Peli » liittyvä » Pelien tarvikkeet

Uplay last ned
5 0 6070  

Uplay voidaan ladata ilmaiseksi täältä. Uplay pitää pelisi ajan tasalla ja antaa sinulle tärkeitä uutisia.

Uplay on lyhyesti Ubisoft Entertainmentin kehittämä alusta. Tapahtumapaikka on saatavilla tanskan kielellä ja se on tarkoitettu kaikille peleille, jotka ovat Ubisoft-pelien faneja.

Uplay-alusta pitää muun muassa pelisi ajan tasalla ja tarjoaa sinulle asiaankuuluvia uutisia pelimaailmassa.

Upelin lataamisen edut   

Miksi on hyvä idea ladata pelialusta? Uplay-kaltaisen alustan lataamisesta on monia etuja. Se on Ubisoftin kehittämiä pelejä. Siksi tämä alusta on ihanteellinen niille, jotka pelaavat jo Ubisoft-pelejä, mutta myös niille, jotka ovat yksinkertaisesti kiinnostuneita lataamaan hyvin toimivan alustan, jossa voit luottaa kehittäjien osaamiseen.  

Asennusprosessi - Aloita Uplay  

Kestää vain muutama minuutti, ennen kuin voit alkaa nauttia Uplaysta. Alustan lataaminen vaatii vain muutaman napsautuksen. Alustan käytön aloittaminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Luoessasi sinua pyydetään antamaan käyttäjänimesi, sähköpostiosoite, salasana ja syntymäaika. Kun olet ladannut ohjelman, näet kaikki tärkeät käyttäjän tiedot napsauttamalla käyttäjänimeäsi käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa. Täällä voit myös tarvittaessa muokata profiilisi.  

Turvallisuus  

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi Uplayssa, sinulta kysytään ensin, haluatko tehdä kaksivaiheisen vahvistuksen. Kaksivaiheinen vahvistus on todella fiksu tapa vahvistaa tietoturvasi tasoa, minkä vuoksi on hyvä, että Uplay tarjoaa tämän käyttäjilleen. Kaksivaiheinen vahvistus suojaa sinua ja tiliäsi sekä Uplay-käyttäjän salasanalla että älypuhelimellasi.  

Kuinka Uplay toimii?  

Uplay on alusta, jolla on monia erilaisia ominaisuuksia. Ensi silmäyksellä alusta saattaa tuntua hiukan ylivoimaiselta, mutta se on ehdottomasti alusta, joka palvelee eri käyttäjätasoja. Sekä aloittelijat että edistyneemmät pelaajat voivat hyötyä Uplalista suuresti.  

Alusta on helppo löytää ympäri, ja tämä johtuu muun muassa yksinkertaisesta suunnittelusta, joka antaa nopeasti käsityksen siitä, mistä löydät tarvitsemasi eri toiminnot.

Ensinnäkin vasemmasta kulmasta löydät kuvakkeen, joka tallentaa yleisiin asetuksiin. Näitä ovat asetukset, julkaisutiedot, kirjautumisominaisuus ja näppäinten aktivointivaihtoehto.  

Siirrytään nyt mielenkiintoisiin ominaisuuksiin. Nimittäin, alustalla on useita erilaisia luokkia, jotka vain odottavat sinun tutkittavan. Löydät nämä valikkorivin yläosasta. Uutiset -kohdasta löydät uutisosion, joka kertoo sinulle kaikki merkitykselliset ja ajankohtaiset peliuutiset. Tämä ominaisuus innostaa erityisesti innostuneita pelin harrastajia, koska kaikki tärkeimmät uutiset ovat kerätty yhteen paikkaan.  

Pelit-kategoriasta löydät luettelon kaikista ostamistasi peleistä, mutta myös laajan valikoiman ilmaisia pelejä, joista nautit. Tämä osa toimii henkilökohtaisena pelikirjastona, jossa sinulla on yleiskatsaus vaihtoehdoista.
Jos olet kiinnostunut ostamaan Ubisoft-pelejä, löydät laajan pelivalikoiman valikkoriviltä Store.  

Uplay on hyvin paljon sosiaalinen alusta iloisille pelien harrastajille. Upelin sosiaaliset piirteet ovat jotain, mitä monet ihmiset todella arvostavat. sinänimittäin kyky lisätä ystäviä alustaan, jolla on myös Uplay-käyttäjä. Kun olet lisännyt ystäviä alustaan, voit myös luoda erilaisia ryhmiä Uplay-sovellukseen. Täällä voit keskustella pelistrategioista chat-foorumilla ja seurata toistensa etenemistä eri peleissä. Sosiaaliset toiminnot auttavat tekemään foorumin koko käyttökokemuksen mielenkiintoisemmaksi.  

