Peli » Ilmaisia pelejä » urheilu

TrackMania Nations Forever last ned
5 0 2884  

TrackMania Nations Forever on suuri vapaa kilpa-peli.

Haluatko elää sisäisen rotuun unelmiesi kanssa lähes rajattomasti? Sitten TrackMania Nations Forever on sinulle.

TrackMania Nations Forever valmistaja Focus Home Interactive on yksi maailman suosituimmista ilmaisista nettipelipeleistä. Satoja tuhansia eri tasoja, jotka on tehty miljoonien käyttäjien joukossa, on loputtomia mahdollisuuksia luoda omia kappaleita ja autoja, jotka täydentävät sinua hauskaa ja viihdettä pitävillä päivillä.

TrackMania Nations Forever antaa sinulle mahdollisuuden testata todellisia kilpa-taitojasi millä tahansa tavalla, jota voit kuvitella. Voit jopa ottaa ystäväsi mukaan nähdäksesi, mikä teistä on paras. Suorita hyvä juoksu ja saat pisteesi julkisissa johtotehtävissä, jotta voit näyttää kaikki pelaajat, mitä voit.

Katsokaa, voitko voittaa eeppisen kultamitalin jokaisesta kokeiltavasta kappaleesta

TrackMania Nations Forever tarjoaa hullun määrän erilaisia kappaleita, joita voit vapaasti ladata ilmaiseksi foorumeistaan. On tietysti hauskaa vain ajaa heidän ympärillään ja nähdä kuinka paljon nopeutta pääset läpi suuria, surrealistisia silmukoita. Mutta jos haluat todella haastaa itsesi ja nousta maailman rankingissa, se tarkoittaa mitalien keräämistä.

Kaiken kaikkiaan on kolme erilaista mitalia: pronssi, hopea ja kulta. Nämä mitalit saadaan sen mukaan, kuinka paljon aikaa käytät alusta maaliin. Pronssi on helpoin saada, ja se voidaan yleensä tehdä ensimmäisellä yrityksellä, koska sillä on eniten aikaa saavuttaa se. Mutta heti kun olet hopealla, sekuntit pienenevät ja pienenevät. Jos haluat kultamitalin, sinun täytyy tietää polku sisään ja ulos. Se on loistava tapa haastaa itsesi ja puhaltaa ystävilleen. Kuka voi kerätä eniten mitaleja? Mitalit on myös mahdollista kerätä moninpelitilassa.

Rakenna omia raitojasi kaikkein kauneimmista mielikuvitustasi

Jos koet, että olet tehnyt kaikki pelin sisäänrakennetut kappaleet ja olet nälkäisempiä, voit tehdä ne itse. TrackMania Nations Foreverilla on sisäänrakennettu "editori", jonka avulla voit rakentaa raidan tarkkojen määritysten ja tarkoitusten perusteella.

Se on täydellinen, jos esimerkiksi haluat harjoitella erilaisia kilpailun näkökohtia. Etkö ole kovin hyvä saamaan tarpeeksi nopeutta isoissa silmukoissa? Sitten tee kurssi täynnä silmukoita ja tulla mestariksi. Tai luo erittäin kova kappale ja jaa se ystäviesi kanssa nähdäksesi, kuka voi lopettaa sen ensin. TrackMania Nations Forever on todellinen kilpailupeli ja voit näyttää taitosi jokaisessa kulmassa.

Liity maailman miljoonien pelaajien yhteisöön

TrackMania Nations Forever on yksi maailman suurimmista peleistä. Useat miljoonat pelaajat ympäri maailmaa kilpailevat päivittäin tulostaulujen parhaasta paikasta. Ja se on aina hauskaa vain tarkistaa, eikö sen pitäisi olla hänen omasta maastaan, jolla on tämä arvostettu otsikko. Miljoonat TrackMania Nations Foreverin pelaajat myötävaikuttavat kilpailukykyiseen ilmapiiriin, joka aina pitää jännitystä korkealla ja antaa sinulle motivaation pyrkiä jatkuvasti ylöspäin tulla parhaaksi. Pitäisikö sinun olla seuraava Dane, joka on tulostauluja?

