Peli » Ilmaisia pelejä » seikkailu

Crossout last ned
4 0 6056  

Taistele ystäväsi verkossa Crossoutissa. Se on täysin ilmainen ja se voidaan ladata täältä.

Crossout on post-apokalyptinen moninpeli (MMO), jossa pelaajien on luotava ja rakennettava oma tuomiopäivän auto suorittaakseen tehtäviä tai taistelussa muita pelaajia vastaan. Jos olet nähnyt Mad Max -elokuvan, voit todennäköisesti tunnistaa tämän maailman maiseman, jossa, kuten Mad Max -elokuvissa, anarkia vallitsee. Peli on täysin ilmainen ladata ja pelata. Peli nimettiin muun muassa innovatiivisimmaksi peliksi maailman suurimmalla pelimessuilla E3 2015, jossa peliä esiteltiin ensimmäistä kertaa.

Pelin iskulause on Craft, Ride, Destroy, ja tästä pelin tarkoitus on yksinkertaisuudessaan. Sinun täytyy luoda oma auto, ajaa sitä ja tuhota vastustajasi. Kuulostaa erittäin yksinkertaiselta, mutta se ei todellakaan ole jotain, josta kyllästyt nopeasti. Peli ja sen ominaisuudet ovat valtavat, ja loputtomia tunteja voidaan käyttää yksityiskohtiin.

Pelin vaihtoehdot

Crossoutissa on monia erilaisia pelitiloja. Kyse voi olla toisen joukkueen ajoneuvojen tuhoamisesta, tukikohtien varastamisesta tai muista samanlaisista peleistä tunnetuista pelimuodoista. Crossout ei kuitenkaan ole vain peli, jossa sinun täytyy murskata muiden pelaajien autot. Missä voit todella saada tunteja mennä, on autotallissa. Peli on aivan yhtä paljon auton muokkaamisesta ja mukauttamisesta näyttämään täsmälleen kuviteltavalta.

Kun pelaat peliä, ansaitset pisteitä, joita voit käyttää autotallissa muutosten tekemiseen ja autosi päivittämiseen. Yllä oleva kuva on auto, jolla aloitat. Sitä voidaan kuitenkin räätälöidä tuhansia tapoja olla valtavia tai pieniä. Vain mielikuvitus asettaa puitteet auton mahdollisuuksille. Pisteitä ansaitaan taistelukentällä, jossa esimerkiksi ansaitset enemmän pisteitä, sitä enemmän vastustajia hävitetään. Valitsemastasi pelitilasta riippuu kuitenkin, mitkä ansaitset pisteitä siellä. Tämä ohjaa pelin helposti läpi.

Voit käyttää asemerta tehdäksesi ajoneuvostasi mahdollisimman ainutlaatuisen. Haluatko käyttää rakettia, moottorisahaa tai ehkä käyttää sen sijaan ansaittuja pisteitäsi panssarisi vahvistamiseen ja siten puolustamiseen muiden aseita vastaan? Valinta on sinun.

Risteysten maailma

Peli tapahtuu post-apokalyptisessä maailmassa mainitulla tavalla. Peli tapahtuu noin 20 vuotta sen jälkeen, kun pandemiataudin - jonka mediassa kutsutaan Crossoutiksi - olisi pitänyt pyyhkiä pois suuri osa maailman väestöstä vuoteen 2027 mennessä. Tämä postapokalyptinen maailma, jossa hallitsee anarkia ja autoja muutetaan tappaviksi aseiksi, monet saattavat tietää. Mad Max -universumista, kuten aiemmin mainittiin.

Pelin asentaminen

Crossout on erittäin yksityiskohtainen ja siten kattava peli. Siksi se vie myös hieman yli 4 Gt, mikä on jotain enemmän kuin useimmat ilmaiset pelit yleensä tekevät. Tämä johtuu pelin korkeasta laadusta ja sen tarjoamista monista vaihtoehdoista. Peli on helppo ja nopea asentaa. Asennuksen jälkeen se edellyttää, että kirjaudut sähköpostiosoitteesi kanssa ja olet sitten valmis pelaamaan.

Kehittäjät takana

Pelin on kehittänyt Targem Games, ja sen on julkaissut Gaijin Entertainment. Pelin ensimmäinen testipaino näki kesän valon vuonna 2015 isolla pelimessuilla E3, jossa se leikkasi suuria ruusuja ja voitti palkitun palkinnon messujen innovatiivisimpana pelinä. Kaksi vuotta myöhemmin, toukokuussa 2017, avattiin PC: n, PlayStation 4: n ja Xbox One: n ilmainen beetaversio. Siitä lähtien takana oleva joukkue on päivittänyt peliä jatkuvasti, joten se pysyy kiinnostavana käyttäjille.

Gaijin Entertanment on toimittanut monia pelejä maailman pelin harrastajille. Esimerkiksi War Thunder, joka tuotti suuria ruusuja ja joka oli erittäin suosittu. Gaijin Entertainment tuntee siten kohdeyleisönsä ja keskittyy peleihin, joista tietävät käyttäjien löytävän viihdettä ja nautintoa.

