Peli » Täysi peli » Lapset ja perhe

The Sims 4 last ned
5 0 6114  

Lataa ja kokeile Sims 4 ilmaiseksi Windows- ja Mac-tietokoneille

The Sims 4 on yksi suosituimmista peleistä, ja jos olet yksi niistä, jotka eivät vielä pelaa, saatat olla kiinnostunut kokeilemasta ilmaiseksi 48 tuntia. Et sitoudu ostamaan peliä myöhemmin, etkä anna pankkitietoja. Peli latautuu helposti ja nopeasti ja on yhteensopiva sekä Windowsin että Macin kanssa. Kun 48 tunnin kokeilu on valmis, päätät, haluatko ostaa pelin.

Muokkaa Simsiasi

Kuten tiedät aikaisemmista Sims-peleistä, sinun on luotava omat Simsi Sims 4: ssä ja hallittava heidän elämänsä täsmälleen haluamallasi tavalla. Voit räätälöidä juuri haluamasi Sims - ei pelkästään ulkonäön vaan myös persoonallisuuden. Minkälainen pistäisi on sinun. Sinä valitset taidot, mitä heidän elämänsä pyrkimykset ovat ja mitä harrastuksia heillä pitäisi olla.

Sinulle kuuluu, haluatko tehdä yhden uinnin ja seurata tätä läheltä elämää, haluatko tehdä koko perheen tai jopa koko kaupungin.

Se on sinun maailma

Kaikki on sinun, ja voit siis luoda The Sims 4: n itsellesi ja omalle elämästänne tai ottaa sen päinvastaiseen suuntaan kokeilemalla joitain sisäisiä haaveitasi tässä simuloituneessa maailmassa. The Sims 4: ssa on täydet vapaudet, ja mahdollisuudet ovat olleet jopa suuremmat kuin pelisarjojen edellisissä erissä. Sinä päätät tietenkin, millä ympäristöllä Simsisi joutuvat.

Kuten aiemmissa Sims-peleissä, voit muokata ja muuttaa sims-ympäristöä ja koteja. Voit rakentaa unelmiesi kotiin tai pelata realistisesti ja antaa Simsin aloittaa Simsin maailmanhierarkian alareunassa, ja perheen, työn ja harrastusten kautta nähdään nousevan asteina. Sims 4: ssä on ennennäkemättömät yksityiskohdat, ja sinulla on tunteja tutustua maailmaan ja muuttaa se maailmaan, jonka mielikuvitus voi luoda. Voit ohjata Simsiä syntymästä toiseen, jolloin voit elää vain haluamaasi elämää heidän kauttaan. Voit viedä Sims-maailmaa simsillasi ja kokeilla pelin kehittäjien luomia maailman hulluja keksintöjä.

Luotu kaikille

Valtava Sims -kaikkeus on kehitetty edelleen, koska sarjan ensimmäinen peli julkaistiin helmikuussa 2000. Pelin huomattava menestys on myös tuonut siihen, että pelin kehittäjät ovat ottaneet monia toimintoja, joita käyttäjät ovat vuosien varrella tule mukaan. Pelin tuulettimen pohja kiinnittää kaikki lapset vanhuksiin, ja sen vuoksi kaikkien käyttäjien mielestä Sims 4 on luotu. Jokaiselle on jotain, haluatko aloittaa perheen tai elää poikamies. Peli on tullut paljon älykkäämpiä kuin sarjan aikaisemmat versiot. Monet Sims 1: n, 2: n ja 3: n aikaisemmin kohdanneet haitat ovat poistaneet pelin kehittäjät uusimmassa asennuksessa. Simmerin toimintaa ja vuorovaikutusta pidetään paljon paremmin Sims 4: ssä kuin aikaisemmissa peleissä, ja siksi se tarjoaa myös mahdollisuuden keskittyä muualle ja joskus anna Simssi hallita itseään, jos haluat jotain. Tällä kertaa tuntuu siis vähemmän kuin aivojen animaation lukujen yhteensovittaminen, ja enemmän kuin kontrolloida järkeviä olentoja, jotka voivat ajatella itseään tarvittaessa.

Miten se tehdään

Jos haluat kokeilla Sims 4: n 48 tunnin kokeilujaksolle, napauta lataus sivun alareunasta. Kun lataat latauksen tästä sivulta, siirry Origins The Sims 4 -sivuun. Valitse vain "Yritä ensin" -vaihtoehto ja luo sitten alla kuvatulla tavalla.

Seuraavaksi kirjoitat "Oma pelikirjasto", jossa valitset The Sims 4 -kokeilun, ja lataat sitten Origin-ohjelmistosta, jonka jälkeen voit ladata The Sims 4 -kokeiluversion.

 

Tämän jälkeen on sinun tehtäväsi, jos haluat ostaa koko pelin 48 tunnin kokeilun jälkeen.

 

Availa; ngelighed

Sims 4 toimii sekä Mac- että Windows-käyttöjärjestelmissä. Siksi Origin-tilillesi voit ladata pelin Windows-tietokoneelle ja ladata sen Macille, jos vaihdat molempien käyttöjärjestelmien välillä.

 

Sims 4

Tämän sivun linkitetty peli on Sims 4: n demoversio. Jos haluat koko pelin, sinun on ostettava peli EA: n peliohjelmiston Origin kautta. Se maksaa 349 DKK, ja peli löytyy täältä.

Sims 3

Sen sijaan olet kiinnostunut kokeilemasta aikaisempaa asennusta Sims-pelisarjassa, voit myös ostaa Sims 3: n. Se tehdään samalla tavoin kuin Sims 4 through Origin. Sims 3 maksaa 249 DKK ja löydät Sims 3 napsauttamalla tätä.

