Peli » abandonware » foorumi

Giana Sisters last ned
3 0 1103  

Suosittu Giana Sisters on 2D peli, joka muistuttaa Nintendon Super Mario Bros.

Jos olet klassisten Nintendo-, Atari- ja Commodore 64 -pelien fani, suosittu 2D-peli Giana Sisters saattaa olla juuri sinun tehtäväsi. Peli on monin tavoin samanlainen kuin edelleen suosittu Super Mario Bros, ja monet uskovat, että samankaltaisuus voi olla jopa hiukan liian suuri. Tämä on positiivinen pelille, joka takaa tunnin jännittävän viihteen, jos olet tällaisen pelin fani.

Kuinka pelata

Giana Sisters -pelissä pelaat italialaista tyttö Gianaa, joka on päätynyt painajaiseen, jota hän ei voi paeta. Gianan on käynyt läpi 32 kurssia, joissa hän kerää kiteitä ja etsii pikku siskonsa Mariaa. Lisäksi Gianan on löydettävä jättiläinen iso maaginen timantti, joka voi viedä hänet painajaisesta ja takaisin todelliseen maailmaan. Kun näytelmä on valmis, pieni sisko Maria herättää ison siskonsa inhottavasta painajaisesta. Peli tapahtuu 2D: ssä, aivan kuten tiedät sen Mario-peleistä. Gianan on kuljettava vasemmalta oikealle kaistojen läpi, joilla hirviöt tulevat häntä vastaan. Kurssin aikana kerätyt kiteet laskevat pelaajan pisteet, jotka näkyvät alla olevassa ennätysluettelossa. Lisäksi pelaajalle annetaan ylimääräinen elämä, jos saadaan 100 kidettä.

Kristallien lisäksi Giana voi myös kerätä useita bonustarvikkeita, jotka antavat hänelle erityisen voiman. Esimerkiksi, kun Giana nousee palopyörän, hänestä tulee poika, jolla on erityinen kyky murskata pelin lohkareita hyppäämällä niihin alhaalta. Jos hän löytää salaman, hänelle annetaan kyky ampua unelmakupla, joka vahingoittaa vihollisia, kun tippa vettä tekee hänestä immuunin tulelle. Lisäksi he löytävät myös erittäin voimakkaan kellon ja maagipommit, jotka jäädyttävät näytön kaikki viholliset ja räjäyttävät näytön kaikki viholliset ilmassa.

Pelaa Ystäväsi kanssa

Peli itsessään on viihdyttävää ja koukuttavaa, mutta sen pelaaminen on usein hauskempaa, jos olet enemmän siihen. Onneksi Giana Sistersissa voit myös pelata kahta ihmistä yhdessä. Kun kaksi ihmistä pelaa peliä yhdessä, Ystäväsi kanssa, jonka kanssa valitset pelata, saa pelata Gianan pikaristana Mariana. Nyt kaksi sisarta ovat loukussa yhdessä Gianan painajaisessa, jossa nykyisten kahden on puhdistettava hirviöt ja kerättävä kiteitä. Tietenkin tämä tekee pelistä hieman helpompaa kuin pelkästään hahmoina pelaaminen, mutta onneksi se ei tule pelin viihdearvon kustannuksella.

Peli voidaan siten suorittaa myös kahdesti erilaisilla kokemuksilla, jos pelaat ensin yksin ja sitten pelata sitä ystävän kanssa. Tämä antaa pelille kaksi kertaa enemmän viihdearvoa kuin jos se olisi juuri ollut yhden pelaajan peli.

Pelin kiistanalainen tarina

Peli julkaistaan aina vuonna 1987 Rainbow Arts -tapahtumassa, jonka jälkeen se sai paljon julkisuutta. Osa maininnasta koski pelin kiitosta, koska pelaajat ympäri maailmaa pitivät sitä erittäin viihdyttävänä. Suuri osa maininnasta keskittyy kuitenkin pelin samankaltaisuuksiin maailmankuulun ja erittäin suositun Super Mario Bros -pelin kanssa. Joten Super Mario Bros. -sivustossa kyse on pienestä italialaisesta putkimies Mariosta, joka aikoo pelastaa prinsessa pahoilta olentoilta, joten Giana Sisters -sarjassa kyse on pienestä italialaisesta tytöstä Giana, jonka on pelastettava sisarensa Mary pahoista olennoista.