Tuki  

Vaikka Uplay on erittäin käyttäjäystävällinen alusta, voi silti olla kysyttävää ohjelmasta, ostetuista peleistä tai vastaavista. Ubisoft on sen vuoksi varmistanut, että heidän virallisella verkkosivustollaan on runsaasti Tukimahdollisuuksia. Täältä löydät muun muassa apua ostoksiin ja tiliisi, jos sinulla on ongelmia tämän kanssa.
Sinulla on myös mahdollisuus kirjautua sisään käyttäjän kautta saadaksesi vastauksia kysymykseesi.  

Vaihtoehdot Uplay: lle  

Uplay on yksi markkinoiden suosituimmista pelialustoista, mutta on tietysti myös joukko muita peliyhteisöjä, joista voit tulla osaksi. Toinen pelialusta, joka on myös erittäin erinomainen, on Steam Client. Steam-asiakasohjelmassa on muun muassa joukko sosiaalisia ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti ottaa yhteyttä muihin pelaajiin. Voit istua ja puhua strategioita ja myös mahdollisuuden osallistua toistensa peleihin. Steam Client on saatavana Macille, Linuxille ja Windowsille. Peliyhteisö on ilmainen ja on ehdottomasti välttämätön ohjelma, jos olet intohimoinen pelaaja.  

Jos olet kiinnostunut pelaamisesta, tiedät todennäköisesti, että markkinoilla on runsaasti vaihtoehtoja pelaustarvikkeiden suhteen. Pelitarvikkeet auttavat usein parantamaan kokemuksiasi pelistä. Siksi suosittelemme, että luet täällä arvosteluja markkinoiden suosituimmista pelivarusteista.  

Johtopäätös  

Oletko pelin harrastaja? Etsitkö peliyhteisöä, johon voit olla osa? Sitten Uplay on hyvä veto jännittävästä pelialustasta, joka saattaa sopia makuusi. Uplay asettaa kaikki Ubisoft-pelisi yhteen paikkaan, joten sinun ei tarvitse löytää niitä tietokoneesi eri kansioista. Tässä yhteydessä on tärkeää lisätä, että Uplay-alusta toimii vain Ubisoftin kehittämissä peleissä.
Voit muun muassa lisätä ystäviä ja luoda ryhmiä Uplay-ohjelmaan, jotta sinä ja ystäväsi voitte pitää toisiamme ajan tasalla etenemisestäsi erilaisissa peleissä. Uplay-ohjelma on ilmainen ja saatavilla tanskana - se ei tule olemaan parempi. Toisin sanoen Uplay-pelialusta saa täältä lämpimän suosituksen.  


Download Uplay 73.1
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Ubisoft Entertainment

Lagt til:
07-11-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
84.8 Mb

Sist oppdatert:
07-11-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR UPLAY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and UBISOFT ENTERTAINMENT and its affiliates (“UBISOFT ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by UBISOFT ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by UBISOFT ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “UBISOFT ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the UBISOFT ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, UBISOFT ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, UBISOFT ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by UBISOFT ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or UBISOFT ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. UBISOFT ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The UBISOFT ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the UBISOFT ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from UBISOFT ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by UBISOFT ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
UBISOFT ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via UBISOFT ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the UBISOFT ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of UBISOFT ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of UBISOFT ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the UBISOFT ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the UBISOFT ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the UBISOFT ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the UBISOFT ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that UBISOFT ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the UBISOFT ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such UBISOFT ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the UBISOFT ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The UBISOFT ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the UBISOFT ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only UBISOFT ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the UBISOFT ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The UBISOFT ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant UBISOFT ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to UBISOFT ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the UBISOFT ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to UBISOFT ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The UBISOFT ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the UBISOFT ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to UBISOFT ENTERTAINMENT Services. By using the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the UBISOFT ENTERTAINMENT Services or certain features of the UBISOFT ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the UBISOFT ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
UBISOFT ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. UBISOFT ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.ubisoft-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. UBISOFT ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent UBISOFT ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to UBISOFT ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the UBISOFT ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of UBISOFT ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
UBISOFT ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within UBISOFT ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and UBISOFT ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
UBISOFT ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. UBISOFT ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that UBISOFT ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT UBISOFT ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
UBISOFT ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, UBISOFT ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by UBISOFT ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, UBISOFT ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by UBISOFT ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the UBISOFT ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. UBISOFT ENTERTAINMENT, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. UBISOFT ENTERTAINMENT, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY UBISOFT ENTERTAINMENT, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL UBISOFT ENTERTAINMENT, UBISOFT ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT UBISOFT ENTERTAINMENT, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL UBISOFT ENTERTAINMENT’S, UBISOFT ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, UBISOFT ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE UBISOFT ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any UBISOFT ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, UBISOFT ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that UBISOFT ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or UBISOFT ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by UBISOFT ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold UBISOFT ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the UBISOFT ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. UBISOFT ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on UBISOFT ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the UBISOFT ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at UBISOFT ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST UBISOFT ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ubisoft-entertainment.com.