Loputtomat mahdollisuudet tehdä sinusta ainutlaatuinen kaikille muille

TrackMania Nations Forever ei vain anna sinulle mahdollisuuden luoda omia kappaleita. Se antaa sinulle myös häpeän mahdollisuuden tehdä täysin henkilökohtaisia nahkoja sinulle ja autollesi. Joten joka kerta, kun olet kilpailussa muiden ihmisten kanssa, voit olla varma, että he muistaa sinut, jos olet tehnyt hyvin, ja samalla tavalla kuin muistat myös ne. Se luo osa yhteisöä, mutta myös kilpailua. Koska jos olet kadottanut hänet huutomerkillä varustetussa vihreässä autossa, muistat hänet seuraavasta kilpailusta ja antaa sille ylimääräisen pääkallon voittaa hänet.

Klassinen muotoilu avaa loputtomat mahdollisuudet

TrackMania Nations ilmestyi ikuisestivuonna 2008, mutta sai myöhemmin päivityksiä, mutta ei graafisessa osastossa. Täällä voit nähdä, että pelillä on ollut pyöreä syntymäpäivä sen ilmestymisen jälkeen. Mutta kun otetaan huomioon aika, grafiikka oli joitakin parhaista, mitä voit saada.

Vielä nykyäänkin voit nähdä, kuinka pitkälle eteenpäin peli oli, ja siksi grafiikka menee hyvin nykyiseen; Herkullinen, sileä, yksinkertainen ja siksi helppo muokata auton tai hahmon nahoille. Se tarkoittaa myös sitä, että viimeisten 5 vuoden tietokone voi pelata helposti, joten voit ottaa sen mihin tahansa haluamaasi paikkaan, olipa kyseessä matka Espanjaan tai kouluun ystävien kanssa.

Vaihtoehtoiset pelivaihtoehdot

Jos haluat aloittaa toisen kilpailupelin TrackMania Nations Foreverin ohella, niin siihen on hyvät mahdollisuudet. Hyvä esimerkki on tuottaja Anders Busch Hansenin käsipallopäällikkö. Käsipallo Manager on käsipallon maailman vastaus jalkapallopäällikölle. Peli tuo sinut käsipallojoukkueen valmentajaksi, joka taistelee alkuun. Rekrytoida ja kouluttaa uusia pelaajia ja katso kuinka pitkälle voit päästä eri liigoille. Jos olet henkilö, jolla on kilpailun tunnetta, käsipallopäällikkö ei petä. Peli voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

TrackMania Nations Forever on peli, jota voit teoreettisesti pitää pelin loppuun asti. Käsite on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Kun sinulla on monia mahdollisuuksia ilmaista itseäsi luovasti, voit tehdä ainutlaatuisia asioita pelin kanssa yksin. Kilpailuelementit ovat vahvoja ja viihdyttäviä, joten kun olet saanut veren hampaan, on vaikeaa päästää irti. Ei luultavasti ole muuta vapaata kilpapeliä, joka on samassa liigassa kuin TrackMania Nations Forever laatu ja yhteisö. On ehdottomasti syytä kokeilla.


Download TrackMania Nations Forever
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Focus Home Interactive

Lagt til:
29-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
528 Mb

Sist oppdatert:
29-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TRACKMANIA NATIONS FOREVER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FOCUS HOME INTERACTIVE and its affiliates (“FOCUS HOME INTERACTIVE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FOCUS HOME INTERACTIVE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FOCUS HOME INTERACTIVE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FOCUS HOME INTERACTIVE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FOCUS HOME INTERACTIVE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FOCUS HOME INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FOCUS HOME INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FOCUS HOME INTERACTIVE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FOCUS HOME INTERACTIVE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FOCUS HOME INTERACTIVE retains all right, title and interest in and to the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FOCUS HOME INTERACTIVE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FOCUS HOME INTERACTIVE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FOCUS HOME INTERACTIVE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FOCUS HOME INTERACTIVE.