Lisäksi pelin visuaalinen esitys ja asettelu ovat hyvin samankaltaisia kuin Super Mario Bros esitteli kaksi vuotta aiemmin. Silmiinpistävä yhtäläisyys johti huhmiin, että Super Mario Brosin takana oleva Nintendo uhkasi Rainbow Artsia oikeustoimilla. Sitä ei kuitenkaan koskaan tapahdu, koska Rainbow Arts lopetti suuren myynnin jälkeen pelin myynnin. Ei ole tiedossa, olivatko huhut joukkueet ja olivatko nämä pelin keskeyttämisen perustana.

Toinen pieni tarina pelistä lukee, että pelin päähenkilön Gianan olisi pitänyt alun perin nimetä Gianna kahdella n: llä, mikä olisi tarkoittanut myös pelin nimen muutosta. Kun pelin kansi valmistettiin, nimi kirjoitettiin virheellisesti vain yhdellä n: llä, jonka pelin kehittäjät myöhemmin päättivät ottaa käyttöön ja käyttää. Siksi pelin liikkuvassa introteksissä nähdään, että päähenkilö Giana on kirjoitettu tänne kahdella n: llä. Pelin myynnin pysähtymisen jälkeen on jäljellä lukemattomia kopioita pelistät kehitetty ja jaettu Internetissä, kun taas muut peliohjelmoijat ovat yrittäneet hyötyä pelin suosiosta luomalla omat jatko-osan pelille.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos etsit lisää Giana Sisters -tyylisiä pelejä, voit kokeilla myös klassista arcade-peliä Bubble Bobble. Jos et tunne Bubble Bobblea, saatat tuntea aina suositun Pac-Manin, joka muistuttaa monin tavoin Bubble Bobblea. Kuten Giana Sisters, myös Bubble Bobble on ladattavissa ilmaiseksi. Voit lukea lisää Bubble Bobblesta ja ladata sen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos toisaalta etsit täysin erilaista peliä, sinulle taataan viihde ehdottomasti huipulla, jos kokeilet kättä palkittuun The Sims 4 -peliin. Jos seuraat tätä linkkiä, voit lukea paljon enemmän The Sims 4: stä ja ladata myös täysin ilmaisen 48 tunnin pelin version. Et ole millään tavoin sitoutunut ostamaan peliä myöhemmin, ja siksi voit tutkia kaikkia pelin mahdollisuuksia ilman riskiä 48 tunnissa.

Johtopäätös

Giana Sisters on klassinen 2D-peli, joka muistuttaa monin tavoin Super Mario Brosia. Pelissä hallitset tyttö Gianaa, joka on loukussa painajaisessa, josta hän ei pääse. Päästäkseen ulos hänen on suoritettava 32 kurssia, joissa hänen on taisteltava hirviöitä vastaan ja kerättävä kiteitä, jotka antavat pisteitä. Kristallien lisäksi hänen on löydettävä myös valtava timantti, jonka maagiset voimat voivat viedä hänet pois painajaisesta ja takaisin todelliseen maailmaan. Peliä voidaan pelata yksin, mutta myös yhdessä kahden ihmisen kanssa, jolloin toisen henkilön sallitaan pelata Gianan pikaristana Mariana. Peliä ei enää voi ostaa, mutta sen voi ladata ilmaiseksi. Useiden huhujen mukaan pelin myynti keskeytettiin Nintendon mahdollisten oikeusjuttujen johdosta, joiden väitettiin uskovan, että peli oli kopioinut useita osia heidän Super Mario Brosista, joka julkaistiin kaksi vuotta ennen Giana Sisters -sarjaa.