Johtopäätös

Sinulla on mahdollisuus pelata The Sims 4 ilmaiseksi 48 tuntia, ja sitten riippuu siitä, haluatko ostaa koko pelin. Et sitoudu mihinkään, eikä sinun tarvitse antaa mitään pankkitietoja. Toisaalta pääset tutustumaan kaikkiin peliin, ja tutustu lukemattomiin yksityiskohtiin ja mahdollisuuksiin, joita peli omistaa. Peli on helppo ja nopea ladata kuten yllä, ja voit pelata sitä Macissa ja Windowsissa. The Sims 4 on uusin peli The Sims -pelisarjassa, ja siksi myös se, jolla on eniten tarjottavaa. Voit räätälöidä simsiasi haluamallasi tavalla ja luoda maailmaa, johon haluat heidän elävän. Peli on luotu sarjan monet fanien mielessä ja sen vuoksi on helppo navigoida ja palvelevat kaikki. Lisäksi vain mielikuvitus asettaa pelin rajat. Kun 48 tunnin kokeilu on päättynyt, voit ostaa koko pelin napsauttamalla tätä.


Download The Sims 4
Video
Screenshots
Game info
Type:
Demo


Produsent:
Electronic Arts

Lagt til:
09-10-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OSX

Størrelse:
14.000 MB Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR THE SIMS 4

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ELECTRONIC ARTS and its affiliates (“ELECTRONIC ARTS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ELECTRONIC ARTS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ELECTRONIC ARTS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ELECTRONIC ARTS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ELECTRONIC ARTS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ELECTRONIC ARTS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ELECTRONIC ARTS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ELECTRONIC ARTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ELECTRONIC ARTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ELECTRONIC ARTS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ELECTRONIC ARTS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ELECTRONIC ARTS retains all right, title and interest in and to the ELECTRONIC ARTS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ELECTRONIC ARTS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ELECTRONIC ARTS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ELECTRONIC ARTS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ELECTRONIC ARTS.

2 THIRD PARTY SERVICES
ELECTRONIC ARTS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ELECTRONIC ARTS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ELECTRONIC ARTS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ELECTRONIC ARTS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ELECTRONIC ARTS Services, without the express prior written consent of ELECTRONIC ARTS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ELECTRONIC ARTS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ELECTRONIC ARTS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ELECTRONIC ARTS Services or this EULA, use or install the ELECTRONIC ARTS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ELECTRONIC ARTS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ELECTRONIC ARTS may offer you a separate site license agreement to make the ELECTRONIC ARTS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ELECTRONIC ARTS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ELECTRONIC ARTS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ELECTRONIC ARTS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ELECTRONIC ARTS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ELECTRONIC ARTS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ELECTRONIC ARTS Services may include measures to control access to the ELECTRONIC ARTS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ELECTRONIC ARTS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ELECTRONIC ARTS Services will not function properly.
The ELECTRONIC ARTS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ELECTRONIC ARTS Services, and to the extent that your contributions through use of the ELECTRONIC ARTS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ELECTRONIC ARTS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ELECTRONIC ARTS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ELECTRONIC ARTS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ELECTRONIC ARTS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ELECTRONIC ARTS Services may require an internet connection to access the ELECTRONIC ARTS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ELECTRONIC ARTS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ELECTRONIC ARTS Services. By using the ELECTRONIC ARTS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ELECTRONIC ARTS Services or certain features of the ELECTRONIC ARTS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ELECTRONIC ARTS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ELECTRONIC ARTS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ELECTRONIC ARTS's privacy policy as amended from time to time is available at www.electronic-arts.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ELECTRONIC ARTS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ELECTRONIC ARTS collects and uses personal and non-personal information in relation to ELECTRONIC ARTS's products and services. By installing, accessing or using the ELECTRONIC ARTS Services you explicitly agree with the terms and conditions of ELECTRONIC ARTS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ELECTRONIC ARTS may license to you certain virtual goods to be used within ELECTRONIC ARTS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ELECTRONIC ARTS is not a party to the transaction.
ELECTRONIC ARTS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ELECTRONIC ARTS shall have no liability to you or any third party in the event that ELECTRONIC ARTS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ELECTRONIC ARTS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ELECTRONIC ARTS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ELECTRONIC ARTS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ELECTRONIC ARTS. If the Software is no longer available, ELECTRONIC ARTS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ELECTRONIC ARTS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ELECTRONIC ARTS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ELECTRONIC ARTS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ELECTRONIC ARTS, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ELECTRONIC ARTS, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ELECTRONIC ARTS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ELECTRONIC ARTS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ELECTRONIC ARTS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ELECTRONIC ARTS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ELECTRONIC ARTS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ELECTRONIC ARTS, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ELECTRONIC ARTS, ELECTRONIC ARTS’S AFFILIATES, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ELECTRONIC ARTS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ELECTRONIC ARTS, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ELECTRONIC ARTS’S, ELECTRONIC ARTS’S AFFILIATES’, ELECTRONIC ARTS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ELECTRONIC ARTS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ELECTRONIC ARTS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ELECTRONIC ARTS will be irreparably damaged, and therefore you agree that ELECTRONIC ARTS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ELECTRONIC ARTS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ELECTRONIC ARTS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ELECTRONIC ARTS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ELECTRONIC ARTS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ELECTRONIC ARTS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ELECTRONIC ARTS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ELECTRONIC ARTS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ELECTRONIC ARTS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ELECTRONIC ARTS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@electronic-arts.com.