Peli » Täysi peli » toiminta

Chicken Invaders last ned
4 0 1462  

Chicken Invaders on hauska ja hyvin addiktiivinen ammuntapeli.

Peli, joka alkoi humoristisena parodiana ja joka myöhemmin kehittyi kasvavaksi maailmanlaajuiseksi pelifranchiksi, voidaan ladata täältä ilmaiseksi. Peli käyttää klassista kaavaa, kuten ensimmäistä kertaa nähdään Space Invaders arcade -pelissä.

Chicken Invaders -sarjan ensimmäinen peli julkaistiin vuonna 1999, ja sen jälkeen se on palautettu siihen versioon, jonka voit ladata täältä. Lisäksi kirjoittamisen aikana 5 suosikkipelaajia on julkaistu.

Parodia on suurin sciffi-franchising

Peli on hyödyntänyt huumoria sen syntymästä lähtien, mikä näkyy myös kunnianosoituksessa suurille scifi-franchiseille, jotka löytyvät koko pelistä. Edellä mainittujen Space Invadersin lisäksi Chicken Invaders myös parodiaa Arcade-peli Galaxian sekä elokuvan franchising Star Wars ja Star Trek. Star Wars -viittaukset näkyvät selvästi pelin esittelyssä, joka näkyy alla.

Kuitenkin selkeä viittaus Star Warsin liikkuvaan avaustekstiin kattaa villin viittauksen pelin juurelle kanan hyökkäyksessä. Viittauksia, parodioita ja humoristisia kunnianosoituksia, kuten näitä, nähdään koko pelin ajan, mikä tarjoaa lisää viihdettä jo hauskalle pelille. Star Wars -viittaukset näkyvät myös muun muassa seuraavissa pelinimikkeissä. Vuonna 2006 Chicken Invaders julkaisi: keltaisen kosto, joka tietysti on selkeä viittaus Star Wars: Sithin kostoon, kun taas vuonna 2014 he julkaisivat myös Chicken Invaders: Cluck of the Dark Side, joka on myös viittaus Star Warsiin maailmankaikkeus ja Dark Side. Näiden kahden pelin lisäksi kirjoituksen aikana on myös Chicken Invaders: The Next Wave vuodesta 2002, Chicken Invaders: Ultimate Omelette vuodesta 2010 ja Chicken Invaders: Universe vuodesta 2018.

Pelin tontti

Kanat on tukahdutettu, grillattu, keitetyt ja syöneet vuosisatojen ajan, mutta nyt he ovat kapinallisia. Siksi he hyökkäävät maan päälle kostoa ihmiskunnalle. Täällä on valittu pelastamaan maa ja varmistamaan ihmiskunnan oikeus omeletteihin ja kananlihaan. Tapa, jolla ohjaat avaruusalustasi, on klassinen ja suoraviivainen. Voit ohjata avaruusaluksen liikkeitä nuolinäppäimillä ja ampua välilyöntiä. Pelissä on ääretön määrä tasoja ja viihdettä ei voi koskaan loppua tällä pelillä. Jokainen taso sisältää 10 aallot kanojen voittaa ennen kuin täytät tämän tason pomo. Niinpä peli on yhtä suuri kuin korkeimman pistemäärän saavuttaminen, kun tiedät sen klassisista arcade-peleistä.

Ohjukset ja asteroidit

Kanat menettävät munia, joita on vältettävä. Jos munat kärsivät, menetät elämäsi. Kun otat kanoja, liha palaa alas, jonka voit kerätä. Riittävästi näistä saat ohjuksen.

Ohjaus voidaan laukaista, minkä jälkeen se räjähtää ja hävittää kaikki viholliset näytöllä. Voit valita, haluatko käyttää ohjettasi heti, kun olet ansainnut sen, tai jos haluat tallentaa sen esim. Pomo-tasolle. Voit helposti tallentaa useita ohjuksia samaan aikaan, mikä voi olla hyödyllistä pidempään pelissä, jossa vaikeus kasvaa. Kanat eivät kuitenkaan ole ainoa asia, johon voit tavata eri aalloissa. Jotkut aallot sisältävät sen sijaan liekehtäviä asteroideja, joita on vältettävä.

Kuten munien kohdalla, menetät myös elämän, jos törmäät asteroidiin. Voit sekä ohjata avaruusalustasi asteroidien ympärille että ampua ne niin, että ne ovat vaarattomia.

Pelaa ystävän kanssa

Peli on todella viihdyttävä pelaamaan yksin, mutta jos haluat pelata ystävän kanssa, tämä on myös mahdollista. Niinpä nämä kaksi ovat yhdessä kanoja vastaan, mikä helpottaa vihollisten hävittämistä, mutta samalla se tarkoittaa myös sitä, että yhtäkkiä kaksi on välttää munat ja asteroidit. Pelin viihdearvo kaksinkertaistuu, sillä voit pelata yksin ja ystävän kanssa. Ystäväsi lisätään peliin heti, kun hän painaa liukusäädintä.

