Peli » Toista demoja » seikkailu

Diablo II last ned
5 0 2915  

Lataa ilmainen demo-versio klassisesta pelistä Diablo 2.

Diablo II herättää paljon muistoja useimmille ihmisille. Peli julkaistiin vuonna 2000, ja se oli erittäin suosittu tietokonepelaajien keskuudessa. Syy suosioon johtuu siitä, että peli oli jatkoa menestyneelle Diablolle, jota kutsutaan myös Diablo 1: ksi. Sekä Diablo I että Diablo III olivat erittäin hyvin kehitetty toimintaroolipeli, Hack 'n' slash -peli. Lisäksi pelien takana on uskomattoman jännittävä ja kiehtova tarina, ja tuntuu siltä, että ihmisen toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan.

Kuten sanoin, Diablo II voidaan ladata demoversiona ilmaiseksi tältä sivulta. Peli on suunniteltu Windowsille, joten jos käytät Macia, et valitettavasti voi liittyä tähän peliin.

Menestys

Kuinka voi olla mahdollista, että Diablo -sarja on menestynyt tietokonepelaajien keskuudessa?

Ensinnäkin Diablo -sarja on uskomattoman hyvin kehittynyt ja riippumatta siitä, mihin rooliin ryhdyt, tulet nopeasti uppoutumaan hämmästyttävään maailmaan. Mikä johtaa toiseen menestyksen syyn.

Diablon on kehittänyt Blizzard Entertainment, jolla on suuri maine syvien ja mukaansatempaavien maailmojen luomisessa. Kaikilla kohtaamillasi hahmoilla on kiehtova tarina, ja eri tehtävät on myös kirjoitettu erinomaisesti, jotta kaikki ei muodostuisi liian samanlaisiksi. Pahikset ovat myös mielenkiintoisia ja heitä on monia. Perimmäinen konna on Diablo (Paholainen)

Diablo yrittää tuhota maailman, mutta ennen kuin tapaat hänet, sinun on taisteltava läpi kaikki hänen kätensä ja yritettävä parantaa taitojasi sekä panssariasi ja tietysti aseitasi.

Valmistuminen

Diablo II: n läpi pääsemiseksi sinun on käytävä läpi useita roistoja ja heidän aiheitaan. Pahikset ovat yleensä muuntyyppisiä demoneja, ja heidän aiheensa voivat olla mitä tahansa luurankoista pelottaviin jättiläinen lepakkoihin. Kun voitat erilaiset roistot ja aiheet, on mahdollista, että he heittävät kultaa, aseita, panssareita jne.

Kultaa voidaan käyttää nykyisten panssarien korjaamiseen, eliksiirien ostamiseen - tai parempien aseiden tai panssarien hankkimiseen.

Eri aseet vahingoittavat sinua enemmän, ja panssari varmistaa, että otat vähemmän vahinkoa.

Yllä on esimerkki hahmosta, joka on ottanut aseen. Ase on myöhemmin henkilön varastossa, ja siitä voit lukea, onko ase parannus nykyiseen aseeseesi, sekä mitä vaatimuksia on täytettävä, ennen kuin voit käyttää asetta. Mitä korkeammalle olet asettanut pelin vaikeustason, sitä parempia aseita ja panssareita voit saada voittamalla roistot. Siksi voi olla etu voittaa ensimmäinen ja hieman helpompi konna korkeammalla vaikeustasolla, jos toisen on vaikea voittaa seuraava.

Pahikset

Diablo II: ssa on monia erilaisia roistoja, mutta ne kuuluvat enemmän tai vähemmän samaan aiheeseen. Teema on hyvä pahaa vastaan ja ennen kaikkea valo demoneja vastaan. Pelaajana taistelet valon puolella ja taistelet muun muassa. palvella roistoja kuten:

Teurastaja

Duriel

Kuten näette, konna vaihtelee merkittävästi ulkonäöltään, mutta myös tapa käsitellä eri roistoja on erilainen. Jotkut heistä ovat suhteellisen helppoja hyökätä, kun taas toiset vaativat strategiaa ja suunnittelua voittaakseen heidät.

Sinun on ehkä koottava ryhmä, mutta voit myös käyttää online -opetusvideoita, jos olet jumissa. Voit kuitenkin aina alentaa vaikeustasoa hieman.

Sinun roolisi ja hahmosi

Lataamisen ja asennuksen jälkeen sinun on luotava oma hahmosi ennen kuin voit aloittaa pelaamisen.

