillä sen käyttämä moottori on monipuolinen. Jos annat hyvää aikaa, voit saavuttaa jotain melko kaunista.

On kuitenkin huomattava, että Duke Nukem 3D: n moninpeli ei ole niin helppo aloittaa. Se edellyttää, että liität saman LAN-yhteyden. Näin se on vanhojen pelien kanssa, mutta se vain antaa sinulle tekosyyn tehdä LAN-yön tai jotain sellaista. Sitten on myös mahdollisuuksia pelata muita pelejä.

Pelin nostalgikoille ja muille hyville ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kulmasta

Duke Nukem 3D on miespeli määritelmän mukaan. Suuri, lihaksikas kaveri, jolla on majesteettisia aseita, jotka kulkevat ympäri maailmaa pelastettaessa naisia ja mainetta. Tarina on ainakin naurettavan absurdi, mutta se tekee siitä niin suuren. Se, että se on niin liiallinen, tekee siitä hauskaa ja viihdyttävää, samalla kun sillä on edelleen suuri annos.

Peli on 1990-luvun loppupuolen pelin kohtauksen ydin, ja se on selvästi tuntunut. Niin monet klassikot tulivat tuolloin esiin, eikä ole epäilystäkään siitä, että Duke Nukem 3D on yksi niistä peleistä. Oletko kiinnostunut & aelin peleistäVanhemman luonteen ja varhaisen klassikoihin kuuluvan ihmisen puuttuessa ei olisi paljon, jos vältettäisiin Duke Nukem 3D. Se on ehdottoman välttämätön ajanjakson pelikulttuurille.

Amerikkalaisten ainutlaatuinen liioittelu parhaimmillaan

Kun ajattelet Amerikkaa, se on todellisuudessa usein niin suuri. Sen seurauksena kaupungit, rakennukset, ruoka-annokset ja ihmiset. On kyse siitä, että meidän on oltava mahdollisimman liioiteltuja, ja vain siksi, että he voivat. Duke Nukem 3D: n taustalla on myös filosofia. Ei ole mitään, mitä tehdään puolivälissä, kaikki on ruuvattu paljon pidemmälle kuin normaalisti raja. Se tekee siitä rasvan. Valitettavasti tämäntyyppinen ilmapiiri on kadonnut nykypäivän peleistä, mikä merkitsee jotenkin syvempää ja taiteellisempaa merkitystä.

Duke Nukemin Classic 90-luvun malli

Duke Nukem on 90-luvun peli. Se on myös selvästi nähtävissä grafiikassa ja pelin pelitoiminnoissa. Duke Nukem 3D on voimakkaasti pikseloitu, mikä tarkoittaa, että kaikki on niin epäselvää. Mutta se on silti uskomatonta, kuinka paljon animaatiota he voivat saada pois pienistä neliöistä.

Peli on myös yksi ensimmäisistä 3D-peleistä, jotka ilmestyivät 90-luvulla. Mutta se on lähes puoliksi 3D. On vielä suhteellinen 2D tuntuu siihen, mutta olet tullut pitkälle 80-luvulta lähtien. Nykyään visuaalinen on täysin vanhentunut, mutta sitten se oli kaunis ja uusi. On tärkeää muistaa.

Ajaton peli, jossa on määritelty nykyaikaiset pelit

Duke Nukem 3D on, kuten sanoin, yksi ensimmäisistä ampujista. Se tarkoittaa myös sitä, että peli on auttanut määrittelemään, miten ampumapelit tulisi näyttää. Vaihdelaatikon julkaisulla on epäilemättä ollut paljon intohimoa kehityksen aikana. Tulos on varmasti varsin vaikuttava.

Duke Nukem asettaa alusta lähtien korkeatasoisen ja pelin ympärillä oli koko kulttuuri. Itse asiassa Duke Nukem oli niin suosittu, että oli tarkoitus tuottaa elokuvaa, joka käsittelee pelin luonnetta. Duke Nukemin ääni on myös ainutlaatuinen ja hyvin syvä, ja jotkut parodiat tulivat siitä. Duke Nukemilla on myös parittomia lainausmerkkejä, kuten ilmaisun "teräspallot" ja "rakeita kuninkaalle ".

Pelin musiikki on myös aivan ainutlaatuinen nykyiselle, koska se oli yksi ensimmäisistä peleistä, joissa musiikki muuttui skenaarion jälkeen. Esimerkiksi. Jos pelaaja aikoo taistella pomoa vastaan, musiikki muuttuu hyvin äkilliseksi.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos olet rakastunut Duke Nukem 3D: n takana olevaan konseptiin, voit kokeilla DOOM II: ta valmistajan ID-ohjelmiston avulla. Käsite on pohjimmiltaan sama kuin Duke Nukem, mutta täällä te vain tapatte demoneja ja älä tappaa ulkomaalaisia. DOOM II voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Duke Nukem 3D on hauska ja toimiva pakattu peli, joka ei anna sinulle kyllästyä toisen kerran. 90-luvun pelikulttuurin klassikkona se täyttää kaikki hyvän pelin, empatian ja hauskan tarinan vaatimukset.


Download Duke Nukem 3D (Final)
Video
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
3D Realms Entertainment

Lagt til:
15-04-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
17 Mb

Sist oppdatert:
15-04-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DUKE NUKEM 3D

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and 3D REALMS ENTERTAINMENT and its affiliates (“3D REALMS ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by 3D REALMS ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by 3D REALMS ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “3D REALMS ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 3D REALMS ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 3D REALMS ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by 3D REALMS ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or 3D REALMS ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. 3D REALMS ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from 3D REALMS ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by 3D REALMS ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
3D REALMS ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of 3D REALMS ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that 3D REALMS ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such 3D REALMS ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the 3D REALMS ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only 3D REALMS ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant 3D REALMS ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to 3D REALMS ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to 3D REALMS ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. By using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or certain features of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
3D REALMS ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. 3D REALMS ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.3d-realms-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. 3D REALMS ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent 3D REALMS ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to 3D REALMS ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of 3D REALMS ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
3D REALMS ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and 3D REALMS ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
3D REALMS ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. 3D REALMS ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that 3D REALMS ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT 3D REALMS ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
3D REALMS ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, 3D REALMS ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by 3D REALMS ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, 3D REALMS ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by 3D REALMS ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the 3D REALMS ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL 3D REALMS ENTERTAINMENT’S, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, 3D REALMS ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that 3D REALMS ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or 3D REALMS ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by 3D REALMS ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold 3D REALMS ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. 3D REALMS ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on 3D REALMS ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at 3D REALMS ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST 3D REALMS ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@3d-realms-entertainment.com.