Saatavuus

Kuten mainittiin, tämä on ensimmäinen peli Chicken Invaders-pelisarjassa. Siksi se on myös ainoa sarjassa oleva peli, joka on käytettävissä vain Microsoft Windowsissayresystemer. Jos käytät joko Macia, Linuxia, iPhonea tai Androidia, voit silti pelata Chicken Invadersia - ei tätä peliä pelissä. Muut pelit löytyvät, ladataan ja ostetaan muualla Internetissä ja sovellusliikkeissä.

Vaihtoehtoja

Jos olet ampumapelien fani, saatat olla kiinnostunut katsomaan World of Tanksia, online-ampujaa, jossa ohjaat säiliötä. Peli on täysin ilmainen ladattavaksi ja toistettavaksi, ja löydät lisää tietoa ja latauslinkkiä seuraamalla tätä linkkiä.

Toinen maailmankuulu ja suosittu peli, jonka olet luultavasti kuullut, on Angry Birds. Ajan myötä peli on tullut niin suosittu, että sillä on jopa oma elokuva, ja se on kehitetty äärettömään. Voit lukea lisää Angry Birdsistä ja ladata sen ilmaiseksi seuraamalla tätä linkkiä.

Johtopäätös

Rakastatko klassisia arcade-pelejä, kuten Galaxian ja Space Invaders, mutta jos haluat parempaa laatua ja huumoria, Chicken Invaders voi olla juuri sinua varten. Pelin parodiasta kaksi edellä mainittua arcade-klassikkoa, ja samalla juhlitaan Star Warsin ja Star Trekin suuria scifi-franchiseja. Pelissä sinun täytyy taistella kansaa vastaan, joka kapinoi ihmiskuntaa vastaan. Pelissä on ääretön määrä tasoja, joista kussakin on 10 aaltoa ja pomo. Niinpä tässä pelissä on tarjolla loputon määrä viihdettä, jota voi toistaa myös kahdessa hengessä. Koska peli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, myös useita seuraajia on julkaistu suuren menestyksen vuoksi. Kirjoitushetkellä pelisarjassa on julkaistu viisi jatkoa, jotka kaikki ovat saatavilla Windowsissa, Macissa, Linuxissa, iPhoneissa ja Androidissa. Tämän sivun ladattava peli voidaan ladata vain Windowsille. Muutamia muita pelejä on lueteltu yllä, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Chicken Invaders on täysin ladattavissa täältä.


Download Chicken Invaders 3
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Demand Entertainment, Inc.

Lagt til:
29-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
13 Mb

Sist oppdatert:
29-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CHICKEN INVADERS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DEMAND ENTERTAINMENT, INC. and its affiliates (“DEMAND ENTERTAINMENT, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DEMAND ENTERTAINMENT, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DEMAND ENTERTAINMENT, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DEMAND ENTERTAINMENT, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DEMAND ENTERTAINMENT, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DEMAND ENTERTAINMENT, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DEMAND ENTERTAINMENT, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DEMAND ENTERTAINMENT, INC. retains all right, title and interest in and to the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DEMAND ENTERTAINMENT, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DEMAND ENTERTAINMENT, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, without the express prior written consent of DEMAND ENTERTAINMENT, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services or this EULA, use or install the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DEMAND ENTERTAINMENT, INC. may offer you a separate site license agreement to make the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may include measures to control access to the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services will not function properly.
The DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DEMAND ENTERTAINMENT, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DEMAND ENTERTAINMENT, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DEMAND ENTERTAINMENT, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may require an internet connection to access the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services. By using the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services or certain features of the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DEMAND ENTERTAINMENT, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DEMAND ENTERTAINMENT, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.demand-entertainment,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DEMAND ENTERTAINMENT, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to DEMAND ENTERTAINMENT, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DEMAND ENTERTAINMENT, INC. may license to you certain virtual goods to be used within DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DEMAND ENTERTAINMENT, INC. is not a party to the transaction.
DEMAND ENTERTAINMENT, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DEMAND ENTERTAINMENT, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that DEMAND ENTERTAINMENT, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DEMAND ENTERTAINMENT, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DEMAND ENTERTAINMENT, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DEMAND ENTERTAINMENT, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DEMAND ENTERTAINMENT, INC.. If the Software is no longer available, DEMAND ENTERTAINMENT, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DEMAND ENTERTAINMENT, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DEMAND ENTERTAINMENT, INC., DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DEMAND ENTERTAINMENT, INC., DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DEMAND ENTERTAINMENT, INC., DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DEMAND ENTERTAINMENT, INC., DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S AFFILIATES, DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DEMAND ENTERTAINMENT, INC., DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S, DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S AFFILIATES’, DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DEMAND ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DEMAND ENTERTAINMENT, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that DEMAND ENTERTAINMENT, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DEMAND ENTERTAINMENT, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DEMAND ENTERTAINMENT, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DEMAND ENTERTAINMENT, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DEMAND ENTERTAINMENT, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DEMAND ENTERTAINMENT, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DEMAND ENTERTAINMENT, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DEMAND ENTERTAINMENT, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DEMAND ENTERTAINMENT, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@demand-entertainment,-inc..com.