2 THIRD PARTY SERVICES
FOCUS HOME INTERACTIVE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FOCUS HOME INTERACTIVE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FOCUS HOME INTERACTIVE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FOCUS HOME INTERACTIVE Services, without the express prior written consent of FOCUS HOME INTERACTIVE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FOCUS HOME INTERACTIVE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FOCUS HOME INTERACTIVE Services or this EULA, use or install the FOCUS HOME INTERACTIVE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FOCUS HOME INTERACTIVE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FOCUS HOME INTERACTIVE may offer you a separate site license agreement to make the FOCUS HOME INTERACTIVE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FOCUS HOME INTERACTIVE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FOCUS HOME INTERACTIVE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FOCUS HOME INTERACTIVE Services may include measures to control access to the FOCUS HOME INTERACTIVE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FOCUS HOME INTERACTIVE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FOCUS HOME INTERACTIVE Services will not function properly.
The FOCUS HOME INTERACTIVE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, and to the extent that your contributions through use of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FOCUS HOME INTERACTIVE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FOCUS HOME INTERACTIVE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FOCUS HOME INTERACTIVE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FOCUS HOME INTERACTIVE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FOCUS HOME INTERACTIVE Services may require an internet connection to access the FOCUS HOME INTERACTIVE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FOCUS HOME INTERACTIVE Services. By using the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FOCUS HOME INTERACTIVE Services or certain features of the FOCUS HOME INTERACTIVE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FOCUS HOME INTERACTIVE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FOCUS HOME INTERACTIVE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FOCUS HOME INTERACTIVE's privacy policy as amended from time to time is available at www.focus-home-interactive.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FOCUS HOME INTERACTIVE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FOCUS HOME INTERACTIVE collects and uses personal and non-personal information in relation to FOCUS HOME INTERACTIVE's products and services. By installing, accessing or using the FOCUS HOME INTERACTIVE Services you explicitly agree with the terms and conditions of FOCUS HOME INTERACTIVE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FOCUS HOME INTERACTIVE may license to you certain virtual goods to be used within FOCUS HOME INTERACTIVE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FOCUS HOME INTERACTIVE is not a party to the transaction.
FOCUS HOME INTERACTIVE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FOCUS HOME INTERACTIVE shall have no liability to you or any third party in the event that FOCUS HOME INTERACTIVE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FOCUS HOME INTERACTIVE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FOCUS HOME INTERACTIVE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FOCUS HOME INTERACTIVE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FOCUS HOME INTERACTIVE. If the Software is no longer available, FOCUS HOME INTERACTIVE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FOCUS HOME INTERACTIVE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FOCUS HOME INTERACTIVE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FOCUS HOME INTERACTIVE, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FOCUS HOME INTERACTIVE, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FOCUS HOME INTERACTIVE, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FOCUS HOME INTERACTIVE, FOCUS HOME INTERACTIVE’S AFFILIATES, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FOCUS HOME INTERACTIVE, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FOCUS HOME INTERACTIVE’S, FOCUS HOME INTERACTIVE’S AFFILIATES’, FOCUS HOME INTERACTIVE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FOCUS HOME INTERACTIVE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FOCUS HOME INTERACTIVE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FOCUS HOME INTERACTIVE will be irreparably damaged, and therefore you agree that FOCUS HOME INTERACTIVE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FOCUS HOME INTERACTIVE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FOCUS HOME INTERACTIVE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FOCUS HOME INTERACTIVE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FOCUS HOME INTERACTIVE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FOCUS HOME INTERACTIVE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FOCUS HOME INTERACTIVE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FOCUS HOME INTERACTIVE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FOCUS HOME INTERACTIVE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FOCUS HOME INTERACTIVE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@focus-home-interactive.com.