Kuten yllä voidaan nähdä, valinnanvaraa on paljon ja hahmon valinta on äärimmäisen tärkeää, koska juuri tämän hahmon on pelattava koko peli läpi - voit tietysti aina kokeilla joitain muita. Luet eri arvosanat ja niiden ominaisuudet seuraavasti: Amazon

Amazon käyttää pääasiassa keihäitä tai jousia. Hyökkäyksissäsi on kylmää ja tulta, kun hyökkäät vihollista vastaan.

Barbaari

Barbarian on klassinen soturi ja käyttää pääasiassa suuria aseita tai pienempiä aseita, joita täydentää kilpi.

Necromancer

Heittää taikuutta, mutta keskittyy pimeään magiaan. Voit herättää luurankoja elämään ja määrätä heidät taistelemaan puolestasi. Lisäksi käytät pääasiassa myrkkyä ja muita maagisia voimia

Paladin

Paladin on pyhä soturi, joka käyttää pääasiassa pienempiä aseita, joita on täydennetty kilpellä. Paladin voi valottaa aseensa niillä näin ollen suurta vahinkoa vihollisen.

Noita

Myös heittää taikuutta, mutta ei herätä kuolleita takaisin elämään. Sen sijaan hän käyttää tulta, kylmää ja salamaa ensisijaisesti maagisiin voimiinsa.

Yllä olevat merkit ovat niitä, jotka sisältyvät Diablo II: n vakioversioon. Siksi on mahdollista pelata kahta lisähahmoa : Druid ja Assassin, mutta nämä hahmot vaativat pelin laajennuspaketin.

Koska se on Diablo II: n demoversio, jonka voit ladata täältä, voit valitettavasti vain aloittaa Barbarian -hahmon pelaamisen, koska muut ovat lukittuja. Jos haluat pelata muita, sinun on ostettava pelin täysversio.

Jos olet kiinnostunut, Diablo 2: n uusittu versio, nimeltään Diablo II: Resurrected, on juuri julkaistu, josta voit lukea paljon enemmän linkistä.

Johtopäätös

Diablo II on fantastinen fantasiapeli, joka tarjoaa jännittäviä ja täysin haastavia vihollisia. Huolimatta siitä, että peli julkaistiin vuonna 2000, se on edelleen uskomattoman viihdyttävä ja selviytynyt vuosista melko hyvin. Peliin pääseminen voi olla hieman hämmentävää ensi silmäyksellä, mutta takaamme, että et tule katumaan sitä, jos kokeilet sitä. Peli on uskomattoman syvällinen ja siellä on paljon opittavaa, mutta oppimisen jälkeen on tarjolla tuntia viihdettä.

Diablo II on monen lapsuuden muisto, ja peli on yhtä hauska kuin nuorempana. Vaikka et pelannut Diablo II: ta lapsena, voit silti nauttia siitä.

Diablo II saa siksi meiltä lämpimän suosituksen.


Download Diablo II 1.0.0.5
Screenshots
Game info
Type:
Demo


Produsent:
Blizzard Entertainment

Lagt til:
22-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
131 Mb

Sist oppdatert:
22-09-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DIABLO II

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BLIZZARD ENTERTAINMENT and its affiliates (“BLIZZARD ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BLIZZARD ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BLIZZARD ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BLIZZARD ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BLIZZARD ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BLIZZARD ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BLIZZARD ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BLIZZARD ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BLIZZARD ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BLIZZARD ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BLIZZARD ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BLIZZARD ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of BLIZZARD ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BLIZZARD ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BLIZZARD ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the BLIZZARD ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BLIZZARD ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BLIZZARD ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BLIZZARD ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BLIZZARD ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. By using the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or certain features of the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BLIZZARD ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BLIZZARD ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.blizzard-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BLIZZARD ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BLIZZARD ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to BLIZZARD ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of BLIZZARD ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BLIZZARD ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BLIZZARD ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
BLIZZARD ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BLIZZARD ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that BLIZZARD ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BLIZZARD ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BLIZZARD ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BLIZZARD ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BLIZZARD ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, BLIZZARD ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BLIZZARD ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BLIZZARD ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BLIZZARD ENTERTAINMENT, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BLIZZARD ENTERTAINMENT, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BLIZZARD ENTERTAINMENT, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BLIZZARD ENTERTAINMENT, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BLIZZARD ENTERTAINMENT, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BLIZZARD ENTERTAINMENT’S, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BLIZZARD ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that BLIZZARD ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BLIZZARD ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BLIZZARD ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BLIZZARD ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BLIZZARD ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BLIZZARD ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BLIZZARD ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BLIZZARD ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@blizzard-entertainment.com.