Saatavuus

Täältä täältä ladattava peli on yksinomaan Windows-käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopiva. Peliä voidaan kuitenkin pelata myös PlayStation 4: llä ja Xbox One: lla. Jos olet kiinnostunut PlayStation 4: n pelistä, napsauta tätä. Jos toisaalta haluat kokeillapeli Xbox Onella, napsautat vain tätä. Kuten totesin, se on täysin ilmainen ja helppo asentaa.

Muut pelit

Crossout ei ole ainoa suosittu peli täällä. Jos kiinnostuksesi autoihin on tuonut sinut tänne, Need for Speed World voi kiinnostaa myös sinua. Kuten muutkin Need for Speed -pelissä tunnetut pelit, kyse on kilpailusta eri kaupunkien läpi, usein poliisin kanssa kantapäällä. Need for Speed World on täysin ilmainen online-peli, jossa voit pelata ystävien tai muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Jos etsit jotain täysin erilaista, erittäin suosittu The Sims 4 saattaa olla kokeilun arvoinen. Versio, jonka löydät napsauttamalla tätä, on pelin demoversio. Se on täysi peli, jota voit käyttää 48 tunnin ajan, jonka jälkeen voit valita, haluatko ostaa pelin.

Johtopäätös

Crossout on täysin ilmainen online-peli, joka pelataan post-apokalyptisessä maailmassa, jossa vaarallinen sairaus Crossout on pyyhkäissyt suuria osia maailman väestöstä. Tässä on kyse tehtävien suorittamisesta tai PvP-otteluiden voittamisesta pisteiden ansaitsemiseksi. Näitä pisteitä voidaan käyttää autotallissa, missä parhaassa Mad Max -tyylissä sinun on muokattava ajoneuvoasi, jotta siitä tulisi pysäyttämätön tappaja. Joten vuorottelee jyrsimisen välillä eri pelitiloissa, murskaamalla ystävien autoja ja nörtimällä autotallissa mukauttamalla ajoneuvoasi monilla vaihtoehdoilla, joita pelillä on käytettävissänne. kun taas takana olevat kehittäjät päivittävät peliä jatkuvasti, jotta kokemus olisi käyttäjille mahdollisimman hauskaa. Kun olet ladannut pelin, kirjaudu vain sähköpostilla ja olet valmis luomaan oman ajoneuvosi ja murskaamaan kilpailijoita. Täältä lataamasi versio on tarkoitettu Windows-käyttöjärjestelmille, mutta peliä voi pelata myös PlayStation 4: llä ja Xbox One: lla.


Download Crossout 1.0.3.18
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Gaijin Entertainment

Lagt til:
07-11-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
0 Mb

Sist oppdatert:
07-11-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CROSSOUT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GAIJIN ENTERTAINMENT and its affiliates (“GAIJIN ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GAIJIN ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GAIJIN ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GAIJIN ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GAIJIN ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GAIJIN ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GAIJIN ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GAIJIN ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GAIJIN ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GAIJIN ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GAIJIN ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GAIJIN ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GAIJIN ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GAIJIN ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
GAIJIN ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GAIJIN ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GAIJIN ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GAIJIN ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of GAIJIN ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GAIJIN ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GAIJIN ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the GAIJIN ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GAIJIN ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GAIJIN ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the GAIJIN ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GAIJIN ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GAIJIN ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GAIJIN ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the GAIJIN ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GAIJIN ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GAIJIN ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The GAIJIN ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GAIJIN ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GAIJIN ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GAIJIN ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GAIJIN ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GAIJIN ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the GAIJIN ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GAIJIN ENTERTAINMENT Services. By using the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GAIJIN ENTERTAINMENT Services or certain features of the GAIJIN ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GAIJIN ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GAIJIN ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GAIJIN ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.gaijin-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GAIJIN ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GAIJIN ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to GAIJIN ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the GAIJIN ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of GAIJIN ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GAIJIN ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within GAIJIN ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GAIJIN ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
GAIJIN ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GAIJIN ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that GAIJIN ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GAIJIN ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GAIJIN ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GAIJIN ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GAIJIN ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, GAIJIN ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GAIJIN ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GAIJIN ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GAIJIN ENTERTAINMENT, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GAIJIN ENTERTAINMENT, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GAIJIN ENTERTAINMENT, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GAIJIN ENTERTAINMENT, GAIJIN ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GAIJIN ENTERTAINMENT, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GAIJIN ENTERTAINMENT’S, GAIJIN ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, GAIJIN ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GAIJIN ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GAIJIN ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GAIJIN ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that GAIJIN ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GAIJIN ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GAIJIN ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GAIJIN ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GAIJIN ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GAIJIN ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GAIJIN ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GAIJIN ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GAIJIN ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GAIJIN ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@gaijin-entertainment.com.