Download Giana Sisters
Screenshots
Game info
Type:
Shareware


Produsent:
Rainer Sinsch

Lagt til:
13-08-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
0.032 Mb

Sist oppdatert:
13-08-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GIANA SISTERS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and RAINER SINSCH and its affiliates (“RAINER SINSCH”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by RAINER SINSCH or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by RAINER SINSCH, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “RAINER SINSCH Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE RAINER SINSCH SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE RAINER SINSCH SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the RAINER SINSCH Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RAINER SINSCH hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RAINER SINSCH hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by RAINER SINSCH, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or RAINER SINSCH's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. RAINER SINSCH retains all right, title and interest in and to the RAINER SINSCH Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The RAINER SINSCH Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the RAINER SINSCH Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from RAINER SINSCH. All rights not expressly granted to you herein are reserved by RAINER SINSCH.

2 THIRD PARTY SERVICES
RAINER SINSCH Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via RAINER SINSCH Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the RAINER SINSCH Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the RAINER SINSCH Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of RAINER SINSCH Services, without the express prior written consent of RAINER SINSCH or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the RAINER SINSCH Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the RAINER SINSCH Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the RAINER SINSCH Services or this EULA, use or install the RAINER SINSCH Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the RAINER SINSCH Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that RAINER SINSCH may offer you a separate site license agreement to make the RAINER SINSCH Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the RAINER SINSCH Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the RAINER SINSCH Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the RAINER SINSCH Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such RAINER SINSCH Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the RAINER SINSCH Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The RAINER SINSCH Services may include measures to control access to the RAINER SINSCH Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only RAINER SINSCH Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the RAINER SINSCH Services will not function properly.
The RAINER SINSCH Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the RAINER SINSCH Services, and to the extent that your contributions through use of the RAINER SINSCH Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant RAINER SINSCH an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to RAINER SINSCH's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the RAINER SINSCH Services and related goods and services under applicable law. This license grant to RAINER SINSCH, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The RAINER SINSCH Services may require an internet connection to access the RAINER SINSCH Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the RAINER SINSCH Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to RAINER SINSCH Services. By using the RAINER SINSCH Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the RAINER SINSCH Services or certain features of the RAINER SINSCH Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the RAINER SINSCH Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
RAINER SINSCH respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. RAINER SINSCH's privacy policy as amended from time to time is available at www.rainer-sinsch.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. RAINER SINSCH’s Privacy Policy defines how, why and to which extent RAINER SINSCH collects and uses personal and non-personal information in relation to RAINER SINSCH's products and services. By installing, accessing or using the RAINER SINSCH Services you explicitly agree with the terms and conditions of RAINER SINSCH’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
RAINER SINSCH may license to you certain virtual goods to be used within RAINER SINSCH Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and RAINER SINSCH is not a party to the transaction.
RAINER SINSCH may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. RAINER SINSCH shall have no liability to you or any third party in the event that RAINER SINSCH exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT RAINER SINSCH IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
RAINER SINSCH warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, RAINER SINSCH agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by RAINER SINSCH. If the Software is no longer available, RAINER SINSCH retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by RAINER SINSCH and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the RAINER SINSCH address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE RAINER SINSCH SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. RAINER SINSCH, RAINER SINSCH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. RAINER SINSCH, RAINER SINSCH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE RAINER SINSCH SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE RAINER SINSCH SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE RAINER SINSCH SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER RAINER SINSCH SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE RAINER SINSCH SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY RAINER SINSCH, RAINER SINSCH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL RAINER SINSCH, RAINER SINSCH’S AFFILIATES, RAINER SINSCH’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE RAINER SINSCH SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT RAINER SINSCH, RAINER SINSCH’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, RAINER SINSCH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL RAINER SINSCH’S, RAINER SINSCH’S AFFILIATES’, RAINER SINSCH’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE RAINER SINSCH SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any RAINER SINSCH Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, RAINER SINSCH will be irreparably damaged, and therefore you agree that RAINER SINSCH shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or RAINER SINSCH means any legal entity that is directly or indirectly controlled by RAINER SINSCH for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold RAINER SINSCH, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the RAINER SINSCH Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. RAINER SINSCH reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on RAINER SINSCH’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the RAINER SINSCH Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at RAINER SINSCH's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST RAINER SINSCH ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@rainer-sinsch.com.